Jan_Jan_2006 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Bohuš měl na ruce troje hodinky,krom těch PSII jsem si všiml na cestě kolem světa , když se potápěl, něco se zlatou lunetou a pak ještě něco s černým cifrem, že by nějaké PStrojky?Byl to milionář... Mohl si dovolit mít vícero Primek!!!
Fade Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 To spíše teď bys měl být milionář aby sis mohl dovolit vícero Primek když se teď Elton pasoval na nóbl zboží
straspol Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 To spíše teď bys měl být milionář aby sis mohl dovolit vícero Primek když se teď Elton pasoval na nóbl zboží Voni teď milionáři nosej Primky? Tosouwjecymrkeffzymně
Fade Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 S nadsázkou Po rozhovoru s panem Hutou z Eltonu, který říkal, že v Ostravě mají nejsilnější základnu zákazníků u lidí, kteří od nich kupují hodinky za 60 000+ (čemuž se mi nechce moc věřit) a renovací, za které si taky nechají SLUŠNĚ zaplatit, bych se ničemu už nedivil.
Joskas Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Není se čemu divit. Horníci mají nadstandardní platy.
brut12358 Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Není se čemu divit. Horníci mají nadstandardní platy. V Ostravě už žádní aktivní havíři nejsou. I když na Landeku jeden je, co ovládá klec s turisty 3 m pod zem Pan Huta je dobrý obchodník, navodí dojem, že dát 50 k Kč za hodinky je malina ...
Joskas Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Já jsem to samozřejmě myslel ironicky.
ABCDE Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 A jménem jsi opravdu Bohuš? Já jsem Bohumil :-)Ne, ani vzdáleně
CsabaC Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Dnes som vyberal korunku na PS2 a to "tlacidlo" na uvolnenie sa zaseklo. Korunku vlozim spat, no nezacvakne ju a nevyskoci hore ten uvolnovac. Viete mi poradit ako na to?
bohus76 Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Není to tak jednoduché,někde to popisoval honza manta /nemůžu to najít/ ,je to trošku složitější operace ,takže raděj hodinář.
Honza.manta Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Musíš sundat ciferník a datové soukolí a věnec. Pod tím je to přepákování.
CsabaC Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2015 Och...tak na toto si este netrufam. Vymenim i kruyzky v korunke a skusim este ci to nevycvakne. Minule toi skocilo spat, tak by ezte reaz mohlo. Dakujem za rady.
Melly Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Konečně se taky mohu přidat. Dnes první den pro moje první Sporty rovnou na novém pásku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Ahoj vespolek, řešila se tu někdy datace vzniku názvu "Humberto"? Mrkněte prosím kdyžtak sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1517156 , pamětníkům budu vděčný za názor. Ať jen nekecám, jedna starší fotka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Pěkný, pěkný, ale ta vteřinovka...asi by měla být klasická oranžová, ne? Jinak název Humberto jsem zachytil až tady na fóru, kdysi v osmdesátých je měl švagr a byly to pro něj prostě ,,Primky".. bez obav s nimi skákal do Jadranu a v pohodě vydržely.
martar Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Děkuju, přesn? tohle mě zajímá. Jde jen o ukojení mé zvědavosti, žádné obecné závěry toho nemíním vyvozovat
straspol Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Myslím si, že po sice pokleslejších, ale pořád ještě fajnových PS2.1 a 2.2 přišly barevné ciferníky další generace mnoha lidem takové kolotočářské. Klidně bych počítal s tím, že se název s lehce pejorativním nádechem objevil mezi zaměstnanci podniku, kteří vzpomínali na staré modely s láskou a nostalgií.. To je ale jen teze, naprosto nepotvrzená, jen hluboce procítěná..
feltharg Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 to je jen tak vyfoceny nebo ma ten cifr sedej prechod? krasa Ahoj vespolek, řešila se tu někdy datace vzniku názvu "Humberto"? Mrkněte prosím kdyžtak sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1517156 , pamětníkům budu vděčný za názor.Ať jen nekecám, jedna starší fotka:post-30813-0-72555900-1441379510.jpeg
martar Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Odesláno 7. září 2015 to je jen tak vyfoceny nebo ma ten cifr sedej prechod? krasaMyslím, že je to jen fotkou, nebo je cifr trochu vyšíslej. Ale to už je otázka na jejich současného majitele
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se