Přejít na obsah

Poraďte sekačku prosím

Ondraj

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

:eek:  řekl bych, že máš ještě o něco pilnějšího krtka než já.

to je tak 10% .... vypadá to tam jak v Bejrútu...... ale jenom v zimě ...... zřejmě jich je hejno nebo dobrej oddíl :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám to samý YPO. V neděli jsem instaloval prázdné PET flašky dnem vzhůru nasazené na železné roxory zapíchnuté do země . Jak foukne vítr, flaška tříská do železný tyčky, dělá hluk a vibrace, a to se krtkovi nelíbí.  Vypadá to hnusně, ale plaší je to.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Mám to samý YPO. V neděli jsem instaloval prázdné PET flašky dnem vzhůru nasazené na železné roxory zapíchnuté do země . Jak foukne vítr, flaška tříská do železný tyčky, dělá hluk a vibrace, a to se krtkovi nelíbí.  Vypadá to hnusně, ale plaší je to.

jo jo .... už sem to někde čet ..... mi to nevadí.... na jaře to rozhrábnu a jede se dál

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Ano, lebo ja tomu nerozumiem. Ale este to nie je uplne dokoncene.

Jasny, jasny.

Letos budu zakládat trávník a absolutně nemám představu o travní směsi. Máte nějaký dobrý typ?

Zalezi, co od toho cekas, kolik chces venovat casu udrzbe, jestli se po nem bude chodit a jak moc, a jaky mas podminky (stin, slunce).

Obecne se da doporucit hristni smes, ktera snese seslap, neni tak narocna na peci a staci ji pohnojit 2x za sezonu :).

Ja preferuju travni smesi z roznovska-travni.cz :)

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Prosím vas čo by ste poradili na takýto minitravnik? Zvazujem nieco elektrické a mulcovacie. Vedľa chodnicka bude luka takze taky rekreačný travnicek to bude. Dakujem za rady a názory.

to je pekny, ten beton.. to uz je barak (bungr), nebo naka operna zed kvuli svahu?

edt.: tyhle masivni betony se mi zacly libit.. kdybych dneska znovu delal plot, zvolil bych vysokopevnostni beton do salunku, 1,5 m plna zed ... misto nakych vokrasnych tvarnic, kovovych vyplni atd.. a este by to vyslo levneji..

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

Zalezi, co od toho cekas, kolik chces venovat casu udrzbe, jestli se po nem bude chodit a jak moc, a jaky mas podminky (stin, slunce).

Obecne se da doporucit hristni smes, ktera snese seslap, neni tak narocna na peci a staci ji pohnojit 2x za sezonu :).

Ja preferuju travni smesi z roznovska-travni.cz :)

Díky za typ, KFL! Trávník bude orientovaný v půlkruhu od JV přes J až po JZ, bude ošetřený závlahou a určitě se po něm bude chodit. Celkem to bude plocha přes 400 m2.

Odkaz ke komentáři

muzu potvrdit. hristova smes nejlepsi.

.. ja jsem se s nikym neradil (blbec), nakoupil tu nejdrazsi - golfovou smes - a myslel jsem si naivne, ze poroste sama... takze ted mam nekolik druhu rozdilneho vzrustu, kvality a snazim se vse sjednotit do jednotneho vzhledu.. jednoznacne nejlip roste a vizualne vitezi naka billig trava, koupena v rakousku v bauhausu ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...