Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem rád, že se napětí mezi Mody a hlavním přispěvatelem uvolnilo, a můžeme se těšit na další příjemné várky fotek.

Důvod neshody jsem bohužel/bohudík nezaznamenal, ale přišlo by mi pořádně divné, kdybychom se mezi chlapy nedomluvili, jak moc "hambaté" fotky tady chceme. Rozumím a kvituji dodržování určité gentlemanské úrovně, ale přetahovat se, zda "kozy už je moc" mi přijde spíše jako intergenderová hádka. :) Ostatně máte někdo za to, že třeba takový Hugh se svým produktem už je za hranicí vkusu jen kvůli tomu, že prezentuje nahotu? Argument může být jediný, a to nehlídání hranice 18 let na tomto fóru, ale jinak mi přijde trochu přitažené za vlasy.

Takže díky za fajn vlákno a těším se na další "kousky". :eek: :)

Odesláno

....jsem naučený se udržovat v naprostém klidu, ale vždycky když se mi před očima mihne Scarlett...přestávám se kontrolovat. 

LukeD, díky za skvělé vedení vlákna. ;-)

ScarlettJohanssonElleShoot200409.jpg

Odesláno
  V 12. 3. 2015 v 18:39, tenge napsal:

Poslední série od Liquida je zajímavá..

Zdenku, ani jedna nema hodinky.... ;) zkousels jestli si nekdo vsimne? Ano, jsem nemocnej...

Jinak sem chodim rad a diky...

Odesláno (upraveno)

Když už máme to mistrovství tak opět jedna biatlonistka, Grete Gaim - Estonsko 

post-12657-0-97041600-1426192732_thumb.jpg

Upraveno uživatelem honzyk
Návštěvník LukeD
Odesláno

piccit_bar_refaeli_959713165.jpg

piccit_alex_curran_again_1579315309.jpg

piccit_emma_roberts_crosspost_from__1399

piccit_caterina_balivo_758945242.jpg

piccit_liv_tyler_xpost_from_rgentle_6158

!!! Ta napravo mi neuvěřitelně připomíná jednu moji bývalou. Dech beroucí...

piccit_black_bathing_suit_410148434.jpg

piccit_caroline_wozniacki_in_a_plan_4273

Jeden ballon...

piccit_charisma_carpenter_93088956.jpg

piccit_marta_gotera_1_mic_1612744834.jpg

... a druhý ballon. ;)

piccit_verena_kerth_17055674.jpg

Odesláno
  V 12. 3. 2015 v 16:24, michca napsal:

Jsem rád, že se napětí mezi Mody a hlavním přispěvatelem uvolnilo, a můžeme se těšit na další příjemné várky fotek.

Důvod neshody jsem bohužel/bohudík nezaznamenal, ale přišlo by mi pořádně divné, kdybychom se mezi chlapy nedomluvili, jak moc "hambaté" fotky tady chceme. Rozumím a kvituji dodržování určité gentlemanské úrovně, ale přetahovat se, zda "kozy už je moc" mi přijde spíše jako intergenderová hádka. :) Ostatně máte někdo za to, že třeba takový Hugh se svým produktem už je za hranicí vkusu jen kvůli tomu, že prezentuje nahotu? Argument může být jediný, a to nehlídání hranice 18 let na tomto fóru, ale jinak mi přijde trochu přitažené za vlasy.

Takže díky za fajn vlákno a těším se na další "kousky". :eek: :)

Tam o skutečnou nahotu nešlo. Tam šlo dle mého pocitu  o sklouznutí z pastvy pro oči na eklhaft šou. :sick01:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...