Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

http://www.ebay.de/itm/310400384183?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Jak jsem psal, nechtěl jsem riskovat nějakou zpuchřelinu, tak jsem to vzal na jistotu...

Díky za link a za fotky jsem chtěl samozřejmě slušně požádat, poprosit. Takhle to vyznělo blbě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

tak jsem se jich také konečně dočkal. V Eltonu mi na ně dali novou lunetu s vložkou a také jsou hodinky znova vodotěsné :) Řemínek je také od Eltonu a je velice příjemný na nošení. Vše ostatní, co nebylo nezbytně nutné vyměnit jsem chtěl zanechat v původním stavu.

P.S. ručky vypadají v reálu o hodně lépe ;)

post-34013-0-94930300-1403780208_thumb.jpg

Upraveno uživatelem vašek12
Odkaz ke komentáři

Již delší dobu jsem o Igenech přemýšlel, ale protože mi bylo líto peněz a protože je má kamarád, dlouho jsem odolával.

Nicméně jsem se jednou rozhodl, že si udělám Igeny takové, aby se mi líbily, bez návaznosti na originální typizovanou výrobu a její kombinace.

Chvilku jsem surfoval na netu a na aukru koupil jedny v hrozném stavu za 1 000 Kč.

Protože jsem k nim neměl žádný osobní citový vztah, hned jsem šel  pěšky do Eltonu, a základní požadavky s nima dojednal.

Dále jsem s  paní Krskovou mailem domlouval přesnosti jako odstín barvy ciferníku dle Pantone škály, jemnější modření šroubků atd.

Nějaký ten měsíč čekal, než mi zavolala, abych si pro ně přišel.

Celý nadšený letím do Eltonu, platím a přebírám "nové hodinky" včetně starých vyoperovaných dílů a letím domů honem vymyslet řemen a domlouvat se s Ondřejem Šímou :-)

Dalších pár týdnů uteklo a tady je výsledek.

Mám z nich radost, líbí se mi a budu je nosit.    :thumbsup_anim:

post-10679-0-33748900-1404391105_thumb.jpg

post-10679-0-44098700-1404391109_thumb.jpg

post-10679-0-86913500-1404391113_thumb.jpg

post-10679-0-73132200-1404391118_thumb.jpg

post-10679-0-15891800-1404391124_thumb.jpg

post-10679-0-25792200-1404392468_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Libunda
Odkaz ke komentáři

Již delší dobu jsem o Igenech přemýšlel, ale protože mi bylo líto peněz a protože je má kamarád, dlouho jsem odolával.

Nicméně jsem se jednou rozhodl, že si udělám Igeny takové, aby se mi líbily, bez návaznosti na originální typizovanou výrobu a její kombinace.

Chvilku jsem surfoval na netu a na aukru koupil jedny v hrozném stavu za 1 000 Kč.

Protože jsem k nim neměl žádný osobní citový vztah, hned jsem šel  pěšky do Eltonu, a základní požadavky s nima dojednal.

Dále jsem s  paní Krskovou mailem domlouval přesnosti jako odstín barvy ciferníku dle Pantone škály, jemnější modření šroubků atd.

Nějaký ten měsíč čekal, než mi zavolala, abych si pro ně přišel.

Celý nadšený letím do Eltonu, platím a přebírám "nové hodinky" včetně starých vyoperovaných dílů a letím domů honem vymyslet řemen a domlouvat se s Ondřejem Šímou :-)

Dalších pár týdnů uteklo a tady je výsledek.

Mám z nich radost, líbí se mi a budu je nosit.    :thumbsup_anim:

Jsou velmi pěkné.Jaký je to tedy odstín dle Pantone?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...