warann Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince před 14 hodinami, African napsal: Wow, tak tam bych tedy velmi rád My si toho vsimli taky vcera a mladej od ty doby nemluvi o nicem jinym. Takze asi pojedem. Mame to za bukem, tak proc ne. Rok 91 (?) se Soundgarden a Faith no more to asi neprekona, ale kluk bude mit zazitek do sbirky (o AC/DC v Blave mluvi od koncertu furt, jeho skoro nejvetsi prani k Vanocum bylo origo triko z toho koncertu, to shodou okolnosti vcera dorazilo). Krome toho zaciname s kolegy z naseho klubu planovat jarni Dublin s a tak by to jaro snad mohlo bejt fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince @warannna majdny idete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince Zvažovali jsme to, ale asi ne. Myslím, že to bude dobrý, ale nejsou úplně moje (naše) srdcovka. Pár písniček miluju, ale zbytek jde spíš mimo mě. Podobně to mám třeba s Judas Priest. Zatím mám/e v plánu výše uvedené. Mladej, kdyby si mohl vybrat, tak by ze všeho nejradši šel asi Hendrixe, ale to se obávám, že už má smůlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince To warran: Snad budou tikety, bude asi mazec.... ladím formu u oběda, jsou peckózní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince Uvidíme, v pátek v 9:00 holt budu na značkách. Kažopádně taky čekám mazec, na ty AC/DC prakticky hořely lupeny před očima, tak jsem zvědav jak tady. Jo a pak mi v létě na Apaluše, kam s náma jezdí jeden takovej pán ze Slovenska pravil, že sme kokoti, bo on ňáký VIP lístky dostal a byť je místní, tak ho to nezajímalo a tudíž ty lupeny skončily propadlý v jeho šuplíku v pracovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince (upraveno) Dneska metalová office s jedním z nejlepších živáků co znám, ne-li úplně nejlepším, pochopitelně 1st press s podpisem Bruce D. Upraveno 10. prosince uživatelem patprom 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 10. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince (upraveno) V 85 jsem dostal prvního walkmana a tohle v něm točil pořád, k tomu další výborný živák World Wide Live, bylo mně 15, metal na vrcholu, co chybělo Upraveno 10. prosince uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 20 hodinami, warann napsal: Uvidíme, v pátek v 9:00 holt budu na značkách. Kažopádně taky čekám mazec, na ty AC/DC prakticky hořely lupeny před očima, tak jsem zvědav jak tady. Jo a pak mi v létě na Apaluše, kam s náma jezdí jeden takovej pán ze Slovenska pravil, že sme kokoti, bo on ňáký VIP lístky dostal a byť je místní, tak ho to nezajímalo a tudíž ty lupeny skončily propadlý v jeho šuplíku v pracovně Už zítra kamaráde, stačí se registrovat na LiveNation jak jsem to správně pochopil. A já mám zítra ráno schůzi, takže to má na starost žena má...uvídíme jak se s tím popere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince @African díkes, zkusím, nicméíně doufám, že ještě v pátek něco bude. Viděls někde kolik je kapacita? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 10 minutami, warann napsal: @African díkes, zkusím, nicméíně doufám, že ještě v pátek něco bude. Viděls někde kolik je kapacita? Toho se trochu bojím a je to z jedna věcí která mě odrazuje. Park360 je obrovský areál, kam se vejde desítky tisíc lidí, takže zaleží jak to pořadatelé pojmou. My jsme na Rock for People přestali jezdit z důvodu přecpanosti, pořadatelé dali přednost penízkům před pohodlím diváků, všude fronty, na některé kapely bez šance se dostat. Takže zkousím zjistit ještě nějáké podrobnosti, tajmný jsou s kapacitou jak hrad v Karpatech a pokud zjistím, že tam bude 50 tisíc lidí, tak na to dlabu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Ok díkes. Já to holt musím dát (budou-li lístky), poněvadž by mi to mladej nevodpustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 37 minutami, African napsal: Toho se trochu bojím a je to z jedna věcí která mě odrazuje. Park360 je obrovský areál, kam se vejde desítky tisíc lidí, takže zaleží jak to pořadatelé pojmou. My jsme na Rock for People přestali jezdit z důvodu přecpanosti, pořadatelé dali přednost penízkům před pohodlím diváků, všude fronty, na některé kapely bez šance se dostat. Takže zkousím zjistit ještě nějáké podrobnosti, tajmný jsou s kapacitou jak hrad v Karpatech a pokud zjistím, že tam bude 50 tisíc lidí, tak na to dlabu Tak to pak musíte dát vědět, jaké to bylo. Já jsem viděl GNR v roce 1992 s předskokany Faith No More a Soundgarden a bylo to tak geniální, že si nechci zkazit vzpomínku a už na ně nejdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 6 minutami, patprom napsal: Tak to pak musíte dát vědět, jaké to bylo. Já jsem viděl GNR v roce 1992 s předskokany Faith No More a Soundgarden a bylo to tak geniální, že si nechci zkazit vzpomínku a už na ně nejdu... Ty jo, to kdybych zažil, tak se propadnu do západního Německa Jsem fakt asociál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 1 minutou, Zdenek1307 napsal: Ty jo, to kdybych zažil, tak se propadnu do západního Německa Jsem fakt asociál Datum si pamatuju docela přesně - 20.5. 1992, Praha, stadion Strahov. Lupen stál tuším 350,-Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince (upraveno) před 13 minutami, patprom napsal: Datum si pamatuju docela přesně - 20.5. 1992, Praha, stadion Strahov. Lupen stál tuším 350,-Kč Jj, jak jsem už psal, tam jsem byl taky. Hlavně jsem si pak na X dalších let oblíbil FnM a vymetl snad všechny jejich následné a četné zdejší koncerty. Ad teď ty GnR, tak teď koukám, že ve stejným termínu bude i Boss. Celkem masakr. Upraveno 11. prosince uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 7 minutami, warann napsal: Jj, jak jsem už psal, tam jsem byl taky. Hlavně jsem si pak na X dalších let oblíbil FnM a vymetl snad všechny jejich následné a četné zdejší koncerty. Ad teď ty GnR, tak teď koukám, že ve stejným termínu bude i Boss. Celkem masakr. Proto jsou GNR taky v Hradci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Před hodinou, patprom napsal: Proto jsou GNR taky v Hradci... Myslím, že od začátku byli myšleny přes Live Nation k 30.narozeninám Rock for People do Hradce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince To je taky mozny, ve finale je to asi fuk. Ja bych bral jako bonus, ze i kdyz se cilovka nebude prekrejvat zcela, tak zcasti asi jo = nemusel by bejt takovej tlak ani na lupeny ani pod podiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince před 36 minutami, warann napsal: To je taky mozny, ve finale je to asi fuk. Ja bych bral jako bonus, ze i kdyz se cilovka nebude prekrejvat zcela, tak zcasti asi jo = nemusel by bejt takovej tlak ani na lupeny ani pod podiem. Nevím no, jsem z toho volajaký rozpačitý, myslím že se tam přesune komplet Rock for People....nechám to na pátek, zítra jsem out a ještě se rozmyslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince Takže tam bude cca 50000 lidí jako na Ed Sheerenovi prý co se očekává, já na to dlabu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se