instant Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Takto zly obraz vidis aj na displeji kamery alebo len na tv? Aky format vstupu / konektor pouzivas? Nemas tam nastaveny nejaky digi efekt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 na displeji kamery to neni tak videt, ale to rozsastrovani je tam patrne taky. pro pripojeni pouzivam klasicky AV kabel. jde pripojit i pres HDMI ale ten sem nekam zasantrocil. z nastavenim kamery jsem nic nemenil. ovladani je vcelku jednoduche, zadny efekty. tak opravdu nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 na displeji kamery to neni tak videt, ale to rozsastrovani je tam patrne taky. pro pripojeni pouzivam klasicky AV kabel. jde pripojit i pres HDMI ale ten sem nekam zasantrocil. z nastavenim kamery jsem nic nemenil. ovladani je vcelku jednoduche, zadny efekty. tak opravdu nevim. No ono ta kvalita přes klasický AV kabel je všehovšudy nijaká, zkus ještě najít ten HDMI a s tím to připoj na tu svoji plazmu a pak ty výsledný obrazy zkus porovnat, myslím, že by to mohlo být OK. Nebo je ta kvalita takhle hnusná, i když si video stáhneš do PC a koukneš na něj tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 do pc jsem to nestahoval. na ty pujceny sony jsem to tahal do tv taky pres av a vse bylo v pohode. navic, kdyz je to videt i na displeji, tak bych pricinu v kabelu asi nehledal. ale kazdopadne jestli hdmi najdu, tak vyzkousim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 do pc jsem to nestahoval. na ty pujceny sony jsem to tahal do tv taky pres av a vse bylo v pohode. navic, kdyz je to videt i na displeji, tak bych pricinu v kabelu asi nehledal. ale kazdopadne jestli hdmi najdu, tak vyzkousim. No jestli to máš takhle rozrastrované tak se zkus podívat jestli nemáš aktivovaný nějaký "kreativní" filtr nebo tak, jinak to vidím na reklamaci no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Já mám praletou osmičku od Panasonica a obraz parádnickej, ty s Full HD by jsi měl být ještě o level výše" Možná blbé nastavení, i u mé je milion funkcí a režimů a když už nevím kudy kam, jelikož jsem tele, tak tam mám reset tlačítko, který uvede kameru do původního nastavení a jedu dál" Něco takového tam také musíš mít, tak to zkus a pokud to nezabere, tak samozřejmě reklamace" Panasonic HD mají obecně výborný obraz" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 točím prcka na 550D s pevnou padesátkou a vychází mi to jako dobrá volba. Obraz při zaclonění 2,2 až 3,5 ostrej jako břitva a v kompu se to i docela snadno zpracovává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Sam dlho a dost filmujem, mam trojcipovy panasonic miniDV nejaky zakladnejsi model ale staci mi. Takisto filmujem aj na zrkadlovku, v podstate vacsinu veci. Problem zrkadlovky je, ze to je fotak a nie kamera takze:1. Je ergonomicky nevhodna na filmovanie. Tvar tela, umiestnenie ovladacich prvkov. 2. Nema motorizovany zoom. Velky problem .3. Mikrofon je obvykle o nicom, externy obvykle zbytocne zaberie miesto na hotshoe. Inac snimace a skla su samozrejme v tejto kategorii velke plus pre zrkadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Dnes jsem udelal v praci par zaberu s kamerou co ma gustaf a musim konstatovat, ze ta kamera je opravdu tragicka. Nechal jsem nastaveni na automatiku jako gustaf propojil stejny kabelem a je to nekoukatelne tudiz zadna chyba v kamere, ale jeji vlastnost. Trochu se kvalita obrazu zvedne kdyz se da pametova karta primo do tv , ale ctecku na sd karty ma stadartne jen panasonic a nejake philips telky, ale i tak je to velmi mizerne. Video jsem pustil i na ntb s 15" uhloprickou i na tak male obrazovce bylo , osvazim si rici, nekoukatelne. Koukatelnevideo z teto kamery lze udelat opravdu jen za dobrych svetelnych podminek- takze jen venku za slunicka. Rada zni kameru vratit a koupit lepsi model s vetsim snimacem. Radil bych Sony , ale modely s lepsi snimacem jsou cenove nekde kolem 11 tisic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 zitra jedu kameru vratit a koupim jinou. Je to opravdu bes. Asi pujdu do ty Sonky, co jsme meli pujcenou. Byla ve fullHD, dotykovej displej. jen zoom mela jen 27x ale to staci. Ted presne nevim co to byl za tip,ale na netu se dala sehnat okolo 6k. jinak tomu blbcovi, co jeziskovi toho Panasonika doporucil s tim, ze ma vybornou optiku, tak tomu ji omlatim o palici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Dnes jsem udelal v praci par zaberu s kamerou co ma gustaf a musim konstatovat, ze ta kamera je opravdu tragicka. Nechal jsem nastaveni na automatiku jako gustaf propojil stejny kabelem a je to nekoukatelne tudiz zadna chyba v kamere, ale jeji vlastnost. Trochu se kvalita obrazu zvedne kdyz se da pametova karta primo do tv , ale ctecku na sd karty ma stadartne jen panasonic a nejake philips telky, ale i tak je to velmi mizerne. Video jsem pustil i na ntb s 15" uhloprickou i na tak male obrazovce bylo , osvazim si rici, nekoukatelne. Koukatelnevideo z teto kamery lze udelat opravdu jen za dobrych svetelnych podminek- takze jen venku za slunicka. Rada zni kameru vratit a koupit lepsi model s vetsim snimacem. Radil bych Sony , ale modely s lepsi snimacem jsou cenove