mlsoun1 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Než jsem sem vlezl,tak jsem byl spokojen s hodinkami Casio.Kolber,Timex,Seiko 5 automat(mé první automaty),Pobedy po dědečkovi,nespočet Primek a zlaté Cortébert+kapesní Molnija Za necelých 5 roků zde: Breitling SOH46Breitling Colt II automatBreitling Colt II superquartzOmega Speedmaster(těch velmi lituji,že jsem je poslal dál)Omega Seamaster quartzOmega Constellation quartzLongines Hydroconqest automat-2xLongines Conquest quartzTissot PRC 200Xemex Avenue chronographe automaticXemex Offroad chronographe quartzMovado Museum Black DialSteinhart Nav-B Uhr 44 ST1 PremiumJunghans AnytimeCasio 430UVCasio GW-M850Seiko SKX-007Cortebert automaticPrim sport1,Prim Diplomat zlacené,Prim Diplomat chromovanéa X vintage různých značek
RobertPlant Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2013 (upraveno) Taky bych teda mohl zhodnotit svůj vývoj po 2 letech tady mezi váma. Všecko to začlo strašně nevinně a já jenom pomáhal bráchovi vybrat hodinky v Emirátech a na netu jsem se dostal sem.. Okamžitě jsem se začal zbavovat všeho, co jsem do té doby měl v mysli za kvalitní hodinky (Festiny, Timex, Casio, Continental) a koupil si první "slušné" hodinky, Rotary Chronospeed. Proč tento "fake" Breitlingů? Protože se mi Navitimer vždycky líbily a cena Rotary byla k smíchu a přitom dílenské zpracování velmi slušné, i ten strojek v tom je nějaká Miyota. Pak jsem si v létě koupil ve Švýcarsku první automaty, Pilot Instruments. V lednu se uživatel Kristian.nov nabažil svých Hamilton Skymaster UTC a já je musel mít. Nosím je dodnes a ty hodinky asi nikdy neprodám, super přesnost, dílenské zpracování, lidem se líbí. Prostě dokonalé hodinky pro reálný život, přes den k obleku, navečer ke košili. V září mě dostihla vintage vlna a já neodolal prodejnímu vláknu Vintage Lovera a koupil chrona Tissot Seastar ze sedmdesátých let. Uvnitř nádherně tepe Valjoux 7734, beru je ve slavnostní chvíle. Na Vánoce mám zabalené Seika SKX009 se safírem, tak doufám, že se na chvilku zastavím a budu už jenom užívat hodinek V součastnosti už mám jenom Hamiltonky, vintage Tissoty a zatím zabalené Seika Divery. Jednou bych chtěl mít Navitimer, Monaco nebo Moony, to jsou pro mne nejhezčí hodinky. Upraveno 23. prosince 2013 uživatelem RobertPlant
vladimir72 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Moje hodinky ?jak šel čas (pořadí nezaručuji, úplnost také ne, taky kdo by si to těch šest let pamatoval žejo. Tissot PRS 516 automatLongines LindberghLongines Hydro C. 47,5 mmTraser CommanderTitoni Space Star 09JunghansTitus (stroj Favre Leuba)Steinhart Triton 100 atmSteinhart Nav B Uhr 47 mm BronzGlycine IncursoreSteinhart Marine Chronometer II romanSteinhart OCEAN Forty-Four GMT PepsiTourby Watch ? pilotkySteinhart AviationBronzovky STEINHART 47 mm kalibr Soigne St.1Steinhart Nav.B-Uhr II 50 Jahre JG74Precista Battle of Britain CZECH AIR FORCEHamilton X WindFestina QuadratoFortis Square (já debil)Traser Commander Titanium 2xDoxa Professional 3000mLaco AtacamaEDOX CLASS1 10016 357RN NIR2ZodiacOrientSeiko SumoSeiko Monster ? 3xSeiko SawtoothSeiko Navigator TimerSeiko Prospex Aviator Sapphire SSC261P1Seiko Prospex Air Divers Automatic 200mSeiko Samurai SNM031Seiko Stargate SKZ323 JSeiko Landmonster Seiko Automatic SSA093J1 MADE IN JAPANBuran SibirOris Big Crown ChronographHawker Hurricane AVI-8Ch.Ward - C5 MALVERN SLIMLINE ? SQUARECh.Ward C70 VW4 CHRONOMETER - LIMITED EDITIONFrederique Constant classics FC-291MC2R6 (dámské pro přítelku)Riedenschild (opět Já debil)Roland Kemmner Octopus (potřetí - já debil)Deep Blue Pro Sea Diver 1000Camel watchORIENT M-Force 200 m AutomaticZeno Watch Basel ? cal 5030.D Chronograf 90240-A1Jacques Lemans Automatic Swiss MadeTriumph chrono ? 2xGevril GV2Armand Nicolet S0551x za 6 let ? zatím ? ale prst už je namířený......Na peníze to odmítám přepočítávat ? jeden infarkt už mám za sebouTakovýho magora fakt aby pohledal Upraveno 29. června 2016 uživatelem vladimir72
