AndyAaron Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 (upraveno) Nazyvat tradicni ceskou krajku zaclonou od babicky... me jebne [emoji4] navic kdy jako modelka je vnucka [emoji6]Spis nez fotoshop bych v tom videl schopneho chirurga...Edit: ale @Luke nikdy nezklame. Cartiery pekne. A neni ta posledni krotitelka draku? Upraveno 11. října 2018 uživatelem AndyAaron
bandicoot Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Matka draků...Emilia je krásná kočka.
Mirek Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Matka draků se schopností zmizet bezestopy...
Bells Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Ta třetí od zadu, černovláska je libová, kam se na ní hrabou nějaký plastikový cuchty
auster Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 Hodinka a žena. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Odesláno 13. října 2018 Nazyvat tradicni ceskou krajku zaclonou od babicky...Tak pardon, mel jsem asi blby svetlo, kdyz jsem na to koukal :-)
Potkan Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Odesláno 15. října 2018 Ta třetí od zadu, černovláska je libová, kam se na ní hrabou nějaký plastikový cuchty Pravdu mas ;-) Kayla
Bells Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Já už jsem si jí stačil najít, ale díky Jen teda co jsem tak v rychlosti viděl nějaké další fotky, tak na té, co jsi dával sem jí to seklo nejvíc, takže pro mě pak trošku zklamání, ale svět se kvůli tomu fakt nezboří že No a ať taky něco přidám, tak tady jedna, u které mé srdce rozhodně neplane, ale kabelku má pořádně přeplněnou NicSarge Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Te Severoirce se vsechny ty hodinky do jedne kabelky ani nevejdou! Slusnej oddil... Ale teda hrozne vychrtla.
honzyk Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Na idnesu je článek https://ekonomika.idnes.cz/csa-slavi-vyroci-95-let-letusky-historicke-stejnokroje-p1m-/ekonomika.aspx?c=A181026_125330_ekonomika_are o uniformách letušek, foto printscreen z notebooku, kvalita tomu bohužel odpovídá :-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 ?Pilot v letadle oznamuje cestujícím: Dobrý den, tady pilot vašeho letadla. Nacházíme se 8000m nad zemí, venkovní teplota je -32 stupňů, vnitřní 25. Přeji vám příjemnou cestu. Zapomene vypnout mikrofon, zapne automatického pilota, protáhne se a říká: Tak, dopiji kávu a pak zkusím tu novou letušku. Ta to uslyší a celá rudá běží uličkou dopředu, až ji zastaví jeden pasažér a říká: Počkejte, říkal, že si nejdřív dopije kávu.
Karussell Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Ta poslední je kámoška, můžu se jí zeptat, co nosí :-)https://www.instagram.com/myflight.zp/?hl=cs
Bells Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Pekna letuska, takle maji vypadat vsechny
honzyk Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Tak jsem se zakoukal na ten instagram, vona toho slečna asi má plnou kabelku... A jinak je opravdu moc hezká :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sodekcz Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Karusel: je watch positive? Nebo to má jako reklamu?
honza71 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 Ta poslední je kámoška, můžu se jí zeptat, co nosí :-)https://www.instagram.com/myflight.zp/?hl=csTo jsem nemel videt tohle !!!
Karussell Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 Karusel: je watch positive? Nebo to má jako reklamu?Hele, řek bych ani jedno, ani druhý :-) Asi jako vetšina ženskejch má ráda šperky všeho druhu, takže ty fashion hodinky různě střídá...ale ověřím :-)Nejlepší je, že je to fakt milá a normální holka...
honzyk Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 Kdojinej: hele já ji viděl první No a jinak letušky, to je vůbec téma hodné studia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se