kulix Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 Zdravím všechny nadšence IWC a další posedlíky..Kolega se mě pořád ptá, které si má vybrat..Jestli bílé s modrými indexy nebo černé.. Fotky sem raději dám, ať to nemusíte třeba někteří, ještě tímto modelem neposkvrnění, hledat..Čím víc názorů, tím lépe..Mi se prostě líbí oboje a dal bych přednost asi černým, ale určitě to nevím.. A on teď má z toho hlavu jak nafukovací balón..Přece jen to jsou pro něj jediné a poslední hodinky a proto mu radím, ať sem raději neleze.. Díky moc a výsledky mu předám.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lib Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 (upraveno) Jestli jediný a "definitivní",tak BÍLÁ. ... Výměnou řemene získá jiný hodinky.Edit: Já bych ho nechal, ať se zaregistruje, počte ... pak si koupí oboje a má to, chlapec, na chvíli pořešeno. Upraveno 15. července 2010 uživatelem lib
tombed Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 taky jsem pro bílou, sedí mi k nim víc
Jakubisko Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 Má chlupatou ruku? Pokud ano, tak černé :-) 1
sery.vlk Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 Ty v bílém provedení nosí jeden týpek z konzultanské odnože v naší skupině, vídám je pravidelně. (Při jednáních si je nenápadně sundává a kochá se průhledem na strojek a nechává kochat se i nás, takže si hodinek všimly a pochvalně komentovaly i kolegyně jinak hodinkami nezasažené.) Jsou to velké hodinky, jak průměrem, tak na výšku. Soudím, že v kontrastní černé budou opticky působit ještě větší. Takže pokud Tvůj kolega nemá pracky jako medvěd, spíš bych se klonil k bílé variantě. Jinak jsou to v rámci svého stylu dokonalé hodinky... i takový Sauce může vytknout maximálně nějakou barvičku navíc (červená v poli rezervy nátahu) 1
kulix Odesláno 16. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Predpokladal jsem, ze tady bude prevladat bila..Ale ted par praktickych postrehu, kdy jsem je mohl videt a zkusit nazivo..Jen jeste pro upresneni, nema chlupatou ruku a stredni velikost zapesti.. Takze na cernych vice vynikne ten skvely AR nez na bilych, zase u bilych vice ladi k modrym indexum..Bile na ruce vypadaji opravdu velike, ty cerne jsou proste decentnejsi..Kolega hodne nosi tmave obleky a ty cerne se hodi vice..Ve skutecnosti ten modry remen je hodne tmavy a pusobi vice cernym dojmem..A spise, kdyz uz jsou definitivni, tak jestli nesahnout po cerne klasice nez po ostre bile verzi..A to jsem je jeste nevidel nazivo se zlatymi indexy..Proste nema to jednoduche.. Jinak bych moc rad nazory od vsech lidi..Ti co je vidi treba jen na obrazkua ti, kteri si je mohli fyzicky osahat a dokonce i vlastnit.. dik vsem a piste piste
bandicoot Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Ukaž mu ještě bílé portugaly chrono s růžovozlatými ručkami. Ty jsou tak krásný, že varianta s modrými ručkami je proti nim nic.A protože 7days s růžovozlatými ruičkami nemají, tak si vybere ty s černým cifrem. Za mě: černé, taky se dají dát jak na černý tak na hnedý řemen.
sibirnaya Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 mel sem na ruce oboje, a ac jsem zastance cernych cifru, tak tady bych sel urco do bilych. jsou fantasticky, napadnejsi, ty barvy jsou genialni, a tak jim jen zlehka prizpusobi satnik, no. staci par bilych kosili s modrym prouzkem a kostickou a je to
Onisau Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 mel sem na ruce oboje, a ac jsem zastance cernych cifru, tak tady bych sel urco do bilych. jsou fantasticky, napadnejsi, ty barvy jsou genialni,Naprostý souhlas!!! Vypadají skvěle, jsou i na pohled větší
Diamondking Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Ukaž mu ještě bílé portugaly chrono s růžovozlatými ručkami. Ty jsou tak krásný, že varianta s modrými ručkami je proti nim nic. A protože 7days s růžovozlatými ruičkami nemají, tak si vybere ty s černým cifrem. Za mě: černé, taky se dají dát jak na černý tak na hnedý řemen. Na jomashop.com ty s těma zlatýma ručkama mají, ale připadají mi hodně nevýrazné. Za mě ty tmavé, jsou dostatečně usedlé, ale nezase tak moc jako ty bílé.... jojo, těžká to volba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Na jomashop.com ty s těma zlatýma ručkama mají, ale připadají mi hodně nevýrazné. Za mě ty tmavé, jsou dostatečně usedlé, ale nezase tak moc jako ty bílé.... jojo, těžká to volba Videl jsem je v realu a jsou vazne moc pekne (a nejsou nevyrazne). Ale ta zlata je vyrazne posouva k ciste spolecenskym modelum. Ja bych vybral ty bile s modrymi indexy/ruckami. Jsou to uzasne hodinky, modra barva je nesmirne elegantni a zaroven umoznuje vzit hodinky k dzinam (a treba svetlemu tricku) a budou k tomu velmi pekne pasovat. Takze ja nevystoupim ze sve obligatni preference svetlych ciselniku .
marosh Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Za mě černé. Jsem rezevá konzerwa.
TomAnt Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Jednoznacne bielo-modre. Teda moj nazor Dovody tu uz zazneli, od vymeny remienka, cim sa z toho razom stanu ine hodinky, az po moznost zobrat si ich nielen k obleku, ale aj k dzinam a pod...
bandicoot Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Videl jsem je v realu netušil jsem, že jsou v nabídce, v katalogu je nemám. Fotka od diamondkinga je těžce nelichotivá podle mě to nemá chybu... A pokud kolega chodí v kvádru, není co řešit, světlý cifr je takový tradičnější. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dali Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Mám bílé s modrými indexy, a řešil jsem podobné dilema. Jednak dva moji známí už je měli a většinu hodinek mám s černým cifernikem. Jenom modrý řemen jsem vyměnil za černý, nějak se mi k nim víc líbí.
skalis Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 netušil jsem, že jsou v nabídce, v katalogu je nemám. Fotka od diamondkinga je těžce nelichotivá podle mě to nemá chybu... Ja na ne narazil v Barcelone. Ale mozna je maji i v Oriose, ale tim si nejsem jistej (nejak se mi to micha), takze bych nerad mlzil... A jeste si nejsem jistej, jestli ty ve Spanelsku nebyly stribrny (ale to asi ne) . Ach jo, ted ten muj prispevek vypada jako agentura JPP.
Jeremy Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 černý, i když 7-days mi přijde málo, chce to aspoň 9 :-)
mira1.1 Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Kdybych se měl rozhodnout mezi bílými a černými tak v tomto případě jednoznačně ty bílé... jsou výraznější a přitom dostatečně elegantní. Chtěl bych mít takové starosti
Návštěvník Kamil Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Pokud to budou jediné hodinky a převážně do tmavého obleku, jednoznačně černé. Ta bílá s modrými indexy a ručkami je prvoplánově hezčí, ale časem se omrzí, vím to z vlastní zkušenosti s jinými hodinkami. Když si můžeš vzít jiné, není to problém. Ale když to budou jediné hodinky, rozhodně černý číselník.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se