Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Berte, jsi zvíře.... Dvoje na rukách, dvoje na nohách a co až se urodí další? Ještě mě napadá na krk a na pindíka.... ale už by Ti to mohlo stačit. Velká gratulace!

Odesláno (upraveno)

Berte, gratulace k pěkné sérii, ale jdeš na to blbě. Ty těm hodinkám normálně snižuješ cenu, tím svým hromaděním :)

Ty bys měl koupit všechny Orlíky, na které narazíš a pak je, až na jedny jediné, rozbít kladivem. Cena těch přeživších by se pak vyvažovala zlatem.

Tak to dělá každý správný sběratel - známá je historka, jak kdysi sběratel koupil za těžké peníze jediné tři známé exempláře levotočivé ulity jednoho druhu homolice (pravotočivost je běžná, levotočivost vzácná) a ihned po koupi je roztloukl kladivem. Tím cenu té čtvrté ulity, kterou měl ve sbírce, zvedl mnohonásobně ;)

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Berte, gratulace k pěkné sérii, ale jdeš na to blbě. Ty těm hodinkám normálně snižuješ cenu, tím svým hromaděním :)

Ty bys měl koupit všechny Orlíky, na které narazíš a pak je, až na jedny jediné, rozbít kladivem. Cena těch přeživších by se pak vyvažovala zlatem.

Tak to dělá každý správný sběratel - známá je historka, jak kdysi sběratel koupil za těžké peníze jediné tři známé exempláře levotočivé ulity jednoho druhu homolice (pravotočivost je běžná, levotočivost vzácná) a ihned po koupi je roztloukl kladivem. Tím cenu té čtvrté ulity, kterou měl ve sbírce, zvedl mnohonásobně ;)

Nigu, skvělý návod. Jak Tě ale znám, určitě bys mi asi tak hodinu před zničením zavolal, že mám ponecht dvoje, protože jedny bereš, ale že to nikomu nepovíš :smile_anim:

Odesláno

Přátelé, všem děkuji za milé a vtipné gratulace. Je to tak, že úplnou shodou náhod se orlí sbírka nejen rozrůstala, ale i zkvalitňovala, co se stavu hodinek týče. Mé hromadění orlíků je samozřejmě bez dalšího kroku (tím nemyslím Nigovu apokalypsu) samoúčelné. Tím dalším krokem bude postupné uvolnění 2 kusů mezi chronomagory. Nezastírám, že to nebude běžný obchod, spíše bych preferoval různé druhy směn s doplatkem z jedné či druhé strany. Takže konečně přestaňte dělat Zagorky a řekněte, kdo kromně Accutrona má ty Elton ladičkové ..... :smile_anim:

Odesláno

Berte, opravdu gratuluju, tohle je pecka ;)

A jinak jděte hoši s těma Orlíkama už do háje, jak se pak mám soustředit na práci??? Ty kousky s gumovejma páskama mi pěkně zvedají tlak :crying_anim: A mimochodem, taky by mne zajímalo, jaká je tržní hodnota podobných kousků (abych měl klid že je to mimo mne... :D )

Odesláno

Protože se množí dotazy na cenu Orlíků, dovolím si zde citovat našeho guru, Kamila: "..... A cena? Naposledy se jedny letos (rok 2009) prodaly na Aukru za 55 tisíc a troufám si říci jen díky nepříliš dobrému stavu. Pokud by byly v lepší kondici, cena by možná byla vyšší a do budoucna jen poroste. Pokud jde o počet dochovaných kousků, vím o zhruba 10ti a domnívám se, že víc jak dvojnásobek jich už na světě nebude....."

Citace je z článku již dříve uveřejněného na titulce. Každý ať si udělá obrázek sám.

Odesláno

Tímhle tempem míří Bert k co nejrychlejšímu sestavení 300-úhelníku, což je jistě také velmi krásný obrazec.

Za ten si pak po vzestupu cen Orlíků od zchudlých řeků koupí nějaký malý ostrov - typoval bych to na Korfu nebo alespoň Kos. :D :D :D

Odesláno

Tímhle tempem míří Bert k co nejrychlejšímu sestavení 300-úhelníku, což je jistě také velmi krásný obrazec.

Za ten si pak po vzestupu cen Orlíků od zchudlých řeků koupí nějaký malý ostrov - typoval bych to na Korfu nebo alespoň Kos. :D :D :D

Tak to je dobrý, to mi zbydou ještě ty 65302 :-)

Odesláno (upraveno)

Taky si myslím, že bert je i s tou utěšenou sbírkou vlastně teprve na začátku cesty .... :D :D

Kibi - nádherné tematické zátiší !!

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Taky si myslím, že bert je i s tou utěšenou sbírkou vlastně teprve na začátku cesty .... :D :D

Cesta je cíl, a u primek to platí dvojnásob!!!!! :whistle:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...