Radimk Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 (upraveno) Steinhart 2x ( Pilotky a Tritony)Seiko 8x ( Samurai 2x, Monstra2x, Sumo2x, Spirit, SKX007)InvictaCasio 4x ("G" řada)Tissot ( Le Locle)Poljot ( potápky) Primky nepočítám, ( snad 40 ks v různém stavu) zůstaly Diplomaty, Igen, Traktory a jedny "50-ky"Poljot vintážní s budíkemOmega vintážní s T30 kalibrem ( + cca 5 ks +- nositelných běžnejších Swiss made vintážních kousků)Indické HMTTo jen tak, co mám v hlavě.A pak krabice v různém stavu nálezu, co šly dál do světa, většinou tu na fórum.A jinak stále zdráv... Edituji svůj prastarý příspěvek:Steinhart 2x ( Pilotky a Tritony)Seiko 10x ( Samurai 2x, Monstra3x, Sumo2x, Spirit, SKX007) + 1x neidentifikovanéInvictaCasio 4x ("G" řada)Tissot ( Le Locle)Poljot ( potápky)TraserRotaryPrimky nepočítám, ( snad 40 ks v různém stavu) za zmínku stojí Diplomaty, Igen, Traktory a jedny "50-ky"Poljot vintážní s budíkemOmega vintážní s T30 kalibrem ( + cca 5 ks +- nositelných běžnejších Swiss made vintážních kousků)Indické HMTTo jen tak, co mám v hlavě.A pak krabice v různém stavu nálezu, co šly dál do světa, většinou tu na fórum.A jinak stále zdráv...A po částečném zklidnění zůstala sestavička:Seiko Monster black- na denní nošeníSeiko Sumo black - když je nálada na něco pěknéhoTissot Le Locle - vypadají lepší než jsouCasio- G-čka na kolo (056) Zraje mi v hlavě ještě výměna Seika za Damasko a Casio za Traser a pak už bude uplný klid. Edituji svůj prastarý příspěvek a to po druhé, bilancuji a vzpomínám:Steinhart 2x ( Pilotky a Tritony)Seiko 10x ( Samurai 2x, Monstra3x, Sumo2x, Spirit, SKX007) + 1x neidentifikovanéCitizen ( nevím tzp, kupoval sem je snad od Kamila..BVCInvictaCasio 4x ("G" řada)Tissot ( Le Locle)Poljot ( potápky)TraserRotaryPrimky nepočítám, ( snad 40 ks v různém stavu) za zmínku stojí Diplomaty, Igen, Traktory a jedny "50-ky"Poljot vintážní s budíkemOmega vintážní s T30 kalibrem ( + cca 5 ks +- nositelných běžnejších Swiss made vintážních kousků)Indické HMTTo jen tak, co mám v hlavě.A pak krabice v různém stavu nálezu, co šly dál do světa, většinou tu na fórum.A jinak stále zdráv...A po částečném zklidnění zůstala sestavička:Seiko Monster black- na denní nošeníSeiko Sumo black - když je nálada na něco pěknéhoTissot Le Locle - vypadají lepší než jsouCasio- G-čka na kolo (056) Zraje mi v hlavě ještě výměna Seika za Damasko a Casio za Traser a pak už bude uplný klid. Tak se koukám na svoji historii a věru nejsem na sebe hrdý Všechno se to zase obrátilo, nebo někam zmizelo.. já už ani nevím Damaska byly a už nejsou, spousta Seiko kusů je tu po fóru A současná sestava :Seiko SBDX001 asi "nafurt" i když svrbí mě rukaDoxa Grafic automatic - momentálně v repasi- oblekovky, opět "nafurt" uvidíme jak si sednem..Timex 49900 na kolo, příjemná změna oproti Casio géčkám ( ale GW056 jsou top)Candino planet solar - baterky s GMT na lítačku - příjemné osvěženíPrim 2000- takový malý retro projekt - 2 kousky ana/ digi + analog ( ona+on) A doma se daří, dámy to začínají taky chápat HMT, Chris Ward, několikero casio baby-g... Se mi ale zdá, že to nemá žádný řád, snad jen to, že sem se zklidnil, a nákupy jsou spíš střídmé, poslední dobou spíš žádné.A tak to má být! Jsem spokojený.. Upraveno 30. června 2016 uživatelem Radimk
Nasty Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Mně se líbí, jak tu o tom všichni mnluvíte jak o největší závislosti Už se v nákupech mírním, už zvládnu jen jedny hodiny za měsíc! Časem možná snížim jen na jedny hodiny za rok Je zajímavý, že tolik lidí sdílí stejnou vášeň
petr_cha Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 ... 5 let a19 kousku.. ale uz jsem vyklidnenej (nastesti totiz dosly peníze :-))
kuncák7 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Tak jsem to prepocetl- 6 let a 76 kousku.Pred chronomagem jsem stridal festiny s casiama, ktere jsem menil kazdej rok.Ze sem furt lezu :-(.
