Pero55 Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2010 http://www.aukro.cz/item1016183392_p_r_i_m...e_nenosene.html Že se dříve či později objeví se dalo čekat. Ale poněkud naivně jsem si myslel, že alespoň prodejce uvede, že se jedná o novovýrobu z Parexa. A tenhle to na 100 % ví. A ciferník vypadá dost děsně, přitom Hněvsa tvrdil, že k tomu dává ty původní. To je vážně k vzteku To je zmetek nejradši bych napsal všem účastníkům, že je to druhovýroba, když to tam sám nenapíše:P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2010 http://www.aukro.cz/item1016183392_p_r_i_m...e_nenosene.html Co dodat, člověk, který vydělává na neznalosti druhých. Nastala doba šmelinářů a podvodníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2010 Nastala doba šmelinářů a podvodníků. A co teprve nastane, jestli se vážně začnou dělat i ty IGENy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2010 (upraveno) A co teprve nastane, jestli se vážně začnou dělat i ty IGENy... To si nedovedu ani představit a to mám celkem bujnou fantazii Edit - smajlík Upraveno 26. dubna 2010 uživatelem Flavamatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2010 http://www.aukro.cz/item1016183392_p_r_i_m...e_nenosene.html Co dodat, člověk, který vydělává na neznalosti druhých. Nastala doba šmelinářů a podvodníků. Napsal jsem aukru.cz docela obsáhlou sížnost, jsem zvědavej jestli s tím něco udělají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2010 A na co sis stěžoval? Ono totiž v podstatě ani není na co. Nikde ani slovo o tom, že je to takhle originální stav. Popis je komplexní, nic nevynechal. Jediné, co se dá napadnout, je "ojedinelý kus s výrobným číslom 215". Jenže to víme my a nejspíš nikdo jiný. Co když si prodejce koupil jedno kouzdro na zkoušku prodejnosti a vůbec netuší, že i všechna ostatní mají stejné číslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2010 A co teprve nastane, jestli se vážně začnou dělat i ty IGENy... Tak - jak by řekl vážený kolega Dantechno - to bude hnus velebnosti. Ale budou sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2010 Jediné, co se dá napadnout, je "ojedinelý kus s výrobným číslom 215". Napadnout se neda ani tohle. Z hlediska formalni logiky je to zcela v poradku. Unikatni jsou hodinky a vyrobni cislo je nejake a tedy uz nemusi byt unikatni. Popis aukce je dost dobre napsany a neprustrelny, tezko mu neco vytknout. To ovsem nemeni nic na veci, ze je to pekny smecko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 (upraveno) TAK, místní HAVÍŘI - DO AUKCE !!! Přeju vám ze srdce ten autentický ojedinělý kus, jistě originál, či reprodukce, foundrymane ?? Navíc jste právě vy těmi sběrateli, kterým by agemos ten skvost svěřil nejraději. Je to zatím za takovou babku, že je hřích stát stranou !!!! :D Co všichni čekali ? Můžeme jen poděkovat tomu serioznímu lidumilovi Ing. Hněvsovi. Otvírá se však v praxi otázka nastavená foundrymanem - je tím podvodníkem Ing. Hněvsa, nebo agemos, nebo aukro ??? Nebo je Ing. Hněvsa agemos ?? :D Spajdy, tady máš corpus delicti, vyzývám tě opakovaně, jednej, trhej, cupuj !!!! Splň prosím svoje poslání a očisti chronomag navždy od podpory tohodle "šméčka" a všech jeho nositelů, zastánců, přimlouvačů, propagátorů - nemají tu co dělat !! Pak i mé skromné angažmá v této věci dojde naplnění Upraveno 27. dubna 2010 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 TAK, místní HAVÍŘI - DO AUKCE !!! Přeju vám ze srdce ten autentický ojedinělý kus, jistě originál, či reprodukce, foundrymane ?? Navíc jste právě vy těmi sběrateli, kterým by agemos ten skvost svěřil nejraději. Je to zatím za takovou babku, že je hřích stát stranou !!!! :D Co všichni čekali ? Můžeme jen poděkovat tomu serioznímu lidumilovi Ing. Hněvsovi. Otvírá se však v praxi otázka nastavená foundrymanem - je tím podvodníkem Ing. Hněvsa, nebo agemos, nebo aukro ??? Nebo je Ing. Hněvsa agemos ?? :D A co na to Jan Tleskač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Jo, na Tleskače jsem zapomněl A pozor, nosim žlutej rolák .