dknespl Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 (upraveno) Dacia Duster? ;-) http://auto.idnes.cz/zenevska-hvezda-z-rum...6_ak_aktual_fdv EDIT: A zbyde i na ty slušný hodinky Upraveno 8. března 2010 uživatelem dknespl
Donuts Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Dacia Duster? ;-) http://auto.idnes.cz/zenevska-hvezda-z-rum...6_ak_aktual_fdv EDIT: A zbyde i na ty slušný hodinky A priori nic proti Dacii, ale tohle je opravdu malicky auto.
pavel_h Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Zadání nebylo kompletní, protože kdyby bylo, hned vyjde řešení :-) Zatím u mě pořád vede XC90. Viano, S-max a podobně nechci, protože ačkoli jsou praktické, TAK velkou rodinu zase nemám a nelíbí se mi. X3, CRV, Vitara jsou fajn auta, ale jsou to jen vyšší kombíky. Tamtěch Chevy a Lincolnů bych se asi bál o servis, ačkoli "kravské" zadání splňují beze zbytku :-) Suzuki Vitara rozhodně není vyšší kombík - do kategorie CRV, X3, Tuscon, YETI vůbec nepatří
Jeremy Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Suzuki Vitara rozhodně není vyšší kombík - do kategorie CRV, X3, Tuscon, YETI vůbec nepatří Na Vitaru jsem kdysi koukal jako první, protože je to snad jedinej východní model, co se mi fakt líbí. Nicméně kombík-nekombík - má to fakt malej kufr :-(
pavel_h Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Na Vitaru jsem kdysi koukal jako první, protože je to snad jedinej východní model, co se mi fakt líbí. Nicméně kombík-nekombík - má to fakt malej kufr :-( Jediné SUV které splňuje moje nároky na kufr je LR Discovery III - nepočítám auta z USA importu (plus se dá "zánovní" sehnat kolem 750tkč) doporučuju se minimálně na něj zajet podívat. Pokud bych volil já určitě by vyhrálo nad Volvem.
Hasňa Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Za me Multivan, preferoval bych ho pred SUV i kdybych byl sam. Je to nejpohodlnejsi rizeni s prehledem o situaci a po golfove osmnastce v desti se v tom i v pohode prevleces, o pohodlne soulozi je zbytecne se zminovat, a navic ma uzasny cool faktor. Nikdy v tom nebudes vypadat jako vekslak, nebo obchodnik s LTO. Pokud SUV, tak jedine Disco. To ma podobne image atributy, jako VW. A ten uhlak TDV6 je vyborny.
adamo Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Land Rover/Range Rover/Range Rover Sport nebo BMW X5 MB R je hnusný :-)
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Land Rover/Range Rover/Range Rover Sport nebo BMW X5 MB R je hnusný :-) X5 nemá kufr, Range Sport je pořád rozbitej, místní člen Hammer Time by mohl vyprávět. R je sice hnusný, ale místa je v tom jak v raketoplánu a na silnici se chová jako auto a ne jako V3S
Murphy97 Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 ....A ten uhlak TDV6 je vyborny. Trochu mi to ale papa, cca 11,6. Pravda, tvar neni moc aerodynamicky a neco to vazi, no. Fakt je, ze se bud plouzim mestem, nebo frcim po dalnici. Take jsem uz s tim vytahl Allroada z lesa. Super zalezitost je ale vzduchovy podvozek a jeho nastavovani ve verzi HSE. Ano, je to uz jen takove to ladeni, ale presto si clovek vyhraje...
Stepino Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 jeste jsem si vzpomel na Toyotu Tundra , ale obavam se ze nebude za 750 tis.
JJ Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Super zalezitost je ale vzduchovy podvozek a jeho nastavovani ve verzi HSE. Jo, když to zrovna funguje, je to výborná věc. A ceny v servisech jsou tak lidové, že třeba střední oprava převodovky přímo v Solihullu vyjde i s týdenní dovolenou v Lake districtu o něco levněji, než v českém servisu oprava z použitých dílů. Ta auta se mi moc líbí, ale pokud nebudu mít jedno náhradní a někoho, kdo mi bude platit veškeré opravy, tak to domů nechci.
