Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska jsem narazil na tenhle nádhernej kousek. Jedná se o remake stejného modelu ze sedmdesátých let.

pokud už se to zde mihlo, tak se omlouvám, nenašel jsem...

zdroj

post-8501-1275587623,35.jpg

post-8501-1275587636,06.jpg

post-8501-1275587661,43.jpg

post-8501-1275587680,23.jpg

post-8501-1275587691,36.jpg

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na tom pruhovaným nato strapu , bez nápisů - v současné produkci jsou opravdu jak zjevení z dob, kdy ještě uměli dělat hodinky a nestyděli se za svoji dobu.

Odesláno

velmi pekne. maju ten spravny vintage nadych. znacka tudor mi je osobne velmi sympaticka. dokonca som sa zacal obzerat aj po niecom vintage z roku 1983, co je moje datum narodenia.

Odesláno (upraveno)

Perfektní hodinky,

k tomu dobře pásne ten strap,a hlavně s tím podkladem s tou rukou,je to jako celek hódně dobrý.

Upraveno uživatelem kamilb
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

No to bude tím, že je to novinka, na second hand Daytony nemají ani strojkem, ani prestiží a už vůbec ne cenou, ale hezké jsou, to je fakt. :) Second hand Daytony za $4750 koupím kdykoli, a jako bonus dám deset kartonu Chandon Moaet :)

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

No to bude tím, že je to novinka, na second hand Daytony nemají ani strojkem, ani prestiží a už vůbec ne cenou, ale hezké jsou, to je fakt. :)

Hehe, tak to mi trochu ulítlo no :) Nic to ale nemění na tom, že je to děsná pálka za taková chrona. Navíc nevím proč jim nenechali tu lupu, na šestce by byla božská!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...