Přejít na obsah

Staré fotky

Doporučené příspěvky

Odesláno
A dáš taky synka našeho olympijského vítěze ve skoku na lyžích z 68mého?

tak to nedám :(

Volové! :D

To je náhodou v té době známý pražský DJ a později rozhlasový redaktor Oskar Gottlieb. Vrstevník třeba Miloše Skalky. Pamatujete na slogan: "Je právě tolik hodin, kolik právě je, máte-li na svých hodinkách více nebo méně, není to naše vina, neboť my začínáme vždycky včas."

Kamile já tipoval Frantu Janečka

Úáááá!!!! Ty kraťasy! Tý voéé, to je prda!!!

si sbíráš bývalý kamaráde...

Odesláno
Jo, plot je z Tyršovky :) a mladý Raška je v prostřední řadě.

Tak ten plot móóóc dobře znám a s mladým Raškou jsem teda ostuda, jeho táta mě houpával na kolenou a mladýho Jirku nepoznám. :)

Odesláno
To je náhodou v té době známý pražský DJ a později rozhlasový redaktor Oskar Gottlieb. Vrstevník třeba Miloše Skalky. Pamatujete na slogan: "Je právě tolik hodin, kolik právě je, máte-li na svých hodinkách více nebo méně, není to naše vina, neboť my začínáme vždycky včas."

Pro ty, co stále nevědí, malá nápověda: "Žhavil Béďa, žhavil drát, až byl žhavej akorát..."

Odesláno

1990... první úspěšnej pokus vo výstup v alpským stylu. Málem jsem tenkrát chcípnul :sick01: . Kdo uhodne lokaci dostane hodinkovou odměnu :thumbsup_anim:

post-817-1274140828.jpg

Odesláno
1990... první úspěšnej pokus vo výstup v alpským stylu. Málem jsem tenkrát chcípnul :sick01: . Kdo uhodne lokaci dostane hodinkovou odměnu :thumbsup_anim:

To bude těžký, takovejch čudlů je v Alpách plno...............

Odesláno

Tak ja tipnem Elbrus, pripadne nejaky Karakoram.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...