Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Daytony su perfektne. V PVD ma sice uplne neberu, ale na ruke isto vyzeraju fajn. Urcite nas potesia pripadne dalsie fotky. Napr. fotka na ruke by bola super. :thumbsup_anim:

Len stale cakam, ci sa na tych fotkach nahodou neobjavi neuveritelne rychly slimak :)

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 18:24, 'bandicoot' napsal:

To byla jen nejpravděpodobnější varianta, nikoliv ambice něco odhalit.

"...podle tý fotky na ruce... jsi to koupil někde na pláži v Libreville ne? "

haha :lol2:

Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 18:32, 'spiderer' napsal:

yasmine - a ted nejakou morbidni ala Daytony na usekanych lidskych hlavach na remenu ze zubu nebo tak neco :D

Zrovna tu zadny usekany hlavy nemam, sakra. Budu se muset po necem poohlidnout.

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 18:36, 'yasmine' napsal:

Zrovna tu zadny usekany hlavy nemam, sakra. Budu se muset po necem poohlidnout.

tady to nebude problém - je tu několik "nabušených" vláken - s tím určitě někdo rád pomůže :lol:
Odesláno

OK, omlouvám se za nedůvěru, děkuji za fotky, hodinky, zdá se, fyzicky existují, jestli jsou pravé z fotek nepoznám, předpokládejme, že ano. Nicméně, že to celé není fligna nějakého místního žertéře, to mi stále jasné není :crying_anim02: .

Abych jen nevypruzoval, PROHUNTER tuning se mi na některých modelech líbí, Daytony mi sice trošku připomínají jedny Swatchky co jsem kdysi měl, ale proti gustu žádný dišputát. Užij si je.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
  V 3. 8. 2010 v 5:54, 'Horhe' napsal:

Tady najdeš vysvětlení k těm šprýmařům, šnekům, podvodníkům atd...

To vlákno opravdu stojí za přečtení celé.

Děkuju.

Odesláno

Takže pánové: na ruce imaginárního člověka jsou imaginární hodiny dokonce s odrazem imaginárního blesku a s otisky imaginárních prstů - vše samozřejmě v imaginární čas. Pozn. klávesnice, myš i stůl jsou také pouze imaginární. Nic není skutečné, vše je jen sen :sleeping_03anim: Chce to červenou pilulku nebo chlapíka jménem Dom Cobb.

post-12664-1280823112,07.jpg

Odesláno

u Rolexu jsem konzerva, takže dávám přednost klasice, móda pvd a podobných "blackstyle" úprav mě neoslovuje, ale majitelce zřejmě dělají radost, tak je to ok :) gratuluji k výběru značky ;)

Odesláno

Ta fotka na ruce je moc hezká, akorát si nech zkrátit tah na svoji štíhlou ručku (plandaj ti tam alespoň 3 dílky, asi má tvůj partner silnou ruku) a zašroubuj horní stopkové tlačítko ;)

Odesláno
  V 3. 8. 2010 v 10:13, 'NIGHTinGALE' napsal:

Ta fotka na ruce je moc hezká, akorát si nech zkrátit tah na svoji štíhlou ručku (plandaj ti tam alespoň 3 dílky, asi má tvůj partner silnou ruku) a zašroubuj horní stopkové tlačítko ;)

Tři dílky jsem už sundala, víc nechci, mám ráda plandavý hodiny.

Jj, zašroubuju, zůstalo to z včerejší fotky se stopkama.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...