kuncák7 Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 http://www.ebay.de/itm/310400384183?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Jak jsem psal, nechtěl jsem riskovat nějakou zpuchřelinu, tak jsem to vzal na jistotu...Díky za link a za fotky jsem chtěl samozřejmě slušně požádat, poprosit. Takhle to vyznělo blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 V pohodě, také se na to těším,až je dám na ruku a ztrazí se mi v chlupech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 (upraveno) Zdravím, tak jsem se jich také konečně dočkal. V Eltonu mi na ně dali novou lunetu s vložkou a také jsou hodinky znova vodotěsné Řemínek je také od Eltonu a je velice příjemný na nošení. Vše ostatní, co nebylo nezbytně nutné vyměnit jsem chtěl zanechat v původním stavu. P.S. ručky vypadají v reálu o hodně lépe Upraveno 26. června 2014 uživatelem vašek12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 (upraveno) Tak jsem to včera nasadil a tady to je Upraveno 27. června 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Už jsem si vzpomněl kde jsem ty Igeny s namalovanou trikolorou na lunetě viděl. Na auto-moto burze na Kladně chtěl za ně 2500 Kč. Jen to pouzdro bylo víc zničené, že by je přeskládal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Nevím,ale tyhle jsem měl v merku už přes měsíc a pouzdro na nich bylo od začátku, vlastně všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Radku jsou ti akorat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Nesměj se mu :-) http://vtipne-obrazky.cyberserver.cz/nesmej-se-mu/d219.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Me jsou taky maly :-) Ale jinak jsou krasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 (upraveno) Blbečci, můžu snad za to, že jsem normálně rostlý ale ty prostřední sporty mi jsou.... Upraveno 27. června 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Jsem si poprskal monitor Radku :-) .To Tvé oslovení říká kolega z práce,tak mi to přišlo směšné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Zrovna teď jsem ty prostřední "sporty" viděl naživo na majiteli a potvrzuji, ty mu opravdu jsou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Díky za díly, neboj se nezapadnou, páč něco chystám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 (upraveno) Již delší dobu jsem o Igenech přemýšlel, ale protože mi bylo líto peněz a protože je má kamarád, dlouho jsem odolával.Nicméně jsem se jednou rozhodl, že si udělám Igeny takové, aby se mi líbily, bez návaznosti na originální typizovanou výrobu a její kombinace.Chvilku jsem surfoval na netu a na aukru koupil jedny v hrozném stavu za 1 000 Kč.Protože jsem k nim neměl žádný osobní citový vztah, hned jsem šel pěšky do Eltonu, a základní požadavky s nima dojednal.Dále jsem s paní Krskovou mailem domlouval přesnosti jako odstín barvy ciferníku dle Pantone škály, jemnější modření šroubků atd.Nějaký ten měsíč čekal, než mi zavolala, abych si pro ně přišel.Celý nadšený letím do Eltonu, platím a přebírám "nové hodinky" včetně starých vyoperovaných dílů a letím domů honem vymyslet řemen a domlouvat se s Ondřejem Šímou :-)Dalších pár týdnů uteklo a tady je výsledek.Mám z nich radost, líbí se mi a budu je nosit. Upraveno 3. července 2014 uživatelem Libunda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 moc pěkný, ta plechová luneta k nim sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Také chválím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Již delší dobu jsem o Igenech přemýšlel, ale protože mi bylo líto peněz a protože je má kamarád, dlouho jsem odolával.Nicméně jsem se jednou rozhodl, že si udělám Igeny takové, aby se mi líbily, bez návaznosti na originální typizovanou výrobu a její kombinace.Chvilku jsem surfoval na netu a na aukru koupil jedny v hrozném stavu za 1 000 Kč.Protože jsem k nim neměl žádný osobní citový vztah, hned jsem šel pěšky do Eltonu, a základní požadavky s nima dojednal.Dále jsem s paní Krskovou mailem domlouval přesnosti jako odstín barvy ciferníku dle Pantone škály, jemnější modření šroubků atd.Nějaký ten měsíč čekal, než mi zavolala, abych si pro ně přišel.Celý nadšený letím do Eltonu, platím a přebírám "nové hodinky" včetně starých vyoperovaných dílů a letím domů honem vymyslet řemen a domlouvat se s Ondřejem Šímou :-)Dalších pár týdnů uteklo a tady je výsledek.Mám z nich radost, líbí se mi a budu je nosit. Jsou velmi pěkné.Jaký je to tedy odstín dle Pantone? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Jsou velmi pěkné.Jaký je to tedy odstín dle Pantone?Teda já bych řekl, že velmi pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Pantone 124C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se