Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si to taky zkusil, ale skončil jsem u bodu 7:

7. Nosíte hodinky primárně kvůli sledování času, nebo jako módní doplněk?

-pouze kvůli času

-kvůli času i módě

-pouze jako módní doplněk

Nějak jsem si nevybral......

Chybí tam:

-protože.....

Proč vlastně?

Neměl bych se na pár týdnů zamyslet a jít zpět k bodu 1. Jak sledujete čas? nebo k bodu 2. Nosíte náramkové hodinky?

Buď to má postaveno úplně špatně, nebo jen špatně pro ty, co mají rádi(-y??) hodinky.

Možná by se kamarádka měla zaregistrovat a číst a číst a ptát se a tak. (Taky na srazy by měla chodit!)

Edit: Další příspěvek bude 1.500.! Tak teď nebudu reagovat na pi.oviny a nechám si to na nějaký moudro.

Upraveno uživatelem lib
Odesláno (upraveno)
To psal lolohh onehda taky a jak to dopadlo :lol2:

Tak jsem si to tak nějak zhruba projel a myslím, že jsem dopadl o něco líp než lolohh:

1499: Nákup hodinek

1500: Děkovačka na fóru (Snow/Thesis a manželka; ... sakra!!!! :....na rodiče jsem zapomněl! :suicide_anim: )

Edit:typosb

Upraveno uživatelem lib
Návštěvník Tada
Odesláno
Myslím, že Chronomagoři jí ten dotazníček trošku znehodnotí :-)

Spíš jí to naučít dělat dotazník klasicky papírovou cestou, sice je to namáhavé, ale můžeš si vybrat, komu to strčíš do ruky :D

Odesláno

Až to tady bude hotový, tak vlákno přejmenujte na "seznam mlíčňáků :D

Bych jen chtěl dodat, že mládí podle nějaký studie končí od 35 do 43 (podle kraje a mravů), pak nastupuje střední věk.

Kdybych byl oponent, tak bych si rejpnul, že výsledky založené na neúplných vstupech jsou irelevantní a zpráva je jako celek k ničemu.

Odesláno (upraveno)

Bandi, díky - práve som zistil, že som ešte mladý. :thumbsup_anim: Teda na prahu stredného veku.

Upraveno uživatelem martin1974
Odesláno
Spíš jí to naučít dělat dotazník klasicky papírovou cestou, sice je to namáhavé, ale můžeš si vybrat, komu to strčíš do ruky :D

a podle toho vyjde výsledek. Takhle se dělají volební preference a jiná svinstva.

Návštěvník SukHoi
Odesláno

Tado vyŘiť kamarádce ať se na marketing vysere - prej je málo švadlen

:sad01_anim:

Odesláno

Prispel som tiez svojou troskou. Som zvedavy na vyhodnotenie, ako je to s nami mladymi a hodinkami, v mojom okoli mladi hodinky ani nenosia.

Niektore otazky ma pobavili, na chvilu som mal pocit ze Lacoste za viac ako 5tis je vrchol hodinarstva. :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...