Přejít na obsah

Co na nich všichni máte?

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Poslední dobou se tady všichni rozplývají nad Rolexem. Jsou to určitě dobré hodinky s většinou in-house kalibry, s dlouhou historií, pro laiky asi největší symbol, zřejmě nejvíc kopírované. Ale je mnoho jiných hodinářských firem s bezesporu stejně dobrou reputací a mnoha komplikacemi, o kterých se Rolexu může jenom zdát. Když se nad tím člověk zamyslí, tak Rolex vlastně není nic výjimečného, jsou to kvalitní hodinky za přemrštěnou cenu. :)

Vadí vám něco? Někomu třeba to, že jejich fejky má kdekdo, někomu cena, někomu značka. Mně nejvíc vadí právě jejich MI (machrindex), podobně jako u Breitlingů, a proto už bych si je nikdy nekoupil ani nenosil. A teď do mě! :D

no ve verzi blackout concept...to by mi asi nevadilo nic..kromě ceny.

post-22158-029181000 1332976436.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, myslite, ze jde udelat 'tovarni' tuning na GMT, spocivajici ve vymene skla s kyklopem za sklo bez nej? Treb Sub no date by mohly mit podobny..ne?

Pokud se nemýlím, tak Rolex neudělá nic, co by neměl v modelové řadě. Osobní dohoda s hodinářem je věc druhá. ;)
Odkaz ke komentáři

Hele, myslite, ze jde udelat 'tovarni' tuning na GMT, spocivajici ve vymene skla s kyklopem za sklo bez nej? Treb Sub no date by mohly mit podobny..ne?

Neni potreb menit sklo, kyklop je na nem prilepenej (safir, u akrylatu je to jeden kus) a da se oddelat. Navody jsou nekde na forach po svete.
Odkaz ke komentáři

Zaprvný, tohle je pěkná prasárna. Zadruhý, asi jste nečetli varování pod videem:

WARNING: I can only confirm this method works for Invicta and Alpha brands. This method should NOT be used for any other brand. Specifically, this method does NOT work for Rolex cyclops

Rolex používá úplně jiná lepidla a tímhle způsobem toho kyklopa nesundáte. Akorát vám praskne safír :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Cyclopsectomy je teda masakr, uz ten obrazek nez clovek vubec pusti video :-). Asi bych rasi volil variantu domluvy s hodinarem. To domaci provedeni sice nemusi stat nic, ale znam svoje levy ruce.. ;-)

Nicmene, bez kyklopa vypadaji skvele, coz budou GMT urcite taky.

Odkaz ke komentáři

Pred nejaky casem me to zajimalo a googlil, dle zkusenosti jinych je mechanicke odstraneni jedinna mozna cesta. (Ale musite na to mit koule) :D

pamatuju si, že na rolexforum je o tom docela obsáhlý vlákno a další možnost je sklíčko na 1-2 dni hodit do nějakýho ředidla nebo rozpouštědla nebo co to bylo :-) pokud si vzpomínám správně, psalo se tam, že to tak odstraňoval hodinář u AD... postupně to rozpustí lepidlo a pak to prostě jen prstem odšoupnete ze sklíčka. jinak mě poslední dobou moc lákají explorery ii polar a odstranění kyklopa by případně bylo podmínku...tohle video mě v tom jen utvrdilo

Odkaz ke komentáři

Sundat kyklopa z Rolex je jako sundat jaguára z jaguára, ale proti gustu.... Myslím že kyklop se fejkařům nedaří napodobit, proto bych si ho na hodinkách nechal. Jinak v dnešní době, kdy se fejky Rolexu prodávaj i přes internet, je majitel Rolexu i ze strany nezasvěcených vystaven podezření, jestli je to co má na ruce opravdu originál. V tomto případě nemůže být o Machrindexu (hodně debilní slovo) vůbec řeč. Navíc lidé kteří mají na originál Rolexu většinou ve svém oboru machři jsou a tak machrovat nepotřebujou a ty co nejsou a chtěli by machrovat, machrujou s fejkama.

Odkaz ke komentáři

Ta lupa je právě to, co se mi na hodinkách líbí a co mi třeba na Omega PO chybí. Takže kdyby někdo věděl jak ji tam dostat, sem s návodem.

P.S.. Tak jsem rychle zapátral a ejhle, už jsem to vymyslel

http://www.ofrei.com/page474.html

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Lidé nosí ROLEXky, protože ty křičí do světa, že na to jejich majitel má a je bohatý. Když půjdete po ulici a zeptáte se lidí jaké znají značky hodinek z 90% vám odpoví Casio a Rolex. Ale toto není jenom u hodinek, ale je to u všech výrobků.. Prostě se platí za značku, která se vrývala do paměti lidí po desetiletí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...