Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sto lidí sto názoru ale mě osobně se nový Passat líbí více než Superb. Jen mě štve že i led světla zadní se musejí připlácet :(

Jinak kdyby někdo chtěl CC v naftě,DSG 125kW,najeto 48 tisíc r.v.2010 Highline,alcantra apod. vyšší výbava -  kupované v ČR a vše doložené fakturami z Olfincaru Hradec Králové ať se mi ozve. Dám za původ a stav vozu ruku do ohně. Takový druhý vůz jen těžko koupíte :) je od táty který bude objednávat zmíněného Pašika ale v benzinu jelikož už tolik nenajezdi a potřebuje odpálit DPH.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Mně Superb přijde o hodně hezčí teď.. Ale něco mi říká, že za 3 roky, až toho tu bude milion a ten design drobet zestárne, tak Passat na tom bude designově líp.

Ale co, je to jen služebák, o kterým už teď vím, že ho nebudu kupovat, takže je to vlastně fuk. 

Ale fakt mě překvapilo, aféra-neaféra, že se na to auto čeká takhle neskutečně dlouho..

Odesláno

Já se taky rozhodoval mezi Passatem a Superbem. Stale jsem se nemohl rozhodnout, ale v Passatu se mi líbí víc interiér a u Superbu zase exteriér, tak jsem se nakonec rozhodl pro Passata.

Odesláno

K novym skodovkam... A asi i ke vsem koncernovym vozum. Pritelka dostala novou sluzebni octavii 1.6 DSG ve slusne vybave. Muj dojem z auta je takovy, ze ridim kus plechu vycpany levnym plastem a nabity toliko elektroniky, az silne pochybuju, ze ta dotykova obrazovka bude za 10 let fungovat. Je to nove, tak se v tom jede komfotne, ale kdyz mam jet autem, vetsi poteseni a radost z rizeni mam z 12 let stare corolly, ktera je vykonove na tom podobne, jako ta octavie.

Návštěvník YPO
Odesláno

Já už nevydržel a rozhodl jsem se, že je jaro a přezul...

attachicon.gifimage.jpeg

pěknej ventilek .... a co boty, měls boty ? .... nejsou na fotce

Odesláno

Mam to ted poskladane jako realna a dostupna auta Mazda 6 2,0 benzin, peugeot 508 2,0 HDi, nebo Hyundai Tucson 2,0Crdi. Superb se mi libi ale na nektery vybavy se ceka i 3/4 roku. Skoda a Vw pro mne zacina Superbem a Passatem. Ale Passat mi prijde takovej jako sterilni.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Odesláno

Mazda 6 je totální pecka, byť ten motor neni uplně brko, ale po tom, co je člověk zvyklej, že je všechno oturbený, tak je to fakt zábava. Táta si kupoval CX-5. Jezdí s tim už 2 roky a ty Mazdy jsou fakt dobrý a hlavně za hodně zajímavý peníze. Taky je tam příjemný, že pokud člověk neni zmlsanej, tak stačí základní verze. Neni potřeba si brát nějaký vyšší výbavy. Všechno tam víceméně je. No a pak maj opravdu reálně nízkou spotřebu. Prostě pro normální rodinu je to dobrá volba. Pro bohatší klientelu s vyššími nároky to ale asi moc neni. 

Odesláno

Clovece,ja jsem hodne velkej fanda toyoty,ale corolla a radost z rizeni?

To taky moc nechapu.. Ja mel od dealera pujcenou GT 86 a ani to nebylo nic moc (hlavne me drasa vyvedeny zvuk motoru do kabiny). Myslel jsem, ze bych si ji koupil, kdyby ji delali jako kabrio, pro zabavu - takova alternativa k MX-5 nebo Z4.

Ale Toyota to jsou u me hlavne offroady, tam podle me nema konkurenci v porovnani cena/vykon/hodnota/spolehlivost.

Odesláno

Ja se taky rozhodoval mezi superbem a passatem a nakonec jsem objednal passat alltrack, libi se mi vic uvnitr i zvenci, i kdyz tam je to vyrovnanejsi a cenove to bylo srovnatelne, kazdopadne ty konfigurace to je u koncernu veda.

Odesláno

Náhodou, zmíněná Corolla E12 s lepším benzínovým motorem a výbavou vůbec nebyla marné auto - teda až na bídné odhlučnění kabiny, kde byla při delších cestách slyšet každá spára na silnici. Být GT86 jako kabrio (což asi nikdy nebude -_-), byl by to ideální kousek do půjčovny na letní vyblbnutí - ale domů do garáže bych ten stísněnej pekáč s hnusnejma retro knoflíkama a palubkou určitě nechtěl, notabene ne místo IS250.

Odesláno

Jeremy: A jakou máš výbavu, Klementa? Já objednal Style 2.0tdi 110kw s ceníkovou cenou 970k a po slevě se dostal na nějakých 790k. Každopádně objednano první týden v lednu a dodačka květen/červen, děs.

Odesláno

Radek,Celica,rok 1992. To bylo auto na svezeni. Gtckem jsem nejel,resp jsem mel pujcene brz,coz je to same a me se to libilo. Takovej jedniduchej sportacek na zakroucenou cestu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...