Radik Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 5,5 let a 13 kousků, z nichž jsem stačil dvoje prodat a jedny vyměnit. Lezu sem pořád, je to čím dál horší, ale na místní poměry jsem pořád břídil
JKsro Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Tak jsem to prepocetl- 6 let a 76 kousku.Pred chronomagem jsem stridal festiny s casiama, ktere jsem menil kazdej rok.Ze sem furt lezu :-(.pocitas to i se zapujckama?
tano Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 pocitas to i se zapujckama? Ne, tema co jsi vykseftoval ve stylu: beru za xy Kc bez emoci ty ...!
Návštěvník Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 61 ks, pro zpestreni 5x ruzne Sinn a 5 x ruzne IWC ;-D
JKsro Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Ne, tema co jsi vykseftoval ve stylu: beru za xy Kc bez emoci ty ...!asi jsi nepochopil jak to myslim, Martin si odeme muze pujcit jake koliv hodinky be toho aby je plaril. takk slo o to jstli jsou v tom zapocitane
tano Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 asi jsi nepochopil jak to myslim, Martin si odeme muze pujcit jake koliv hodinky be toho aby je plaril. takk slo o to jstli jsou v tom zapocitaneTak to jo .
Filip.J Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 (upraveno) No doprčic Kamile! Fakt díky za tohle téma Zvědavost mi nedala, zalistoval jsem si historií podle fotek a s překvapením zjistil, že si při koukání na ně pamatuju ceny, za které jsem nakoupil a většinou i prodal. Tak jsem to nasázel do tabulky, posčítal a málem mě kleplo Lítám v tom na tomhle úžasným serveru 5.5 roku (bez 8 dní přesně), protočil jsem za tu dobu 31 hodinek, z toho 4x edit: 5x stejný model opakovaně , 9 z nich pořád mám (včetně digitálek) a když rozpočtu čistou ztrátu na měsíc, jsem na tom o něco hůř než Bandicoot, jak to tady ve vlákně tak hezky spočítal. Takže pořád fajn, jenom ve srovnání s ním asi prodávám moc levně Řemenů a strapů včetně dvou aftermarket tahů na SKX tady mám aktuálně taky skoro za dvacku Dovoli jsem si do těch 31/9 kusů nezapočítat 5 indických HTM, to byl trochu úlet. Někde se mi tady ještě válí, ale troje z nich už nejdou a nikdy nepůjdou, nemá smysl je opravovat (hlavně to nikdo nechce dělat, Frýdl se u jedněch smál, že ten strojek někdo tunil kladivem) a vůbec, vzhledem k ceně a četnosti nošení by jenom zbytečně zkreslily statistiku. Upraveno 7. července 2016 uživatelem Filip.J
Filip.J Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Odesláno 7. července 2016 Aha, tak on to Bandicoot psal před 6 lety, to jsem si předtím nevšiml Musel jsem se podívat znovu, jak přesně to myslel, na rozdílu nákup - prodej, když vynechám ty neprodané, co nosím, tak jsem na tom s tou měsíční útratou výrazně líp. Takže vlastně pohoda jazz, i když teda celkově utracená suma mě fakt zaskočila
vladacr Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Od mé registrace na tomhle prokletém webu na konci ledna 2015 jsem koupil 12 hodinek, z toho osmery zde na fóru, řemeny, gumy, tahy a další příslušenství nepočítám.
wizard-ov Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Dva roky a stovečka už to bude...furt jsem ale ještě PAMic... i když párkrát jsem byl už hodně blízko...
hodnypan Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Korunově nechci radši počítat, ale kusově 60+
petr_cha Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 (upraveno) Dva roky a stovečka už to bude...furt jsem ale ještě PAMic... i když párkrát jsem byl už hodně blízko...Kristovanoho, to jsou jedny hodinky na kazdy tyden... :-)) Upraveno 12. července 2016 uživatelem petr_cha
wizard-ov Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 To ne...rok má tuším více týdnů a navíc už jsem se hodně sklidnil ;o) Jestli přežiju dovolenou, tak to zkusím ze sportu rachnout...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se