franus Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Ja teda na tom videu nevidim nic extremniho, nikoho nevytlacel ani neomezoval. A mirne kvilejici gumy nedokazuji porusovani rychlostnich predpisu... Spis se mi libili ti ridici, kteri kdyz sa sebou videli rychlejsi auto, tak pokynuli nebo vyhodili blinkr, ze je muze predjet. Ja mit takovy stroj a takove serpentyny pred sebou, tak si to taky vychutnam. Hold proste sem musi m3maniac davat jen videa z nordschleife Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Kvůli takovým lidem mám dvoutunový vysoký auto. Ty jsi ostravak, že říkáš partnerce pičo?To víš, je to borec. Má auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Takovým manželka říká testosteroni - na nejbližších světlech je stejně zase potkáme. Nejsou souboje, někde se to prostě vyplavit musí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Jak jim říká moje manželka tady psát radši nebudu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 No co na to říct....každého baví něco jiného....ano sem tam se rád svezu svižně (asi 2x za rok), je zvláštní , že nikomu nevadilo rychle jedoucí enduro, které jelo na doraz. Já jsem jel na půl plynu, nikoho jsem neohrozil a pokud by teda některý ze zodpovědných cyklistů jedoucí z kopce dolů v 80ti vjel do protisměru nepomohlo by mu ani Vaše auto jedoucí 70. Mi to teda přišlo méně nebezpečné než jakákoliv honička PČR po centru prahy v 1,6mpi. Ale chápu jezdíte 50/90/130 a nikdy ani o ťuk víc jinak mám najeto něco přes meloun a nikdy jsem nikomu neublížil. Jinak denně jezdím v naftě na pohodu a jen jednou za těch x let jsem přišel o dva body za zapomenuté světla.... Závěrem asi toto, tehdy jsem si splnil dlouholetej sen a ano, mimo obec jsem na to trochu šlápl...žádný přechod, žádné školy, žádní chodci ... každou vesnici jsem jel na dvojku. Abych někoho náhodou nepohoršil, tak jsem to máznul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Já na tom videu taky nevidím nic špatnýho, možná proto, že na něm nic nevidím Jak smáznul, nedělej hérečku, chceme ho vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Kvůli takovým lidem mám dvoutunový vysoký auto. Ty jsi ostravak, že říkáš partnerce pičo?Proč ostravák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 a já ho nevidel hod ho jeste. pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Proč ostravák?No protože, heleee , voleee , víš co vole.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Já na tom videu taky nevidím nic špatnýho, možná proto, že na něm nic nevidím Jak smáznul, nedělej hérečku, chceme ho vidět Ok , za chvíli tu hodím ty jatka ať můžou někteří skákat do zdi P.S. jinak si stejně myslím, že toto člověk, který tím nežije, kterej to nemiluje , nikdy nepochopí....takže video tu dám jen pro fandy vůně benzínu a krásného jekotu motorů..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 To M3maniacovo video mi nijak špatné nepřipadlo... ano, jel rychle, já bych takhle nedivočil, ale když ho to baví - nevšiml jsem si, že by někoho omezil. Sám občas s radostí projedu zatáčku trochu rychleji a pod plynem, když jsem na úseku sám, akorát teda musím být i v autě sám a nenadělám u toho teda tolik keců Jestli chcete vidět kreténa za volantem silného auta, nemusíte jezdit do Alp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Ok , za chvíli tu hodím ty jatka ať můžou někteří skákat do zdi P.S. jinak si stejně myslím, že toto člověk, který tím nežije, kterej to nemiluje , nikdy nepochopí....takže video tu dám jen pro fandy vůně benzínu a krásného jekotu motorů.....Tak honem, ja se chci taky podivat na ty jatka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 (upraveno) Jestli chcete vidět kreténa za volantem silného auta, nemusíte jezdit do Alp: Legendarni video, ktery vyvolalo flejm dikskuze na nejednom serveru. Jasne, panacek jede trochu agresivnejc, ale zadny drama v tom nevidim. Naopak bych rek, ze to ma slusne v ruce a v provozu se pohybuje s prehledem. Nez tu nekdo dostane infarkt, tak nijak ridice nehajim ani neobdivuju, jen rikam svuj nazor . Edit: stejne mam uz dlouho pocit, ze tu 330d ridi pjanda Upraveno 10. ledna 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Jasně, nikdo se kvůli němu nevymlátil. Dal jsem to sem hlavně pro to srovnání - sice panáček nikomu nic neudělal, ale v každém druhém záběru auto před ním radši najede na krajnici a lízne si trávy u silnice, jenom aby ho neměli za zadkem. M3maniak ve svém videu na nikoho nenajížděl, jestli jsem dobře viděl, cyklistům v protisměru hodně přibrzdil, když je míjel - za sebe říkám, že sem to video klidně může dát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 už byla desátá? přece jen je tam dost hororových scén, za 5min, jen dovečeřím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Hezky video, usmival jsem se celejch 9 minut, zbytek si necham jako vecernicek . Zadny drama, fakt pekny, relax jizda krasnou silnici, jen skoda toho provozu. Frajeri na masinach jeli slusne a pustili te, coz jsem ocenil. Na rozdil od toho chichota ve fabii, kterej moh aspon zastavit a uhnout. Ja bych to udelal, proc nekomu kazit radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Kvůli takovým lidem mám dvoutunový vysoký auto. Ty jsi ostravak, že říkáš partnerce pičo? Můžeš mi říct, kde jsem řekl partnerce pi..o? Vím ,že jsem ji tam řikal miláčku ,ale to co jsi si zde vymyslel tam není ani jednou. To slovo tam zaznělo u idiota, který měl pocit, že celá ta silnice je jeho a nesledoval provoz kolem sebe. Jinak pokud to potřebuješ vědět tak ostravák nejsem. Ale jestli ti to pomůže tak muj děd i praděd rubal uhlí na ostravsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 U mě za 1+ chlapíku Zkouknul jsem to celý, skvělá zábava, neřekl bych, že jsi někoho ohrozil, ti motorkáři tam na začátku jeli výborně, věděli o tobě, komunikace super" Já s moji mamkou trochu více diskutuji, dá se říct, že v autě hubu nezavřeme, ale to jen proto, že jezdím pomaleji, takže je vidět tvá soustředěnost a odfukování tomu jen nasvědčuje Ten konec mě rozsekal, co mamko, nechceš si udělat fotečku, je tu krásně co? Fakt díky, super videjko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Hezky video, usmival jsem se celejch 9 minut, zbytek si necham jako vecernicek . Zadny drama, fakt pekny, relax jizda krasnou silnici, jen skoda toho provozu. Frajeri na masinach jeli slusne a pustili te, coz jsem ocenil. Na rozdil od toho chichota ve fabii, kterej moh aspon zastavit a uhnout. Ja bych to udelal, proc nekomu kazit radost.Díky za fajn názor, jinak motorkáři maji pro takové věci pochopení, pokud jedu v civilním autě tak je zásadně pouštím, taky jsem býval biker a vím co znamená milovat rychlou jízdu...jen je třeba nic nepřehánět. to video jsem si přejel kvůli těm některým znovu a nevidím tam jediný ohrožení kohokoliv, sem tam mi jela motorka v protisměru a sem tam taloš na kole po bílé středové čáře. Ale tak nějak mě to nevivede z míry a mnohdy řeším chybičky jiných ohleduplně a klidně uhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se