Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele, Ty to pises trochu zmatene. Ja az ted pochopil, a to jsem prudce inteligentni :D , ze Ti tam rekli:

1. ano, jsou prave, pokud budete chtit CERTIFIKAT (Overeni) pravosti, bude to stat tisicovku prave za ten certifikat.

2. Ano, opravy delame, bude to stat asi 10 az 11 tisic.

Je to tak?

byl jsem tam dvakrát - poprvé bez hodinek se informovat a pak s hodinkama, aby mi řekli, kolik to tak vyjde.

Tzn:

1. návštěva - řekli, že servisují a že potvrzení (ne klasický certifikát, proto používám jiné slovo) stojí 1k Kč

2. návštěva - mrkli na hodinky, řekli že cca těch 10-11k Kč. To, jestli to jsou pravé Rolexy jsem se neptal, ale předpokládám, že by to poznal hned, jak je rozebral

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

prosímtě, ještě k tomu příběhu - to je děda od sultána v tomhle stavu už dostal nebo je u plavby používal jako dekraci lodní kotvy a vlacel je po dne? Kdyby jsi psal, že byl děda zemědělec (jako tn můj, co jsme po něm zdědil jedny PS2) klidne bych věřil tomu, že je používal místo pluhu při hloubkové orbě, nebo pri inseminaci pokud byl živočichář (to se strči ruka kravě do řiti až po paži a ona se u toho klidne posera).

jinak co se týká té renovace, 10-11 v autorizovanym se mi zda dobry, s aftermarket dily z ebay by to bylo bylo asi levnější, možná i o tu půlku, jak psal Cyber, ale o dost větší drbačka s objednávávním, atd.. šel bych do toho v autorizovanym..

Odesláno

Kašli na potvrzení za litr a kup si dobré víno na oslavu :-). Pokud budeš mít fakturu o generální opravě z autorizovaného servisu, tak by mělo být jasné, že to nejsou fejky. Každopádně je to snad první příběh tohoto druhu, který bude mít dobrý konec!

Odesláno

Jacob má pravdu. Faktura z autorizovaného dokládající odbornou renovaci + fotka strojku bohatě stačí. Hodinář nebo sběratel strojek neomylně pozná.

Odesláno

prosímtě, ještě k tomu příběhu - to je děda od sultána v tomhle stavu už dostal nebo je u plavby používal jako dekraci lodní kotvy a vlacel je po dne? Kdyby jsi psal, že byl děda zemědělec (jako tn můj, co jsme po něm zdědil jedny PS2) klidne bych věřil tomu, že je používal místo pluhu při hloubkové orbě, nebo pri inseminaci pokud byl živočichář (to se strči ruka kravě do řiti až po paži a ona se u toho klidne posera).

jinak co se týká té renovace, 10-11 v autorizovanym se mi zda dobry, s aftermarket dily z ebay by to bylo bylo asi levnější, možná i o tu půlku, jak psal Cyber, ale o dost větší drbačka s objednávávním, atd.. šel bych do toho v autorizovanym..

Jsem člověk, co si radši připlatí za jistotu, že vše bude v pořádku, takže určitě půjdu to nechat opravit u Bechyně. Děda je dostal od šejka (jestli se nepletu, říkal, že ze Saudské Arábie) někdy snad v 70. letech, takže prostě časem se s nima stalo tohle, pak tamto a on opravu neřešil. Dokonce je původně chtěl už vyhodit, protože si nemyslel, že by mělo cenu je nechat spravovat.

Kašli na potvrzení za litr a kup si dobré víno na oslavu :-). Pokud budeš mít fakturu o generální opravě z autorizovaného servisu, tak by mělo být jasné, že to nejsou fejky. Každopádně je to snad první příběh tohoto druhu, který bude mít dobrý konec!

Taky jsem si říkal, že faktura za opravu v autorizované servisu by jako ověření pravosti mohlo stačit, tak to asi nechám pak tak.

Jacob má pravdu. Faktura z autorizovaného dokládající odbornou renovaci + fotka strojku bohatě stačí. Hodinář nebo sběratel strojek neomylně pozná.