nekde kolem 11 tisic Kamera za 5000 kc a solidni video to natoci jen pri. dobrem svetle jo?Tak to fakt nechapu,co takova kamera dela na trhu a vubec by me nenapadlo,ze to tak bude natacet.dyt i telefon natoci lepsi video a to ma kameru jen jako doplnek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 proto me taky tak udivilo..jak to muzou uvest na trh :-/ uvidim,co me na to zejtra reknou. SDcko beru sebou,tak at se taky pokochaj. Sice mam narok na vraceni bez udani duvodu,ale tohle jim s chuti povim. Jak doporucujou kameru z perfektni optikou:@ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Ještě jednou budu otravovat s kamerou. Snad mi poradí nějaký odborník. K Vánocům jsme dostali tuhle kameru http://www.digiobchod.cz/produkty/panasonic-hc-v10-cerna Panasonic. Nemáte někdo s tímto typem zkušenost? Nezdá se mi totiž obraz, který jsem natáčel. Při umělém domácím světle (žárovka) totiž výsledný obraz z kamery vypadá, jakoby to bylo natáčeno na 200let starou kameru. Mám nastavený automatický výběr scény a nahrávání na nejvyšší HD rozlišení a při přehrání nahraného vida přes AV kabel do TV je obraz rozrastrovaný (podobný tomu, jako když chytáte obraz přes satelit a někde něco ruší signál). Tzn, kostičky a při rychlém pohybu nafilmovaného objektu neostré rysy. Nevíte jestli může být něco špatně s objektivem, či je normální? Předtím jsme měli půjčenou kameru Sony a ta tohle nedělala. Myslel jsem, že současné kamery už nemají problém nahrávání čistého obrazu při umělém světle a v mírném šeru. Děkuji za každý ohlas a názor.Kamarád byl také zklamán z videokamery Panasonic (HDC-SD80EP-R, zakoupeno 26.2.2012, cena 5990,- Kč). Naštěstí koupil přes Internet, takže nebyl problém s vrácením. Obraz měl velmi výrazný šum.Pak koupil za 17k koupil Sony HDR-CX570E a s tou je spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 (upraveno) tak zde je odkaz na tu Sony, co jsme měli předtím http://www.digiobcho...sony-hdr-cx190e Jediný rozdíl je,ta půjčená měla označení HDR-CX115 a tahle je CX190. Tamtu už asi nemaj, ale tahle by dle čísla měla být zas o něco lepší. Můžete mi tedy prosím sdělit nějaké postřehy na tuto kameru? Děkuji edit: http://www.mall.cz/kartove-kamery/sony-handycam-hdr-cx190?v=504555 ještě je tu tahle bez označení E na konci. Bohužel rozdíl mezi nimi nepozoruji Upraveno 4. ledna 2013 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 U té CX190E je na Alze v recenzích napsáno, že hodně šumíhttp://www.alza.cz/sony-hdr-cx190e-cerna-d299149.htm#recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 už to čtu...:-/ ale přitom na tý CX115 to bylo docela v pohodě. Ta má dokonce i dotykovej displej. Asi to bude oříšek, něco vybrat jako náhradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 tak asi toto http://www.levneelektro.cz/default.asp?fc=6&idp=560699&po=3#zl1 tu si uživatelé docela chválí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 tak asi toto http://www.levneelektro.cz/default.asp?fc=6&idp=560699&po=3#zl1 tu si uživatelé docela chválí... modely cx190, cx200 asi dejme to , ze by to i slo vramci nejake ceny. Pokud by jsi chtel o level vejs a aby to video bylo fakt v pohode i za sera koukal bych po nejake kamere co ma snimac velikosti 1/3 misto tech 1/5 co maji rady CX190 nebo CX200 . Rozdil ve videu je velmi patrny hlavne pri nataceni vecer nebo zasera- obraz je cistejsi bez ci s minimalnim obrazovym sumem. Cena se bohuzel pohybuje o neco vejs . Koukal bych po modelech CX250 nebo CX260. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Kamera za 5000 kc a solidni video to natoci jen pri. dobrem svetle jo?Tak to fakt nechapu,co takova kamera dela na trhu a vubec by me nenapadlo,ze to tak bude natacet.dyt i telefon natoci lepsi video a to ma kameru jen jako doplnek.Ano v podstate je to tak. Bohuzel kombinace maleho snimace, spatnym softwarovym potlacenim sumu vzniknou videa viz to od Gustafa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2013 modely cx190, cx200 asi dejme to , ze by to i slo vramci nejake ceny. Pokud by jsi chtel o level vejs a aby to video bylo fakt v pohode i za sera koukal bych po nejake kamere co ma snimac velikosti 1/3 misto tech 1/5 co maji rady CX190 nebo CX200 . Rozdil ve videu je velmi patrny hlavne pri nataceni vecer nebo zasera- obraz je cistejsi bez ci s minimalnim obrazovym sumem. Cena se bohuzel pohybuje o neco vejs . Koukal bych po modelech CX250 nebo CX260. Včera jsem si na porovnání vzal domů tu CX115 (již není v nabídce Sony) co jsme měli předtím a udělal to samé video za stejných světelných podmínek a je to jako nebe a dudy. Nevím jak je to možné, když to má stejně velikej snímač a v podstatě stejný parametry. Nějaký šum tam samozřejmně je, ale rozhodně to není taková hrůza jako s tím Paňákem. Takže tomu propastnému rozdílu moc nerozumím. Možná že ten Panasonic by na tom byl stejně a opravdu je nějakej porouchanej :-/ Ale to už studovat asi nebudu a vratím jí. Myslím, že ta CX200 bude vyhovovat. Víc za kameru dát nechci...tak mi ani nic jiného nezbyde. S tou CX115 jsem natáčel v létě celou dovolenou a záběry od moře či večerních procházek byly absolutně dostačující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se