Přejít na obsah

Hodinky a ženy

911

Doporučené příspěvky

Jsem rád, že se napětí mezi Mody a hlavním přispěvatelem uvolnilo, a můžeme se těšit na další příjemné várky fotek.

Důvod neshody jsem bohužel/bohudík nezaznamenal, ale přišlo by mi pořádně divné, kdybychom se mezi chlapy nedomluvili, jak moc "hambaté" fotky tady chceme. Rozumím a kvituji dodržování určité gentlemanské úrovně, ale přetahovat se, zda "kozy už je moc" mi přijde spíše jako intergenderová hádka. :) Ostatně máte někdo za to, že třeba takový Hugh se svým produktem už je za hranicí vkusu jen kvůli tomu, že prezentuje nahotu? Argument může být jediný, a to nehlídání hranice 18 let na tomto fóru, ale jinak mi přijde trochu přitažené za vlasy.

Takže díky za fajn vlákno a těším se na další "kousky". :eek: :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem rád, že se napětí mezi Mody a hlavním přispěvatelem uvolnilo, a můžeme se těšit na další příjemné várky fotek.

Důvod neshody jsem bohužel/bohudík nezaznamenal, ale přišlo by mi pořádně divné, kdybychom se mezi chlapy nedomluvili, jak moc "hambaté" fotky tady chceme. Rozumím a kvituji dodržování určité gentlemanské úrovně, ale přetahovat se, zda "kozy už je moc" mi přijde spíše jako intergenderová hádka. :) Ostatně máte někdo za to, že třeba takový Hugh se svým produktem už je za hranicí vkusu jen kvůli tomu, že prezentuje nahotu? Argument může být jediný, a to nehlídání hranice 18 let na tomto fóru, ale jinak mi přijde trochu přitažené za vlasy.

Takže díky za fajn vlákno a těším se na další "kousky". :eek: :)

Tam o skutečnou nahotu nešlo. Tam šlo dle mého pocitu  o sklouznutí z pastvy pro oči na eklhaft šou. :sick01:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...