VintageLover Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Tématu se držím.... J.L.Hewitt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Trochu retro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Ty jo, kozy ven. Čichám, čichám průser... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Vidím, ze pořád nechápeš, proč jsem ty dvě fotky smazal. Nevadí. Abys neřekl, že jenom cenzuruju a remcám, tak taky musím říct, že cos to tu vzal pod patronát, chodím sem často a rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Mně ta fotka s kozlátkama neuráží. Jinak jsem zde taky častým návštěvníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Tohle bude asi nejnavštěvovanější vlákno za chvíli.. Ale věru pěkné kousky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michca Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Jsem rád, že se napětí mezi Mody a hlavním přispěvatelem uvolnilo, a můžeme se těšit na další příjemné várky fotek. Důvod neshody jsem bohužel/bohudík nezaznamenal, ale přišlo by mi pořádně divné, kdybychom se mezi chlapy nedomluvili, jak moc "hambaté" fotky tady chceme. Rozumím a kvituji dodržování určité gentlemanské úrovně, ale přetahovat se, zda "kozy už je moc" mi přijde spíše jako intergenderová hádka. Ostatně máte někdo za to, že třeba takový Hugh se svým produktem už je za hranicí vkusu jen kvůli tomu, že prezentuje nahotu? Argument může být jediný, a to nehlídání hranice 18 let na tomto fóru, ale jinak mi přijde trochu přitažené za vlasy. Takže díky za fajn vlákno a těším se na další "kousky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michca Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 S odkazem na svůj předchozí příspěvek apeluji, nechť je toto jediná fotka muže v tomto vlákně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 ....jsem naučený se udržovat v naprostém klidu, ale vždycky když se mi před očima mihne Scarlett...přestávám se kontrolovat. LukeD, díky za skvělé vedení vlákna. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Poslední série od Liquida je zajímavá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Krásná surfařka, božská Scarlett. Tohle vlákno jede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 ale dyk joo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 Poslední série od Liquida je zajímavá..Zdenku, ani jedna nema hodinky.... zkousels jestli si nekdo vsimne? Ano, jsem nemocnej...Jinak sem chodim rad a diky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 (upraveno) Dobré oko, čekal jsem jestli se někdo chytne Upraveno 12. března 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 (upraveno) Když už máme to mistrovství tak opět jedna biatlonistka, Grete Gaim - Estonsko Upraveno 12. března 2015 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 !!! Ta napravo mi neuvěřitelně připomíná jednu moji bývalou. Dech beroucí... Jeden ballon... ... a druhý ballon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Jsem rád, že se napětí mezi Mody a hlavním přispěvatelem uvolnilo, a můžeme se těšit na další příjemné várky fotek. Důvod neshody jsem bohužel/bohudík nezaznamenal, ale přišlo by mi pořádně divné, kdybychom se mezi chlapy nedomluvili, jak moc "hambaté" fotky tady chceme. Rozumím a kvituji dodržování určité gentlemanské úrovně, ale přetahovat se, zda "kozy už je moc" mi přijde spíše jako intergenderová hádka. Ostatně máte někdo za to, že třeba takový Hugh se svým produktem už je za hranicí vkusu jen kvůli tomu, že prezentuje nahotu? Argument může být jediný, a to nehlídání hranice 18 let na tomto fóru, ale jinak mi přijde trochu přitažené za vlasy. Takže díky za fajn vlákno a těším se na další "kousky". Tam o skutečnou nahotu nešlo. Tam šlo dle mého pocitu o sklouznutí z pastvy pro oči na eklhaft šou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 venku je hnusně, tak trocha moře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Nemá ta surfařka na druhý fotce kníra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se