Stepino Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 delam opravu na muj vyrok ze nove Subaru Outback je male. Dnes jsem se svezl v 3.6 a je to paradicka, je to vyssi nez bezny osobak ale neni to tak velke jako SUV, na zadnich sedackach je mista opravdu hodne a i ja jsem si za sebe dokazal sednout coz se mi v nove V70/XC70 nepodarilo. jestli je dost reprezentativni musi kazdy posoudit sam, dobry 4x4 pohon a pohodli je samozrejmosti. Stepan
Murphy97 Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 Jo, když to zrovna funguje, je to výborná věc. A ceny v servisech jsou tak lidové, že třeba střední oprava převodovky přímo v Solihullu vyjde i s týdenní dovolenou v Lake districtu o něco levněji, než v českém servisu oprava z použitých dílů. Ta auta se mi moc líbí, ale pokud nebudu mít jedno náhradní a někoho, kdo mi bude platit veškeré opravy, tak to domů nechci. Tak to můžeš, příteli, prakticky říct o většině aut, co jsme tu probírali. A mrzí mne, že máš špatnou zkušenost s podvozkem u LRD. Znám pár típků, co s nimi jezdí, ale tohle slyším poprvé. No, stane se, asi... A když budeš chtít poradit levnější (a samozřejmě autorizovaný) servis v Práglu, rád Ti přes SZ poradím.
dagou Odesláno 9. března 2010 Nahlásit Odesláno 9. března 2010 delam opravu na muj vyrok ze nove Subaru Outback je male. Dnes jsem se svezl v 3.6 a je to paradicka, je to vyssi nez bezny osobak ale neni to tak velke jako SUV, na zadnich sedackach je mista opravdu hodne a i ja jsem si za sebe dokazal sednout coz se mi v nove V70/XC70 nepodarilo. jestli je dost reprezentativni musi kazdy posoudit sam, dobry 4x4 pohon a pohodli je samozrejmosti. Stepan ještě je tu Toyota FJ, z ameriky za bratru 25000 nová. Docela velkej kufr, rozvody 110V na připojení NB, televize, počítače... A je docela hezká
ZJ Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 ...no po 130t v LR3 můžu Discoveru jen doporučit.Ani nejmenší problém...a ve vnitřním prostoru se jí nevyrovná v této třídě asi nic...když jsem vlezl do XC90 tak jsem se nějak necítil...
PetrM. Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 (upraveno) LR D3 - vzduchový podvozek - není "výsadou" jen verze HSE, ale najdeš ho i v S či SE a určitě to není jen takové ladění - volba odpovídá jak nastavení výšky podvozku, tak nastavení automatu osobně řeším stejný "problém" výběru a zatím moje volba směřuje právě k D3 po zkušenostech s VW :-(, což není špatné auto, ale Sherlog by do něj měli dávat v "základu" :-( Upraveno 10. března 2010 uživatelem PetrM.
Berbatow Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Odesláno 10. března 2010 ja ti zasa poradim: zabudni na auto a za 750k si kup poriadne hodinky. to je uz slusny rozpocet Třeba tyhle jsou na spřáteleném webu za pouhých 380 000 tisíc.A ještě ty fakt zbyde na nějaké auto. AUDEMARS PIGUET ROYAL OAK OFFSHORE ALINGHI POLARIS LE
kubas Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 ja bych chtel tu racnu, ta je pekna.. by se mi mooc hodila na lod. Jinak XC90 bych na tvem miste vyradil z prvniho mista, je to 8 let starej model, hluk od kol atd Q7 jak ti nekdo psal by mohla byt spravna volba? LRD jsem take jezdil a pokud nebudes mit smulu na kus tak je super.. A co GLo? To je auto jako svine, spur pohodlicko, z reichu se da (pravda nepatrne drazsi) dovezt pekny..
adamo Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Je pravda, že pokud se za ty peníze dá sehnat GL, tak je to ideální kandidát na "krávu". Ikdyž za volantem jsem si připadal spíš jako kapitán než řidič :-)) Nicméně pohodlí, luxus a prostor naprosto perfektní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se