Frantik Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Ja se nevyznat v hodinkách, tak určitě neberu jedny za 200 litru jako úhradu dluhu. Zvlášť, když mam doma Festiny a Armani.
vraby Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Nastupoval a jsem tu pořád za trotla,ale davide ......jseš lepší a to Franta je v klidu
octaviakk007 Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 V 12. 2. 2016 v 18:09, david_cz napsal: Nevím, také se v hodinkách nevyznám. Faktura byla tenkrát za 150.000,- a hodinky měli mít hodnotu něco málo přes 200.000,- Byl jsem rád, že jsem z něj dostal alespon něco.David, pri takej fakture si mal najskor overit pravost hodiniek. Podla mojho nazoru to bol od zaciatku pripraveny podvod na tebe. Ale daj foto, rad zmenim nazor
Stefan Hrin Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Ahoj jmenuji se kami6666 potrebuji ohodnotit stare kapesni hodinky stribrne je to pamatka je nanich uveden datum 1575 ohodnotil by je nekdo.Prosim.
Honza.manta Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 To není datum. Nějaké sériové číslo.
Tondaa73 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Špatné fotky i vlákno. Za tu hodinu a půl od přihlášení do zadání dotazu ses tu mohl krapet porozhlédnout...
vasc Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Zdravím,již je to dávno, co jsem se zajímal o hodinky.Od příchodu mobilních telefonů a doby, kdy na každém rohu byla informace o aktuálním čase jsem přestal mít potřebu nosit hodinky. Tím jak člověk stárne, tak se mění i hodnoty. Nyní nadešel čas a začínám se o hodinky více zajímat. Preferuji kvalitu a výborné zpracování. Vašek.
vasc Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 (upraveno) Co se týče značek ... tak se zatím hledám. Upraveno 24. února 2016 uživatelem vasc
Maxel Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Odesláno 26. února 2016 Vašku, hodně štěstí a zábavy při hledání, to je na tom všem skoro to nejhezčí
Sněhulák Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Ahoj všichni, jmenuju se Sněhulák a zrovna jsem se k vám přidal. Ročník jsem mladší, i když už ne úplně nejmladší. :-) Povoláním, ve kterém jsem velmi šťastný a spokojený, mi jsou velké stroje, mezi kterými pracuju a u toho často cestuji sem a tam. Čímž se dostávám k tomu, co mě baví - cestování a poznávání nových míst a lidí. Co se týče hodinek jsem fandou značky Omega a jelikož na prsteníčku zatím nemám prstýnek, tak si občas i nějaké mohu dovolit. :-)))) Vyzkoušel jsem POčka a pomrkávám po Moonech, ale to až za odměnu, když se mi něco opravdu podaří. Mimo hodinky jedu ve focení a to snad čehokoli a jsem trochu úchyl na boty. Nepohrdnu ani dobrým mokem, takže až se tu rozkoukám, snad najdu dobrý vlákno o rumech, popř. whisky a bourbonech. Nejsem tu úplně abych znal každý detail o každém modelu všech značek a šel těžce do historie všeho možného. Spíš chci potlachat, vyslechnout hodinkové příběhy ostatních a zasnít se o tom, co si pořídím příště s podobně "postiženýma" lidma jako jsem sám. :-) Tak jsem řekl, Sněhulák
Valoraj Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Dobrý večer všem vespolek.jsem nový člen a dnes jsem se registroval.Důvodem byl fakt, že mě už nebavilo jen šmírovat hodinářské nadšence na tomto fóru a hledat dobré rady.Už jsem nějak potřeboval být součástí tohoto světa (alespoň zlehka).Zatím se především učím a nejsem úplně vyhraněný fanoušek nějaké konkrétní značky. Jsem vlastníkem několika starších hodinek PRIM a budíků. Budíky se snažím opravovat a asi na mě platí ten vtip o tom amatérovi, který nevěděl, že to nejde spravit...Před nějakou dobou jsem řešil problém s buzením mých dětí a sháněl jsem nějaký drastický budík (samozřejmě starý mechanický) s pořádným zvoněním. Našel jsem nějaký letitý ve sklepě, který měl přetrženou pružinu a já jako strojař jsem se rozhodl, že to opravím. Oprava se protáhla asi na dva týdny, ale povedlo se a hlavně mě to fakt chytlo. Ten pocit, kdy to rozeberete, vyčistíte, zjistíte, jak to zřejmě funguje, opravíte nebo vyměníte vadnou součástku a složíte zpět dohromady, natáhnete pružinu a ono se to oživí... . Prostě nádherný pocit, že jste vlastníkem více než zpraveného budíku.Ale co se tu rozplývám, to je myslím důvod, proč toto fórum vzniklo.Těším se na budoucí výměnu zkušeností a dobrých rad.Zdraví Valoraj
sprocha Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Zdravím,Jmenuji se Petr a sem na fórum mě přivedl nález kapesních hodinek Lanco po dědovi. Jsem úplný začátečník, prosím o shovívavost, jestli se někdy na fóru hloupě zeptám, i google neví vše. Děkuji a přeji pěkný den.
