Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bohuš měl na ruce troje hodinky,

krom těch PSII jsem si všiml na cestě kolem světa , když se potápěl, něco se zlatou lunetou a pak ještě něco s černým cifrem, že by nějaké PStrojky?

Byl to milionář...  :king:

Mohl si dovolit mít vícero Primek!!!

Odesláno

To spíše teď bys měl být milionář aby sis mohl dovolit vícero Primek když se teď Elton pasoval na nóbl zboží :D 

Odesláno

S nadsázkou :) Po rozhovoru s panem Hutou z Eltonu, který říkal, že v Ostravě mají nejsilnější základnu zákazníků u lidí, kteří od nich kupují hodinky za 60 000+ (čemuž se mi nechce moc věřit) a renovací, za které si taky nechají SLUŠNĚ zaplatit, bych se ničemu už nedivil.

Odesláno

Není se čemu divit. Horníci mají nadstandardní platy.

V Ostravě už žádní aktivní havíři nejsou. I když na Landeku jeden je, co ovládá klec s turisty 3 m pod zem  :photo:

Pan Huta je dobrý obchodník, navodí dojem, že dát 50 k Kč za hodinky je malina ...  :rolleyes:

Odesláno

Není to tak jednoduché,někde to popisoval honza manta  /nemůžu to najít/ ,je to trošku složitější operace ,takže raděj hodinář.

Odesláno

Ahoj vespolek, řešila se tu někdy datace vzniku názvu "Humberto"? Mrkněte prosím kdyžtak sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1517156 , pamětníkům budu vděčný za názor.

Ať jen nekecám, jedna starší fotka:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pěkný, pěkný, ale ta vteřinovka...asi by měla být klasická oranžová, ne?  Jinak název Humberto jsem zachytil až tady na fóru, kdysi v osmdesátých je měl švagr a byly to pro něj prostě ,,Primky".. bez obav s nimi skákal do Jadranu a v pohodě vydržely.

Odesláno

Děkuju, přesn? tohle mě zajímá. Jde jen o ukojení mé zvědavosti, žádné obecné závěry toho nemíním vyvozovat :)

Odesláno

Myslím si, že po sice pokleslejších, ale pořád ještě fajnových PS2.1 a 2.2 přišly barevné ciferníky další generace mnoha lidem takové kolotočářské. Klidně bych počítal s tím, že se název s lehce pejorativním nádechem objevil mezi zaměstnanci podniku, kteří vzpomínali na staré modely s láskou a nostalgií.. To je ale jen teze, naprosto nepotvrzená, jen hluboce procítěná..

Odesláno

to je jen tak vyfoceny nebo ma ten cifr sedej prechod? krasa

Ahoj vespolek, řešila se tu někdy datace vzniku názvu "Humberto"? Mrkněte prosím kdyžtak sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1517156 , pamětníkům budu vděčný za názor.

Ať jen nekecám, jedna starší fotka:

attachicon.gifpost-30813-0-72555900-1441379510.jpeg

Odesláno

to je jen tak vyfoceny nebo ma ten cifr sedej prechod? krasa

Myslím, že je to jen fotkou, nebo je cifr trochu vyšíslej. Ale to už je otázka na jejich současného majitele :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...