Biges Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Tak web už je zase nějaký nefunkční, nezobrazují se některé obrázky... Například: http://www.prim.cz/new/hodinky-detail.php?id=671&men=6 Před pár dny to ještě šlo. V hlavě se mi vybavují dvě slova "bug report"
accutron Odesláno 12. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Tak web už je zase nějaký nefunkční, nezobrazují se některé obrázky... Například: http://www.prim.cz/new/hodinky-detail.php?id=671&men=6 Před pár dny to ještě šlo. V hlavě se mi vybavují dvě slova "bug report" už to funguje
Biges Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 (upraveno) už to funguje To je dobře. Upraveno 12. května 2010 uživatelem Biges
911 Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 protože se tu zatim blbe orientuju a necetl sem ted vse, dela vubec prim jeste orliky? na jejich webu nic nevidim, zadne policko "hledani" taky neni. info o starych leteckych taky ne. diky
skalis Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Nevite, kam zmizel klub.prim.cz? Mel jsem tam registraci a obcas tam nakoukl. Ted by me zajimaly pripadne informace o chystanych Orlikach, ale misto puvodni webove stranky je tam 404. Mejlem mi zadne info o presunuti diskusniho klubu neprislo... Dik!
MarvinX Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Odesláno 8. června 2010 Nevite, kam zmizel klub.prim.cz? Mel jsem tam registraci a obcas tam nakoukl. Ted by me zajimaly pripadne informace o chystanych Orlikach, ale misto puvodni webove stranky je tam 404. Mejlem mi zadne info o presunuti diskusniho klubu neprislo... Dik! Klub PRIM je po přesunu www stránek na nový hosting prozatím neaktivní. Budeme ho zprovozňovat v brzké době. Vše je samozřejmě zálohováno, takže všechny registrace, vlákna i příspěvky zůstanou zachovány.
17jewels Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Odesláno 20. února 2011 Myslím , nebo snad ne , spíš mě napadá pár postřehů z prokousané debaty. Ti kteří se k webu Primu staví kriticky ,mají v podstatě svoji pravdu . A to hlavně proto , že považují Prim za součást své ,,Chronoexistence,, a proto jim na svém oblíbenci mimořádně záleží a pochopitelně jim vadí to, co by u ,, sousedovic kluka,, přešli bez poznámky. Za sebe můžu říct , že pokud by Prim měl tak skvělé fotografie , tak nadšené komentářě a popisy ,jaké tady běžně čtu měl by mimořádný web. A teď nevím jestli bohužel , nebo bohudík pro potencionální kupce má jen standartní obchodnický web. Pokud by se fotky přibližovaly kvalitou a duchem dvornímu fotografu Chronomagu byli by asi NO1. Otázka je jesti je Prim ještě firmou nadšených lidí , kteří se znaží dostat to nejlepší . Nebo jen kolektivem referentů objednávající služby.Jinak všeobecná grafika je podle mého názoru celkem fain. V detailech , ale informace a fotky dost kulhají . Připadá mi to tak , že ten kdo dělal včera web Primu jej předevčírem dělal nějakým uzeninám . Je to profesionálně provedená práce , ale ,,duše,, v tom asi chybí . Celkově bych hodnotil stránky na 2+ . Problém je , že se ptáme lidí u kterých je pri srdcová 1
Josef01 Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 Taky si myslím, že Tvoje fotky by dodaly stránkám úplně jinou dimenzi. Těm stránkám nějak chybí duše!
Návštěvník YPO Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 v jejich pojeti to vychazelo tak na 2,50 za fotku... cena je adekvátní, řekl bych i lehce nadsazená x výkon mel jsem fotit treba cosi s vrtulnikama... prilezitost nafotit treba Tigery... nabidl jsem, dokonce zadarmo... bez odpovedi... měl jsem ..... bez odpovědi ....
Josef01 Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 cena je adekvátní, řekl bych i lehce nadsazená x výkon No nevim za takovou cenu bych rano ani nevstal z postele
Návštěvník YPO Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 to nemely byt tvoje fotky, ale moje... ano - já nejsem umělec - a taky sem ještě neviděl žádného umělce, který Umí (všimni si to ho velkého U), že by se musel někam vtírat
Návštěvník YPO Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 ypo, diskutovat s tebou o foceni je hloupe a neproduktivni... proc asi? ale já přeci nediskutuji o fotografování - diskutuji o tom "proč ty moje obrázky nikdo nechce i když mu je nabízím zadarmo" - proč asi?
Návštěvník YPO Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 mluvim o primu... já taky - vychází mi z toho, že buď nejsi dostatečně důsledný, nebo se neumíš prodat a nebo ty tvoje demo fotky nikoho z vedení Eltonu neoslovily víc k tomu nemám a díky za pozornost
Návštěvník YPO Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 ano, o to ti prece jde, o pozornost... tyhle histrionske osobnosti... Velevážený kolego, myslel jsem samozřejmě tvojí pozornost, neb mně ignoruješ, nevnímáš a pohrdáš mnou - tak že jsem tímto chtěl poděkovat za plodnou diskuzi a věnování tvého drahoceného času mému JÁ
Jata Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 ...ak si niekto mysli,ze 2,50 je adekvatna cena za fotku,tak asi zije na marse.Radsej sa dalej k tomu nebudem vyjadrovat.....
Bert Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Odesláno 23. února 2011 Odvážná myšlenka, té se drž. Třeba se ještě dočkáme velkých překvapení :-)
Návštěvník admira Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Chtel jsem jednomu znamemu poslat odkaz na Prim stranky v anglictine, ale zalekl jsem se! V novinkach je pouze jedna zprava z roku 2010, fotky nekterych kalibru jsou nahrazeny logem Prim, kategorie Sport Watches je jeste jednou nesmyslne doplnena slovem Sport (asi to neni z nazvu, ci vzhledu patrne), o kalibrech .01 ani zminka, najet na "attraction" se taktez vyplati :-) ....Tlacitko "Additional information" k jednotlivym modelum samozrejme zobrazuje velke .......Kupka model nikde, Sport IGEN 45 98.01 taktez.Zminka o nove kamenne prodejne chybi.
nikdo Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 (upraveno) Chtel jsem jednomu znamemu poslat odkaz na Prim stranky v anglictine, ale zalekl jsem se! V novinkach je pouze jedna zprava z roku 2010, fotky nekterych kalibru jsou nahrazeny logem Prim, kategorie Sport Watches je jeste jednou nesmyslne doplnena slovem Sport (asi to neni z nazvu, ci vzhledu patrne), o kalibrech .01 ani zminka, najet na "attraction" se taktez vyplati :-) .... Tlacitko "Additional information" k jednotlivym modelum samozrejme zobrazuje velke ....... Kupka model nikde, Sport IGEN 45 98.01 taktez. Zminka o nove kamenne prodejne chybi. Já jsem to doposavaď nijak tragicky neviděl,na tvuj příspěvek jsem narazil náhodou,ale ze zvědavosti jsem se kouk i na němčinu...no už deset minut se směju..musim se taky podělit :RTRTRTRT Upraveno 5. října 2011 uživatelem nikdo
kuncák7 Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Ohodnotil bych to asi takhle- stránky mě přijdou nedotažené v několika větších či menších věcech, ale ocenil bych snahu , něco na nich změnit. A třeba je časem dodělají.
filo-boxer Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Před pár lety jsem jim jako fanoušek značky nabízel pomoc s překladem do němčiny. Ani se nenamáhali odpovědět.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se