tombed Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 odhlédneme-li od politiky, co je špatného na rusofilství? celkem nic, ruští klasikové se mi taky líbí, ale tím to pro mě končí, jsem z generace na kterou vykukovaly ze všech stran hesla "Se Sovětským Svazem na věčné časy a nikdy jinak" a nechtěl bych už to nikdy zažít.
Proteus Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Blahoželám majstrom sveta v ľadovom hokeji v roku 2010.
chacharoid Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 ale pro mě jeden z nejlepších zážitků mistrovství byly dlouhé záběry na Inu, o tom žádná...
midloch Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Hlasifky mám v hajzlu, dostal sem tři infarkty a rozlil pivo, ale tohle byl fakt bombézní zážiteK!!!
Návštěvník Kamil Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Asi pozdě, ale na CT4 byla tiskovka z letiště a bude reportáž ze Staromáku.
Andrew_C Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 No řekl bych že nás čeká horké léto..... Protože ivani budou pálit hokejky No nic, jenom pokus o vtip. Ale závěr mistrovství famózní a infarktovej a to jinak hokej skoro nesleduju.
Lapierre Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Nechci vám brát iluze, ale neřekl bych, že náš tým podával oslnivé výsledky. Ve finále nám rozhodčí nadržovali viz třeba čistý bodyček na Jágra a vyloučení ruského hráče na 5+20 nebo vyloučení Malkyna v poslední minutě. I ty góly byly zvláštní, takové umolousané. Předesílám, že nejsem žádný rusofil, k tomuto národu mám negativní postoj, jsem starší generace, prožil jsem okupaci a následnou normalizaci. Omlouvám se za svůj první a dalo by se říct nešťastný příspěvek, ale chtěl jsem napsat také svůj názor. Promiňte.
rorda Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 (upraveno) Ano, na rozhodčí si rozhodně nemůžeme stěžovat, ale nastolili takový zajímavý, volnější metr na posuzování, který nám vyhovoval. Každopádně na obou stranách toho bylo celkem dost, co by se v průběhu předchozích zápasů bez diskuze odpískalo a teď nikoho nevyloučili ... Zrovna na Jágra po celý šampionát měly spadeno všechny týmy, proti kterým jsme hráli, občas ho i faulovali, ale rozhodčí to neodpískali, takže teď bych to viděl tak, že se to celé nasčítalo a vrátilo se nám to v této podobě ... Je jasné, že toto mistrovství bylo odlišné od těch předchozích počtem zakolísání "velkých" hokejových zemí s těmi "menšími" nebo dokonce outsidery, to tu ještě nebylo, nehledě na to, že např. Německo v boji o medaile, přestože teoreticky by ani MS nehrálo, je také unikát ... Náš tým toho moc ve skupině neukázal, ale pak už šel jasně za svým cílem, to bylo vidět při každém střídání, to odhodlání bylo až neuvěřitelné. Dobře to bylo vidět v oslabeních, to nasazení jsem snad neviděl ani od hráčů NHL, kteří hrají rozhodující postupový zápas v play-off ... Také z toho rezultovalo velké množství šancí při oslabeních, to snad nepamatuji žádné mistrovství nebo olympiádu, že bychom dávali tolik gólů v oslabeních nebo při nich měli pravidelně velké šance ... Upraveno 24. května 2010 uživatelem rorda
redd Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Mě přišlo velice nesportovní, jak si Rusové sundavali medaile, dokonce i jejich trenér. Sportovec by měl zvládat porážku a vzdát tak čest vítězi. I druhé místo je úspěch a za toto chováni by si zasloužili pár facek nebo klidně neúčast na dalším mistrovství.
HonzaX Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Blahoželám majstrom sveta v ľadovom hokeji v roku 2010. To jsi jeden z mála . Díky
Hugo14 Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 I ty góly byly zvláštní, takové umolousané. Nic ve zlém, ale co bylo umolousané na prvním gólu? Jágr na sebe natáhl 4 rusy + brankáře a perfektně přihrál Klepišovi do volného, kterej nikým neobtěžován si jen vybíral, kam to dá. A druhý - perfektní únik plus příhra před bránu. Že dal gól bruslí? Jednak podle pravidel a pokud si vzpomínám, tak nám také jednou rusové dali v play off rozhodující gól bruslí.... Nutno říct, že i Dacjukův přestávkový gól v přesilove byla také dobrá kombinace a jít do 3 v době, kdy se dává powerplay bya jistá smrt...
tombed Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Telegram z Ruska: Gratulace k zisku trofeje. Stop. Věříme že si zlato užíváte. Stop. Přejeme vám mnoho dalších úspěchů. Stop. Ropa, stop. Plyn, stop.
HonzaX Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 http://www.hokej.sk/ms_2010_nemecko/clanok74488-Fotogaleria_z_finale_MS_medzi_Ruskom_a_Ceskom.htm Tady je pod fotografiemi moc přátelsky nakloněná diskuse . 1
Benne Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 Honza ty máš evidentne problém so Slovákmi a nevieš to prekusnúť a stále to budeš predstierať. Prečo to robíš ? Čo ťa na tom baví ? Keby sme boli majstri mi, dopraješ nám to vôbec ako mnoho z nás vám ? Myslíš, že podobne diskusie by neboli aj na českých stránkach ? Podľa mňa by ti prospel pobyt niekde u nás v kúpeloch ako oddych a nejaké to zblíženie zároveň 1
Návštěvník Snow Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 (upraveno) Pravda, velice přátelská, dovolím si jeden hezký citát. ?Vyje.bané české svi.ne so svojim štěstíčkom nech už idú do pi.če. Štvrťfinále na trestné, semifinále na trestné,dnes náhodný gól s korčuľou, dve tyčky na svojej bráne, obrovský ruský tlak,nadŕžanie rozhodcov. Ku.rvy české šťastíčkovské?. Edit - editace bratrského příspěvku Upraveno 26. května 2010 uživatelem Snow
HonzaX Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Všude čtu, že máme k sobě blízko . Tak až bude společná liga ,tak se můžeme těšit ještě na větší kalibry, když se tohle Slováků netýkalo a píší o nás takhle. RE: Vyje.bané české svi.ne so svojim štěstíčkom nech už idú do pi.če. Štvrťfinále na trestné, semifinále na trestné, dnes náhodný gól s korčuľou, dve tyčky na svojej bráne, obrovský ruský tlak, nadŕžanie rozhodcov. Ku.rvy české šťastíčkovské Čítajte viac: http://www.hokej.sk/ms_2010_nemecko/clanok74488-Fotogaleria_z_finale_MS_medzi_Ruskom_a_Ceskom.htm#ixzz0p1LeSKB5
Murphy97 Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 No, i přes to věřím, že těchto názorů je u našich sousedů minorita a že nám úspěch přáli, přejí a přát budou, stejně jako většina slušných Čechů přeje úspěch Slovákům. Takže chlapci, ať se Vám pro změnu daří v Jihoafrické republice - držím palce!
rorda Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 V každé zemi se najdou xenofóbní blbečci a venkovánci ... Je také pravda, že čím nacionálnější národ je, tím více takových lidí je mezi nimi ...
Hasňa Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Uplne stejne duchaplne diskuze jsou skoro pod vsem clankama na nasich zpravodajskych serverech.
bandicoot Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Benne, tady na fóru to není tak horký, ale proč se o tom nepobavit - já koukal jeden zápas online na netu a vedle v okně běžící chat byl strašlivej. Možná 50% keců byly ataky a následně oboustranný nadávky nechutnýho kalibru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se