Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já to myslel spíš všeobecným přehledem a přístupem k poznání - a to, že někdo něco nezná, přeci není ostuda!

A to je také jedna z možných "sortovacích" metod, jak rozlišit ty chudé duchem od těch ostatních. Pokud ten chudý duchem narazí na něco, co nezná, obvykle nad tím jen mávne rukou - je to pro něj zbytečná pitomost. Ti ostatní se snaží poznat to, co neznali.

• Odpovědi 196
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
A co když ten, co nezná nějakého malíře má třeba Nobelovu cenu za fyziku nebo navrhuje mosty. To je taky chudý duchem? Myslím, že se znalost známých a rádobyznámých lidí přeceňuje na úkor jiných znalostí a dovedností.

Pod toto se klidně podepíšu.

Hoši hoši, hcig ten citát nedopsal: "...neboť jejich je království nebeské." :) Tak vzhůru do nebes pánové, já mířím do pekla za rádobymalířem Kupkou :)

To VS: nedělám si samosebou legraci z někoho, kdo nezná Kupku, používat tuto nevědomost jako argument je však nelidské.

BTW redde, kolikrát už jsi poslal to číslo účtu ?

Návštěvník Kamil
Odesláno
Ale rozhlednu máš hezkou. Kde to bude stát? Nahoře chybí hodiny. :)

Jaktože jsem si tak fatální chyby nevšiml!:lol:

Odesláno
Teď jsem dodělal studii na rozhlednu a ten pocit z dokončený práce je stokrát lepší, než si  honit ego na nějakejch fórech. Ty mám pro odreagování.

Co znamená zkratka MGR.A. před jménem?

Odesláno

Ja znam spousty jinych veci a jinych jmen, to ze neznam Kupku ze mne hned nedela negramota.

Do obrazu nedelam. A uprimne ve skole jmeno Kupka nezaznelo. Kdo zna Kupku nemusi znat treba nekoho jineho a neznamena to hned ze je blb. No hlavne ze jsme si to vysvetlili - takze hura zase zpet k hodinkam :)

Odesláno
Teď jsem dodělal studii na rozhlednu a ten pocit z dokončený práce je stokrát lepší, než si  honit ego na nějakejch fórech. Ty mám pro odreagování.

Co znamená zkratka MGR.A. před jménem?

Magister Artist-strašnej titul. Bohužel jej musím na své práce pro státní instituce uvádět společně s autorizačním razítkem. taková blbá společenská povinnost. :(

Odesláno
Ale rozhlednu máš hezkou. Kde to bude stát? Nahoře chybí hodiny. :)

Styď se náčelníku! :D

No teď jste mě dostali. Že já jsem to ale trubka. Teď abych to celý překopal. Jinak fakt dík za nápad. Na mechanický hodiny už asi nebudou penízky, ale sluneční by mohly vypadat dobře. Dokázal by někdo z místních profíků hodinářu (někdo tu psal , že opravuje věžní hodiny) odhadnout obecně rámcovou cenu na věžní mechanismus. :)

Předem díky

Odesláno

Styď se náčelníku! :D

No teď jste mě dostali. Že já jsem to ale trubka. Teď abych to celý překopal. Jinak fakt dík za nápad. Na mechanický hodiny už asi nebudou penízky, ale sluneční by mohly vypadat dobře. Dokázal by někdo z místních profíků hodinářu (někdo tu psal , že opravuje věžní hodiny) odhadnout obecně rámcovou cenu na věžní mechanismus. :)

Předem díky

A co kdyby se celá rozhledna naklonila o 50 stupňů k severu a na zemi se vydláždily indexy :D :D Hned by byly sluneční hodiny. Asi to bude chtít znovu přepočítat statiku. Tak máš do rána co dělat :D

A když nebudeš trvat na věžních hodinách Prim, tak se do rozpočtu vejdeš.

Odesláno
Ja znam spousty jinych veci a jinych jmen, to ze neznam Kupku ze mne hned nedela negramota.

Do obrazu nedelam. A uprimne ve skole jmeno Kupka nezaznelo. Kdo zna Kupku nemusi znat treba nekoho jineho a neznamena to hned ze je blb. No hlavne ze jsme si to vysvetlili - takze hura zase zpet k hodinkam :)

Proboha kdo vás učil? Kupka je osobnost srovnatelná s Janáčkem, nebo na toho taky nedošlo?

Pokud jde o model Kupka, nelíbí se mi. Ale to není podstatné, to je věc osobního vkusu. Já spíše nechápu absolutní nekoncepčnost Eltonu co se týče vývoje modelových řad. Chápu modely odkazující se na historické předchůdce (a nechápu proč nechají zahálet Sport I, jeden z designově nejzdařilejších modelů), nebo Linea jako současný designový směr značky, ale proboha Tycho de Brahe, Petr Čech, František Kupka, to je podle mně naprosto roztříštěný pohled na věc. Kdo to bude příště, Eva a Vašek?

Odesláno

Proboha kdo vás učil? Kupka je osobnost srovnatelná s Janáčkem, nebo na toho taky nedošlo?

Pokud jde o model Kupka, nelíbí se mi. Ale to není podstatné, to je věc osobního vkusu. Já spíše nechápu absolutní nekoncepčnost Eltonu co se týče vývoje modelových řad. Chápu modely odkazující se na historické předchůdce (a nechápu proč nechají zahálet Sport I, jeden z designově nejzdařilejších modelů), nebo Linea jako současný designový směr značky, ale proboha Tych de Brahe, Petr Čech, František Kupka, to je podle mně naprosto roztříštěný pohled na věc. Kdo to bude příště, Eva a Vašek?

U nás v Hradci je takovej krám, tam si můžeš koupit úplně bílou kravatu a barvičky a osobně si tam namalovat, co chceš.

Odesláno
2 hciq: zklidni hormon brachu :), ..............., takový prohlášení spíš to zavání honěním tvýho ega............

Teď jsem dodělal studii na rozhlednu a ten pocit z dokončený práce je stokrát lepší, než si honit ego na nějakejch fórech. Ty mám pro odreagování.

Pěkná rozhledna, zajímavý.

Odesláno

Kupka, Seifert, Janáček, Slavíček, Heirovský etc, etc. To jsou jména, které by měl znát každý Čech. Patří to prostě k vzdělání. Samozřejmě, že to k životu nepotřebuji, ale kdo to nezná, měl by si to vzdělání doplnit. Aby pak nevypadal jako ty 3 kočky ve filmu Světáci. Jsou to jména, na které můžeme být hrdi.

Odesláno

a teď jak je neznáte :lol: :lol: :lol: nedalo mě to, tak jsem si trochu pohrál s efekty (neberte to příliš vážně je to 20 min. práce)

UPOZORNUJI JEDNÁ SE O FOTOMONTÁŽ, V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEJDE O ORIGINÁL HODINEK OD FIRMY PRIM MANUFACTURE 1949 !!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...