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Jsem zvedavej jak dlouho bude trvat nez to nejaky borec bude chtit nabizet i tady Bertiku, ty by sis mohl ale vytvorit peknou Parexo sbirku, ze bys mel treba 10 unikatnich kusu "215" to by se ti to tveho skromneho budouciho muzea taky mohlo hodit, nejaka ta anomalie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 No, uvidíme, na kolik se vyšplhají. Aby vůbec dosáhly ceny dílů, ze kterých jsou poskládané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Bertiku, ty by sis mohl ale vytvorit peknou Parexo sbirku, ze bys mel treba 10 unikatnich kusu "215" to by se ti to tveho skromneho budouciho muzea taky mohlo hodit, nejaka ta anomalie Spíďáku, já jsem sice magor, ale nejsem debil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Pánové, stejně je chyba udělat pouze "ojedinelý kus s výrobným číslom 215". Vždyť 215 už byla vyrobena a před ní ještě další nižší čísla. Navrhoval bych vyrobit letecké s číslem 0.5 nebo rovnou -3 . A inzerát doprovodit slovy "skutečně první ojedinělé letecké s nejnižším výrobním číslem na světě" . Divím se že to ještě nikoho nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Pánové, stejně je chyba udělat pouze "ojedinelý kus s výrobným číslom 215". Vždyť 215 už byla vyrobena a před ní ještě další nižší čísla. Navrhoval bych vyrobit letecké s číslem 0.5 nebo rovnou -3 . A inzerát doprovodit slovy "skutečně první ojedinělé letecké s nejnižším výrobním číslem na světě" . Divím se že to ještě nikoho nenapadlo Neeeee. To už bych se nemohl chlubit ...... http://photowatches.eu/displayimage.php?album=88&pos=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Neeeee. To už bych se nemohl chlubit ...... http://photowatches.eu/displayimage.php?album=88&pos=0 Mně dohodil někdy před vánoci mailem Popshop na aukru letecké 000006 - kup teď. Jenže než jsem si to otevřel, tak je někdo koupil. Byly nefunkční, ale to je maličkost a byly něco přes 5K. Nekoupil je někdo tady? To bych Parexo trumfnul. Stejně je mi divné, že nemá třeba 007? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2010 Pánové, stejně je chyba udělat pouze "ojedinelý kus s výrobným číslom 215". Vždyť 215 už byla vyrobena a před ní ještě další nižší čísla. Navrhoval bych vyrobit letecké s číslem 0.5 nebo rovnou -3 . A inzerát doprovodit slovy "skutečně první ojedinělé letecké s nejnižším výrobním číslem na světě" . Divím se že to ještě nikoho nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 No, uvidíme, na kolik se vyšplhají. Aby vůbec dosáhly ceny dílů, ze kterých jsou poskládané. Mno...je jednoduché to odhadnout. pouzdro nerez,sklo,ciferník,ručky,kroužek,korunka nerez, zankový kruh 1850,- něco za ručičky, poštovné, "...kvalitní kožený řemen...", kalibr z frcu...tramtadadááááááááááá a jsme někde na 2.500,- Kč Pokud jsem se někde sekl, opravte mě prosím....joooo zapomněl jsem , vystavení na aukro 10,- Kč + 0,30 Kč za jednu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 (upraveno) Mno...je jednoduché to odhadnout. pouzdro nerez,sklo,ciferník,ručky,kroužek,korunka nerez, zankový kruh 1850,- něco za ručičky, poštovné, "...kvalitní kožený řemen...", kalibr z frcu...tramtadadááááááááááá a jsme někde na 2.500,- Kč Pokud jsem se někde sekl, opravte mě prosím....joooo zapomněl jsem , vystavení na aukro 10,- Kč + 0,30 Kč za jednu fotku Podle původní nabídky Parexa - nevím jestli ještě platí, jen se to tu probíralo - tak 1450,- za vše bez strojku. To je tak do 2K i s prací. Edit: překlep Upraveno 28. dubna 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se