Rodkopf Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 ...šroťák na rallye. Sada , ale tady to někdo hezky vysvětluje... Bruno Keiser Finnische Blind-Rallyes werden ohne Aufschrieb, nur nach Sicht gefahren. Zuschauer machen sich einen Spass daraus, sich an Zwischenfall-trächtigen Orten zu verstecken, um möglichst viele Abflüge zu sehen. Diese sog. "Runkipetteri' sind mit Bergungsmaterialien ausgerüstet, um die Strecke frei zu bekommen, noch bevor das nächste Auto kommt, um diesem auch wieder die Chance zu geben, dort auch abzufliegen.Oftmals erreicht nur ein Drittel der gestarteten das Ziel. Der Schaden und die Schadenfreude sind jeweils enorm.Klingt komisch, ist aber so. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Kdysi jsem četl o crash testu, ve kterém proti sobě postavili mamuta a tehdejší Corsu. V Corse, která byla na padrť, by pravděpodobně nepřežili a řidič mamutu, který měl něco s předním kolem, by domů musel po svých. Tenkrát tam s nadsázkou uváděli, že aby byl test objektivní, tak by proti Mercedesu museli postavit tank Leopard.Auto ktore sa nedeformuje ale "drzi" nemusi byt vzdy to bezpecnejsie... modernejsie auta sa koncipuju prave tak aby deformacia bola riadenia a pohltila energiu... teda cely predok sa pomacka ale Ty prezijes s mensimi otrasmi.Ta corsa ak by mala lepsie A stlpiky tak celkom ok, vsetko sa spravalo tak ako ma a IMHO by to prezili. Inak zaujimave video "velke" vs "male" ... stare vs nove..: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 vypada to, ze fisker vstal z mrtvych.. http://www.fisker-emilfrey.cz.. jednu karmu tady u nas docela casto potkavam (zrovna pred chvili), je to krasny auto.. a novej atlantic vypada taky dobre.. jen ta cenovka .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 V XM taky jezdím, pár jsem jich měl, ale na CX nemá ani náhodou, snad jen tím, že je novější a praktičtější, ale CX byl poslední pořádný Citroen. Nejkrásnější Citroen (a možná i auto vůbec) bylo SM. Ten bych fakt chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 SM motor Masseratti ak sa nemýlim 3.2 Omega 2200.50.00 // Sinn U1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 SM motor Masseratti ak sa nemýlim 3.2 Mám pocit, že 2,7 V6 z Maserati Quattroporte, Citroen tu značku chvíli vlastnil, než finančně vykrvácel.Pro USA trh, kde se neprosadil kvůli nevyhovujícím nárazníkům, používal třílitr.A pak šel do kytek, na Maserati a Wankelu prodělal kalhoty a kdyby ho nepřevzal Peugot, tak už dnes neexistuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Občas tohle kupé SM stává na Senovážném nám., pán tam občas vyleze z Fantomase cabrio a ještě to točí s nějakým Peugeotem cupé z těhle let, nějakej franťáckej labužník! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Občas tohle kupé SM stává na Senovážném nám., pán tam občas vyleze z Fantomase cabrio a ještě to točí s nějakým Peugeotem cupé z těhle let, nějakej franťáckej labužník!...to bude asi pan Hosna http://retrocar.cz/cze/start.php?aux=3&pg=galerie Sice už s ním nejezdím, protože ho nemám, ale velice rád vzpomínám. Citroen CX GTI Turbo 2, kdo měl tu čest ví, o čem mluvím. Bohužel se renovace příliš nepovedla a tak šel do světa. Ale byl to mazec.Tak to je dobra nahoda, kdysi jsem to chtel koupit, psal jsem si s prodejcem i s predchozim majitelem - asi teda tebou... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Občas tohle kupé SM stává na Senovážném nám., pán tam občas vyleze z Fantomase cabrio a ještě to točí s nějakým Peugeotem cupé z těhle let, nějakej franťáckej labužník!Ten Peugeot je 504 Coupe, je to automat, šestiválec a designově to vypadá naprosto bombasticky. Ať žije Pininfarina. Tento kus je v krásně zachovalém stavu. Pán mívá na sedačce spolujezdce efektní zrcadlovky z těch let.Pak jsem tam ještě zachytil R 16, Peugeot 505 a Citroen BX. Pokaždé, když jdu kolem, tak tam musím nakouknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 JJ, taky jsem to tam vždy fotil, když jsem tam kousek pracoval Koukám, že má dobrý poklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Jsem ho dnes umyl a spalil konecne nejaky benal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 (upraveno) Marťas, šak s tím jezdíš do myčky pro autobusy ne? Upraveno 17. dubna 2014 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Jsem ho dnes umyl a spalil konecne nejaky benal. Super, tím v červnu pojedeme? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 ostrikam wapkou za 120 a prcham delat pruhy na ceste sect: jj, tim jedem, baker ma fleka v kufru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Ford Mustang má dneska 50 let... http://www.auto.cz/prvni-ford-mustang-roce-1964-koupila-zena-video-79689 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Pěkná kára, gas. Předpokládám, že v tom jezdíš v dobovým outfitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Sedlam ted tohle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Martine, tohle bude zábavné v zimě, pěkné balónky. GAS: moc dobrej vkus, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Martine, tohle bude zábavné v zimě, pěkné balónky. GAS: moc dobrej vkus, pane!Pouze 31". Daj se dát ještě větší, třeba 33", ale odrazí se to na řazení automatu atpod. Na zimu se těším, ale v mezičase třeba nějaký bahýnko. Konečně auto, které nemusím leštit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 A propos, kolik to teď po úkonech dlabe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se