Návštěvník YPO Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 já sekačku nepotřebuju - o mojí zahrátku se stará pan Krtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Jak na krtka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 kralovstvi za krtka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 já sekačku nepotřebuju - o mojí zahrátku se stará pan Krtek řekl bych, že máš ještě o něco pilnějšího krtka než já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 řekl bych, že máš ještě o něco pilnějšího krtka než já.to je tak 10% .... vypadá to tam jak v Bejrútu...... ale jenom v zimě ...... zřejmě jich je hejno nebo dobrej oddíl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Mám to samý YPO. V neděli jsem instaloval prázdné PET flašky dnem vzhůru nasazené na železné roxory zapíchnuté do země . Jak foukne vítr, flaška tříská do železný tyčky, dělá hluk a vibrace, a to se krtkovi nelíbí. Vypadá to hnusně, ale plaší je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Mám to samý YPO. V neděli jsem instaloval prázdné PET flašky dnem vzhůru nasazené na železné roxory zapíchnuté do země . Jak foukne vítr, flaška tříská do železný tyčky, dělá hluk a vibrace, a to se krtkovi nelíbí. Vypadá to hnusně, ale plaší je to.jo jo .... už sem to někde čet ..... mi to nevadí.... na jaře to rozhrábnu a jede se dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Mě víc vadí hryzci. Nedělají krtince, ale cestičky těsně pod trávou a já si na tom vždycky málem vyvrtnu kotník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Mě víc vadí hryzci. Nedělají krtince, ale cestičky těsně pod trávou a já si na tom vždycky málem vyvrtnu kotník.Hryzec je peklo, navic spatne hubitelny. Ohryze vsechno pod povrchem a nekonci to hezky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Prosím vas čo by ste poradili na takýto minitravnik? Zvazujem nieco elektrické a mulcovacie. Vedľa chodnicka bude luka takze taky rekreačný travnicek to bude. Dakujem za rady a názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Najmout zahradníka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Zahradnika mam...ale aspon pre radost by som si to dacim sam pokosil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 V tom případě vřetenová ruční sekačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 A zahradnik ti i navrhoval zahradu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 A zahradnik ti i navrhoval zahradu?Ano, lebo ja tomu nerozumiem. Ale este to nie je uplne dokoncene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 Letos budu zakládat trávník a absolutně nemám představu o travní směsi. Máte nějaký dobrý typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 (upraveno) Ano, lebo ja tomu nerozumiem. Ale este to nie je uplne dokoncene. Jasny, jasny. Letos budu zakládat trávník a absolutně nemám představu o travní směsi. Máte nějaký dobrý typ?Zalezi, co od toho cekas, kolik chces venovat casu udrzbe, jestli se po nem bude chodit a jak moc, a jaky mas podminky (stin, slunce). Obecne se da doporucit hristni smes, ktera snese seslap, neni tak narocna na peci a staci ji pohnojit 2x za sezonu . Ja preferuju travni smesi z roznovska-travni.cz Upraveno 2. března 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 (upraveno) Prosím vas čo by ste poradili na takýto minitravnik? Zvazujem nieco elektrické a mulcovacie. Vedľa chodnicka bude luka takze taky rekreačný travnicek to bude. Dakujem za rady a názory.to je pekny, ten beton.. to uz je barak (bungr), nebo naka operna zed kvuli svahu? edt.: tyhle masivni betony se mi zacly libit.. kdybych dneska znovu delal plot, zvolil bych vysokopevnostni beton do salunku, 1,5 m plna zed ... misto nakych vokrasnych tvarnic, kovovych vyplni atd.. a este by to vyslo levneji.. Upraveno 2. března 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 Zalezi, co od toho cekas, kolik chces venovat casu udrzbe, jestli se po nem bude chodit a jak moc, a jaky mas podminky (stin, slunce).Obecne se da doporucit hristni smes, ktera snese seslap, neni tak narocna na peci a staci ji pohnojit 2x za sezonu . Ja preferuju travni smesi z roznovska-travni.cz Díky za typ, KFL! Trávník bude orientovaný v půlkruhu od JV přes J až po JZ, bude ošetřený závlahou a určitě se po něm bude chodit. Celkem to bude plocha přes 400 m2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 muzu potvrdit. hristova smes nejlepsi... ja jsem se s nikym neradil (blbec), nakoupil tu nejdrazsi - golfovou smes - a myslel jsem si naivne, ze poroste sama... takze ted mam nekolik druhu rozdilneho vzrustu, kvality a snazim se vse sjednotit do jednotneho vzhledu.. jednoznacne nejlip roste a vizualne vitezi naka billig trava, koupena v rakousku v bauhausu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se