Fotku já jen tak nezískám, jedině mu říct, aby to blejsknul, když to bude mít otevřený, co myslíš?

Odesláno

Zdravím, pánové, prosím o radu. Kamarád je ve Vietnamu a někdo mu tam nabídl tyhle hodinky s tím, že jsou po jakémsi mrtvém americkém vojákovi. Chce za ně 500 USD. V Rolexech se nevyznám, snad někdo z přítomných poradí, je-li to fejk nebo ne :)

post-1507-027517700 1340876192.jpg

post-1507-084257900 1340876213.jpg

post-1507-095602700 1340876238.jpg

Odesláno (upraveno)

Celá pohádka toho čínského obchodníka zní takto (ale zbytek Mudžahedinova vlákna o putování je skvělý!) - zdroj:

Před rokem jsem jsem měl možnost u jednoho veterána shlédnout tyto hodinky,tenkrát mi je odmítl prodat. Letos ochoten je.ale chce 500$. Osobně si nemyslím že se jedná o fake,to by mi je dal už vloni,ale stoprocentně si jistý být nemohu. Je tu někdo, kdo se v tom vyzná? Měl je vzít v r. 1968 zabitému Us vojákovi v hodnosti plukovníka. Ten příběh si mohl vymyslet,ale hodinky nové nejsou to je vidět on sám je nenosí. Mají ty Rolexky takovou cenu? Vím že jsou to dost drahé hodinky,ale 500$ neni málo.

Upraveno uživatelem Adam99
Odesláno

Díky, za Mudžu, chlapi. Mudžas samozřejmě svéprávný je, jen v těch hodinkách má kapku maglajz. Ale měl dost rozumu, že se voptal, než je koupil, aspoň doufám :crying_anim02: Je to spíš znalec Vietnamu než hodinek :smile_anim:

Návštěvník dlubix
Odesláno

Čeče, 62 postů a registrace od 07 by ti mělo stačit na to, abys mu poradil sám. Hnusnějíší fejk rolád jsem asi neviděl. To už vlastně ani fejk neni.... :crying_anim:

Odesláno

Čeče, 62 postů a registrace od 07 by ti mělo stačit na to, abys mu poradil sám. Hnusnějíší fejk rolád jsem asi neviděl. To už vlastně ani fejk neni.... :crying_anim:

Dyž já jsem spíš na ty ruský značky :-) . Však jsem mu taky radil, jen jsem chtěl mít jistotu, že to není nějakej exotickej experiment od Rolexů :smile_anim:

Odesláno

.....chudák ten americkej voják,........umřel votrávením z Těch Rolád nebo ho ve skutečnosti ty Rolády vyrobený z jedovatejch materiálů "votrávily" ?? :-)

Odesláno

Tak jako poradní fórum jsme evidentně zklamali :rolleyes:

zdroj

Citace: Historce o pl. jsem veril mene, nez pravosti hodinek,ale ocekaval jsem, ze nekdo na jinem foru, rekne, tyhle hodinky se nikdy nevyrabely, vyrobilo se....ks, tohle je pr. plagiat. protoze.....atd. NIc takoveho,informace; tak spatnou kopii jsem nevidel je mi k micemu,to muze napsat kdekdo. Presvedcenej nejsem,reminek rozhodne nevypada lacine a jdou narozdil od mych Seiko rovnez automatu naprosto presne. Jestli je koupim je ma vec.

Odesláno

Zase k tématu:

Viděl jsem na známém hodinky, podle všeho 41mm Datejust II bi-color, ale měly hladkou lunetu - je to možné?

Na stránkách Rlx jsem je nenašel, jen podobné Day Date, ale ty se nedělají zase v bi-color.

Díky

A.

Odesláno

andrew, neni to mozne. prvni datejusty s hladkou lunetou nad 40mm, konkretne 41mm, byly predstaveny ted na baselu, na kramy se dostanou behem leta a jsou ocelovy. day date II 41mm s hladkou lunetou jsou jedine platinovy, zlaty maj bud vroubkovanou, nebo sutry. jo, kdybys rek, ze to byly fakt datejusty, tak ti reknu, ze musely mit 36mm, takovy se delaj, bicolor, hladka luneta..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...