Viktor Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) Já se musím přiznat, že se mi tyhle GS Divery moc nelíběj. Nějak mi tam neladí ty výrazný zlatý(!) nápisy na černým podkladu, ručky se mi taky moc nezdaj a celkově na mě celý hodinky působěj trochu lacině, jako divná vylepšená japonská odpověď na Submarinery. Jasně, že materiály jsou super, strojek taky, ale jako celek jsou pro mě divný. A to mám "Snowflake" GS SD vysoko vysoko na wishlistu. Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Ano tie zlate napisy su na tom prave to enonuno.. ale sto ludi sto chuti. ako hovori prizak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Já je naživo v Basileji viděl, nic pro mě.Prostě se mi mnohem víc líbí Marinemastery SBDX001, ty jsou pro mě svébytný a povedený a závidím je instantovi i Tombedovi. Cha, víc se mi líbí i tuna can. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Viktore - zavist je smrtelny hriech, opatrrrnee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 instant - moje závist je přející, taková spíš pochvala, hřeším jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Sak to dufam. z tych zvysnych siestich moznosti niektore ponukaju o dost atraktivnejsie zazitky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Ještě včera jsem měl cíl ty SBDB001, ale dnes už je to asi SBGA031 ... ach jo ... Na těch SBDB mi nejak nesedí ta matka na vrcholu a spodu pouzdra. Už je to takový moc tool vzhled... a navíc GMT ručka. SBGA jsou takové čistší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 ale verim ze na SBDB by sme vsetci prisahali vidiet ich nazivo. navyse ta cena, ta cena.. mne sa napr. tie hex matice neskutocne pacia. GMT rucku som nejako nevedel stravit ale je dost utopena, podla mna nazivo to je uplne ono. na ruke vraj posobia pocitovo lahsie ako MM300. treba vyskusat - kto je dalsi na rade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Na SBDB je taky potřeba trochu větší tlapa... To už není taková legrace. btw, pěkné fotosrovnání, ty iwcčka se mi vždycky líbily http://www.tz-uk.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=88593 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 inac porovnavat tieto hodinky, hm.. okrem toho ze obsahuju titan nemaju spolocne snad uz vobec nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 zdroj je uvedeny na fotkach. dizajner si skutocne dal zalezat. No nechci vám tu rušit kruhy, ale IMHO toho designer podělal víc než dost. - nelícující první díl tahu s tvarem nožiček je u takhle drahejch hodinek dost blbej detail - profilace střední části tohoto dílku tahu také nevypadá moc domyšlená, je to takové pouťové - okazatel rezervy chodu takový hodně strohý, bez nápadu až nudný kontrastuje hodně s tvarem ruček - ručky jsou asi největší průser celejch hodinek, tvarově k sobě vůbec nepatří, jedním slovem hnus - luminescence na "opačném" konci vteřinovky mi přijde úlet i na mejch Seiko za 100euro, tady je to přímo katastrofa P.S. Autor tohoto příspěvku si je plně vědom toho, že nemá dostatečně vyvinutý cit pro krásu a design, ale nemohl si pomoci. Technicky jsou ty hodinky asi bomba, ale vzhledově jsou podle autorova názoru hnusný jak ..... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) Oboje jsou paradni, ale... vzhled IWC je daleko dotazenejsi, mene zdobny, proto nadcasovejsi, vsechno pasuje, licuje, sedi, je luxusne uhlazene, nic nevycniva, nevadi, rucicky jsou daleko hezci. Mene je nekdy vice. GS ma bez debat daleko lepsi kalibr, navic in-house. Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 inac porovnavat tieto hodinky, hm.. okrem toho ze obsahuju titan nemaju spolocne snad uz vobec nic Oboje se mi líbí, to stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 nějak se nemůžu smířit s umístněním korunky,Tombedovi MM mi přidou víc "echt"(možná jenom pro to že sem měl možnost si je osahat),samozřejmě jenom mů názor, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 zdroj je uvedeny na fotkach. dizajner si skutocne dal zalezat. No nechci vám tu rušit kruhy, ale IMHO toho designer podělal víc než dost. - nelícující první díl tahu s tvarem nožiček je u takhle drahejch hodinek dost blbej detail - profilace střední části tohoto dílku tahu také nevypadá moc domyšlená, je to takové pouťové - okazatel rezervy chodu takový hodně strohý, bez nápadu až nudný kontrastuje hodně s tvarem ruček - ručky jsou asi největší průser celejch hodinek, tvarově k sobě vůbec nepatří, jedním slovem hnus - luminescence na "opačném" konci vteřinovky mi přijde úlet i na mejch Seiko za 100euro, tady je to přímo katastrofa P.S. Autor tohoto příspěvku si je plně vědom toho, že nemá dostatečně vyvinutý cit pro krásu a design, ale nemohl si pomoci. Technicky jsou ty hodinky asi bomba, ale vzhledově jsou podle autorova názoru hnusný jak ..... . nechces ale rusis - cit nemas, bingo. na tom prvom dieliku licuje prostredna cast (ak uz teda nie je namieste otazka, ci naozaj "musi" licovat). je to dizajnovy element spolocny pre vsetky GS, ze tie bocne dve tretiny su utopene. najdes to aj na MM, uplne extremne zrozumitelne je to na SBDB001 na obrazku MM300, neviem tam nakreslit tu krivku iba usecky, ale pri troche zakrivenej predstavivosti to snad oko uvidi ako to nadvazuje. - stredny dielik je nedomysleny alebo putovy? to su dve rozdielne veci, ta druha je povedal by som cisto subjektivna - ukazovatel natahu a rucky su subjektivne, mne sa napriklad pacia ako su a to dost. Su doslova tak hnusne gycove az su pekne. Ako vsetko v style art-deco - luminiscencia sekundovky u divers hodiniek nema inu funkciu nez ukazovat ze hodinky funguju. takze je vhodnejsie nafarbit jeden tercik ako celu rucku, bude to lepsie viditelne a aj to bude dlhsie svietit. a ked uz tercik tak rozmerny, nie len taky musinec, takze je vhodne ho dat na opacnu stranu. to len vysvetlujem ako sa logicky da dospiet k takej chobotine ako lopárik na konci sekundovky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 nechces ale rusis Tak už nebudu, slibuju. A zakončím své působení v tomto vlákně něčím pozitivním.Nejsou sice dokonalé (viz. ty detaily tahu), ale tyto GS jsou IMHO krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Honzo, teď máš obyč pětky, ale za chvilku tě to chytne, pořídíš něco s 6r15, no a za rok, rok a půl budeš mít na ruce ty GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 ...A to mám "Snowflake" GS SD vysoko vysoko na wishlistu. tak to máme s tím wishlistem stejně Viktore , pro mne to jsou ideální společenskosportovní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 Honzo, teď máš obyč pětky, ale za chvilku tě to chytne, pořídíš něco s 6r15, no a za rok, rok a půl budeš mít na ruce ty GS Sice už vám sem psát nechci, ale když tu padlo mé jméno, tak alespoň krátce. Vojto, podle toho, co jsem zde předvedl se svými GP, máš plné právo myslet si, že jsem regulerní cvok (nejen chronomagor). Ale až je jednou fakt udám, tak s největší pravděpodobností vyrazím do takového malého skoro zapadlého městečka v Krušnejch horách. Že uvidíš někdy GS na mém zápěstí je ještě míň pravděpodobný, než vítězství našich fotbalistů na EURO 2012. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2011 honza71 - uplne v klude zostan ked chces, ja len ze pozitivny pristup je omnoho lepsi ako negativny. zas je jasne ze kazdemu sa nemozu pacit /a zrovna tieto fakt nie/, len to netreba velmi silit inac tie GP su suprove, uradne potvrdzujem ze si regulerny chronomagor /dokonca o nieco viac regulernejsi ako bezny regulerny chronomagor :)/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se