YPO Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Děkuji za současné i budoucí uvítaní. Kdybych se tu týden nebo déle neobjevil, tak jsem zase něco posr@l nebo mám dovolenou. 4
Hasňa Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Rád tě tu zase vidím. Mohli bychom s Kubou někdy zajít do Kuželky.
YPO Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna před 2 hodinami, Hasňa napsal: Rád tě tu zase vidím. Mohli bychom s Kubou někdy zajít do Kuželky. Jestli jste ochotní se utrhnout od rodin kteroukoli sobotu, tak nemám problém. Jiný den na kuželky nemůžu, protože sloužím lidu.
guzmic Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna @YPOnazdar sokole ten šejdr, je ta super šichta co můžeš před jízdou vymlasknout šest piv s Novákem, Babulou a Dr. Zatloukalem? 1
Andrew Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna před 24 minutami, guzmic napsal: @YPOnazdar sokole ten šejdr, je ta super šichta co můžeš před jízdou vymlasknout šest piv s Novákem, Babulou a Dr. Zatloukalem? Dobře Ty! @YPO vítej chlape
YPO Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna před 28 minutami, guzmic napsal: @YPOnazdar sokole ten šejdr, je ta super šichta co můžeš před jízdou vymlasknout šest piv s Novákem, Babulou a Dr. Zatloukalem? Ne ne. Alkohol za volant nepatří. Šejdr je dělená směna která je určená pouze pro silné jedince. Tady to popisuje nějaká řidička. (čtení na 3 minuty) Zhruba dělám to samé kromě těch ženských prací okolo. Vyhovuje mi to, protože už nedávám makat devět, deset hodin v kuse. Musím si prostě někdy v půlce šichty zdřímnout, abych byl tu druhou půlku produktivní.
Pan Wolf Odesláno sobota v 19:59 Nahlásit Odesláno sobota v 19:59 Zdravím místní osazenstvo, na zdejší fórum mě navedl kamarád. Pár týdnů jsem sem sporadicky chodil a dnes jsem se rozhodl se konečně zaregistrovat. V hodinkách jsem úplný nováček. Dokonce jsem do nedávna ani žádné nenosil. Pak jsem si k životnímu jubileu nechal koupit hodinky a vypadá to, že se to asi rozjede. Tak doufám, že mě v tom podpoříte. Jdu studovat 1 2
Bert Odesláno sobota v 20:07 Nahlásit Odesláno sobota v 20:07 Vítej na fóru. Užívej Chronomag. Tvůj nick je určitým náznakem toho, že by Tě hodinky mohly opravdu zajímat. 1
Pan Wolf Odesláno sobota v 20:19 Nahlásit Odesláno sobota v 20:19 Teď si nejsem úplně jistý jestli chápu vaši poznámku. Jsem velký fanda Tarantinových filmů, což asi moje přezdívka zde i Avatar napovídají. Ovšem co vím, tak pan Wolf nosil hodinky Gucci, což tedy ale dle místních standardů není vysoká hodinařina. Ani popravdě nejsou úplně dle mého vkusu. Více v linku zde: https://www.instagram.com/p/Cuj2pDdtKh0/?img_index=1 Děkuji ale za přivítání. 1
bohus76 Odesláno sobota v 20:37 Nahlásit Odesláno sobota v 20:37 Nejvyšší má taky rád hodinky Gucci a je skoro jak vlk 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se