Vlcacka Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 @Honza.manta Děkuju moc, budu se snažit nedělat ostudu. :-)
Heini Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Ahoj,jsem tu pár dní, předtím jsem už nějakou dobu sledoval toto forum. Hodinky mě zajímají delší dobu, bohužel nejsem tak majetný, abych si mohl dovolit ty, které se mi líbí nejvíc. Ale rád si o nich alespoň čtu, i tady na foru. Není to můj jediný "koníček", i proto musím svůj čas i prostředky dělit.
Vlcacka Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Jé, to tak chápu, já největší obolus utápím v perech a knihách.
myslivec Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Dobrý den, jsem amatér a fanoušek švýcarských hodinek. Tady chci získat nové informace o hodinkách které mě zajímají.
Doophy Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2018 Ahoj, jsem tu nový a tak se stále rozkoukávám a nasávám potřebné poznatky. Hodinek, které bych chtěl a které se mi líbí jsou mraky, ale jelikož mám i další záliby a koníčky, tak jsem docela finančně omezen. Z hodinek které vlastním mám nejraději PRIM, ke kterým mám citový vztah a nám je spojené s pradědečkem. Další kousek ke kterému mám citový vztah jsou staré automaty SLAVA, které jsou spojeny se vzpomínkami na druhého dědu. Děkuji za přijetí, prostor a možnost získávat nové informace k tomuto krásnému koníčku.
abrahamovic Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Ahojte. Prvy prispevok. Asi rok sledujem vintage watch market. Vacsinou zahranicne blogy a weby. Zacal som si pomaly budovat svoju skromnu zbierku vintage hodiniek. Prve v zbierke boli Vulcain Cricket Alarm watch, jedna z mojich najoblubenejsich komplikacii. Medzitym pribudli stare Alpiny, Zenity, Enicary ci Breitlingy. Nechal som zrenovovat otcove PRIMky, pamatam si ich este ako chalan, nosil ich vzdy na ruke cifernikom k telu. Za posledne mesiace som zistil, ze komunita na SK nie je velmi velka. Rad by som sa zoznamil aj s inymi zberatelmi. Ahojte
Masák80 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Ahoj,Koukám, že by se slušelo zde představit. Jmenuji se Ondřej, je mi 38 roků, vždy se mi líbily hodinky, ale dlouhou dobu jsem měl jedny. Postupně zde budu nasávat informace, které mě zajímají. Předem děkuji za přijetí.
zceyee Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 Ahoj,jsem tu novy a prisel jsem sem nakoupit nejake zajimave hodinky, zatim mam jen g-shocky a default casia a jedny Seika. Tak snad má sbírka poroste.
strycek_fido Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Odesláno 24. února 2018 ahoj, už několik měsíců se zajímám o hodinky a fórum mi bylo užitečným pomocníkem, tak jsem si řekl, že se zaregistruju a třeba zkusím taky něco vyfotit / napsat.
Marty Hayek Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Zdravím. Jmenuji se Martin a zjistil jsem, že mám slabou úchylku na mechanické hodinky. Začalo je jedněma kapesníma, protože jsem chtěl být královna plesu s řetízkem u vesty a už v tom jedu. Nejsem boháč, takže občas vezmu i horší kus a doufám, že z něj mistr hodinář něco vykřeše :-) Mechanické hodinky jsou pro mě umělecké dílo a obdivuji každého, kdo z té hromady malých šroubků a koleček umí postavit živý organizmus.
leebauer Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 Zdravím. Jmenuji se Martin a zjistil jsem, že mám slabou úchylku na mechanické hodinky. Kamaráde, chvilku si to tady čti, a z malé úchylky se stane poměrně dost velký problém.A tomu věř.Ale jinak vítej.
SEIKOSTEIN Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 Ahoj všem. Jmenuji se Martin, je mi 43 roků a jsem z Moravy, přesněji z pomezí Valašska, Lašska a Hané. Co mne přivedlo sem? Touha po poznání, ať nových hodinek, nových zkušeností a nových lidí, od kterých se mohu mnohé naučit. Vím, že tohle je to pravé místo, kde najdu vše co očekávám. Proč SEIKOSTEIN? Několik hodinek jsem již vlastnil a vlastním, nicméně dokud jsem nepoznal SEIKO a nenašel tento web, nějak jsem netušil, jak nakažlivé může být byť jen čtení o hodinkách.
EpsteinBarr Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 Seikostein, tak to je super nick :-)Do spravnej sekcie trafis lahko... vitaj.
SEIKOSTEIN Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 V 23. 3. 2018 v 16:37, EpsteinBarr napsal: Seikostein, tak to je super nick :-)Do spravnej sekcie trafis lahko... vitaj.Dekuji za uvitani. Seiko je pro mne nejlepsi volba - mam totiz v umyslu s hodinkami dle moznosti trochu laborovat, Yobokies etc. ovsem rozumne a strizlive.
Fany404 Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Ahoj...Jsem tu první den a tak bych chtěl napsat něco málo o mé osobě...Budu zde pod nickem fany404 a jmenuji se Fanda K.Mojí velkou láskou jsou hodinky Prim.Až bude čas, nahraji i pár fotek.Jinak fandím všem mechanickým hodinkám, ale zařekl jsem se, že se budu orientovat jen na Primky )
Bert Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Vítej na fóru. Přeji Ti při sbírání Primek mnoho štěstí a pevných nervů.
straspol Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 V 27. 3. 2018 v 18:24, Fany404 napsal: Ahoj...Jsem tu první den a tak bych chtěl napsat něco málo o mé osobě...Budu zde pod nickem fany404 a jmenuji se Fanda K.Mojí velkou láskou jsou hodinky Prim.Až bude čas, nahraji i pár fotek.Jinak fandím všem mechanickým hodinkám, ale zařekl jsem se, že se budu orientovat jen na Primky )1) Vítej2) Primky jsou peklo3) Neboj, nevydržíš, zakoukáš se a budeš Primkám nevěrnej s nějakýma pořádnýma hodinkama, už brzo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se