slánský sergej Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 ahoj, bydlím kousek od slaného, propadl jsem věcem z mého dětství. dům i garáž už začínají připomínat muzeum. začalo to pořízení youngtimera, pokračovalo přes sledování náhradních dílů na burzách a internetu a vedlo k pořizování doplňků na srazy, jako foťáky, 8mm kamery, dobové kšiltovky až k hodinkám... no a těm se věnuji už pár měsíců a baví mne, získávat tady nové informace. ale nesmím utrácet moc, doma už začínají cosi tušit.... :-)
Rudolf Steiner Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Zdravím všechny vespolek,jakožto nový, považuji za vhodné něco o sobě napsat. Bydlím na venkově v ústeckém kraji. První hodinky, Prim, jsem dostal ve druhé třídě. Od té doby jsem měl většinou nějaké hodinky na ruce, nebo v kapsičce. V současné době mám dvoje primky, z nichž jedny jsou Diplomat, dvoje kapesní Molnije a jedny roskopfky ve stříbře po pradědovi. K mým zálibám patří historie, myslivost, jízda na koni, dýmka a čaje. Tolik asi ve stručnosti. Za odborníka se nepovažuji, proto zde asi budu více číst.
ivan_989 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 V 31. 3. 2016 v 12:07, Rudolf Steiner napsal: K mým zálibám patří historie, myslivost, jízda na koni, dýmka a čaje....jeden by tipoval ze aj antroposofia...tak vitaj
Rudolf Steiner Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Díky za přivítání. Spíše filosofie a theologie , ikdyž.... Do slavného jmenovce mám daleko.
Porsche_911 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 V 5. 3. 2016 v 9:34, slánský sergej napsal: ahoj, bydlím kousek od slaného, propadl jsem věcem z mého dětství. dům i garáž už začínají připomínat muzeum. začalo to pořízení youngtimera, pokračovalo přes sledování náhradních dílů na burzách a internetu a vedlo k pořizování doplňků na srazy, jako foťáky, 8mm kamery, dobové kšiltovky až k hodinkám... no a těm se věnuji už pár měsíců a baví mne, získávat tady nové informace. ale nesmím utrácet moc, doma už začínají cosi tušit.... :-)Ahoj a vítej! Pochlub se jakého máš youngtimera Klidně pořiď pár fotek spolu s wristshoty.
Tweakman Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Ahoj, jmenuji se Denis a jsem z Prahy. V roce 2013 jsem si zakoupil v Německu pánské hodinky Tissot Heritage Visodate Automatic a od té doby patřím tak trochu do klubu :-)
nightwatch Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Dobrý den všem, hodinky jsem nosil s menšími či většími prodlevami od dětsví (např. hodinky s Mickey Mousem a digitálky Casio se solárním nabíjením), ale když se u posledních utrhl číselník (a vzhledem k ceně nemělo cenu je opravovat) jsem čas začal kontrolovat na mobilu. Po nějaké době jsem se rozhodl, že je načase si pořídít nové a při hledání na internetu jsem narazil na toto fórum. Přiznávám, že jsem se registroval hlavně kvůli prohlížení obrázků. Zatím se chystám koupit něco levného na ukazování času a vstřebávat informace. Uvidí se, jak dlouho dokážu odolávat vábení skutečných hodinek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se