tkol Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Subjektivně musím konstatovat, že jsou hezčí BLNR na Oysteru... Na Jubilee to prostě víc sluší BLRO!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 pozeram, ze lee ma dobre kontakty, ked ma vsetky gmtcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Ten jubilee je opravdu tlumič vášní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 A chodí to k AD takhle, fotky z FB:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Ještě tam chybí: "Please sell only together with FG classic model" :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Na mě to je až moc velká taškařice. Furt to jsou jen hodinky... Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 To je fakt vtipny... chce se mi z toho brecet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Life is a game;-) jsme fakt hrozny ovce, zzzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Co vas tady tak znepokojuje? Maji jasne dane procesy jak zabezpecit hodinky na prepravu a jak je oznacovat. Pokud maji v planu prodej od 1.5., tak je jasne, ze daji cedulku na bednu. Takoveto postupy jsou standard pro vetsinu vyrobcu.Saskarny jsou spis poradniky a dostupnost modelu, ne fotky od Existence... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Rolexová diskuze bude za chvilku jak novinky, vsichni si na neco stezujou a za vsechno muze Kalousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 (upraveno) Toto je co?? Mali to v insta story Edit: ale nic, pred tym nez by som sa na to pozrel lepsie uz som daval prispevok Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 2. května 2019 uživatelem ADIkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Tak .... dnes jsem si konečně vyzvedl moje DEEPSEA po velkém servisu. Pár postřehů pro ostatní ... Hodinky, Rolex DEEPSEA, rok 2009, jsem dal 17.11. do servisu k Bechyňům. Důvodem bylo, že se již lehce rozcházely a rotor nátahu byl hlučný. Požadoval jsem tedy kompletní servis. Bylo mi řečeno, že DEEPSEA posílají přímo do Rolexu, důvodem je složitost velkého servisu a testování vodotěsnosti. Odhad zhotovení byl cca 2 měsíce, cena cca 20tis. Hotovo bylo 14.1. (neměl jsem čas je dřív vyzvednout ). Hodinky prošly následujícím - kompletní rozborka na všechny drobné díly, vyčištění, namazání, výměna opotřebených částí. Pouzdro i tah se sponou byly komplet přeleštěny a přebroušeny. Následovalo testování přesnosti a vodotěsnosti. V podstatě postup složení nových hodinek. K hodinkám jsem dostal pěknou brožuru, kde jsou s fotografiemi všechny postupy popsány, součástí je i servisní garanční Rolex karta s datumem servisu a číslem hodinek. Hodinky jsou komplet ve fóliích, vypadají jako nové ... fakt jsem nevěřícně hleděl, protože zdejší terminologií jsou tak v 98% stavu Samozřejmě cestovní pouzdro a dárková taštička. Na vše je záruka 2 roky, cena byla 21tis. Fotky se mi nechtělo dělat, ale musím vyseknout poklonu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Takhle presne si to predstavuju a je to svym zpusobem skoro jako nakup novejch, s tim rozdilem, ze to je za desetinku ceny;-))Krasa! Kdyby to bylo jen trochu mozny, bylo by supr par fotek udelat, Jarku;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Jarett: no tak parada, radost jako z novych hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddtddt Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Ty fotky by me teda zajimaly :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Tak jsem tedy rychlocvaknul iPhonem pár dokumentačních fotek servisního výstupu Jak jsem psal výše, vzhledem k tomu, že DEEPSEA mám jako dovolenkový hodinky, což na nich po těch letech bylo dost vidět, je aktuální stav boží Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Nadhera! To fakt musi bejt pecka zazitek, hodinky vypadaj jak nový! Užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Super, to spousta kolegu urcite oceni, kdyz se jim hodinky vrati ze servisu i s foliema, takze je pak mohou prodat jako NOS! Ted vazne, je to pecka! Takhle to ma vypadat!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Super, to spousta kolegu urcite oceni, kdyz se jim hodinky vrati ze servisu i s foliema, takze je pak mohou prodat jako NOS! Ted vazne, je to pecka! Takhle to ma vypadat!!!! Tak kdo ví, kolik takových NOS hodinek je na Chrono24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se