Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Teda ten Autosalon na Prime, to zacina bejt nejak furt bizarnejsi. Dnesni reklamni spot na Superba a nejakej hotel v Krkonosich, hehe..

Ale z toho pana si delat legraci nebudu, to by nebylo fer.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno (upraveno)

co to je? to ně jaký křivý  :lol2:  :lol2:

to je nějaká čórka nééé ? ............. :lol2:

a ve stodole splácali hjůndéj s ochcáfkou.........

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Dotaz - dají mně, jako fyzické osobě, někde roční operák, když potřebuju nájezd 50.000 km? Všude inzerují jenom max. 20-30 kkm :(

Zkus rt-torax.cz, jsou vyrazne flexibilnejsi nez kdokoli z "velkejch".

Odesláno (upraveno)

Ja mam svoju ciernu od leta, najazdil som 17000 km a zatial velka spokojnost. Sedu mame od minuleho tyzdna, je v nej slabsi motor nez mam ja- 1.6 diesel, ale ide celkom pekne. Ma aj ine sedacky, o palec mensie disky a inu vybavu, cize aj ked sa to na prvy pohlad nezda, jedna sa o mierne rozdielne auto.

Upraveno uživatelem StefanM
Odesláno

Ja mam svoju ciernu od leta, najazdil som 17000 km a zatial velka spokojnost. Sedu mame od minuleho tyzdna, je v nej slabsi motor nez mam ja- 1.6 diesel, ale ide celkom pekne. Ma aj ine sedacky, o palec mensie disky a inu vybavu, cize aj ked sa to na prvy pohlad nezda, jedna sa o mierne rozdielne auto.

Ja jak do toho poprve sednul, tak jsem byl prekvapeny, jak prijemne, kvalitne to vypada a kolik je uvnitr mista. A vzdycky me potesi, kdyz ji vidim na silnici, protoze designove se jim fakt povedla. Tak, at slouzi co nejlip a nedele :)

Odesláno

Nevim, kam to dat, tak pro potechu oka dam sem. Hezky hodinky included, ackoli jsem nepoznal.

Pán to má docela v ruce (nebo spíš v noze) a nebojí se, i přes blikající palubovku jede dál, respekt. Já bych byl posranej až za ušima.

Odesláno

Pán to má docela v ruce (nebo spíš v noze) a nebojí se, i přes blikající palubovku jede dál, respekt. Já bych byl posranej až za ušima.

Krásně jede. Nádherně plynulá jízda, fakt uctivý hlubokosklon.

Odesláno

Jeden čas jsem jezdil závody s RC autama(1:10) a měli jsme i seriál drift závodů, místo pneumatik novodur trubky a na parketách. Bylo to super, 4WD, místo klasických rychlých závodů to byl takový ladný tanec.

Taky byl super podnik s benzínovýma 1:5 na Spartě na ledu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...