Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

80k za rok to je 220km každý den včetně víkendů. Na našich cestách je to min 3-4 hodiny denne v autě každý den... tomu říkám teda ztráta času. ..

Nemusí nutně být. Jezdim skoro denně K. Vary Františkovy Lázně což je cca 50 km po dálnici a každá cesta je tak 20 až 25 min. 80 tis. ročně je fakt dost, ale jezdím tak cca 50 tis. ročně většinou po dálnicích a nepřijde mi, že bych trávil v autě nějak hodně času. Řekl bych tak průměrné hodinu až hodinu a půl denně, což je asi srovnatelný s nějakým dojížděním metrem po Praze :-)

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Jako rok co máš déčko?

jo .... céčko už mám 30 let

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník YPO
Odesláno

Nemusí nutně být. Jezdim skoro denně K. Vary Františkovy Lázně což je cca 50 km po dálnici a každá cesta je tak 20 až 25 min. 80 tis. ročně je fakt dost, ale jezdím tak cca 50 tis. ročně většinou po dálnicích a nepřijde mi, že bych trávil v autě nějak hodně času. Řekl bych tak průměrné hodinu až hodinu a půl denně, což je asi srovnatelný s nějakým dojížděním metrem po Praze :-)

tak si to nějak dáme dohromady dle vložených dat

50000 ročně x přepočteno na kalendářní den (365dní) = ujeto 137km denně

137km denně za hodinu .... je průměrná rychlost 137km za hodinu

když vezmeme v potaz že máme víkendy .... měsíc dovolené atd., tak se dostáváme zase k jiným číslům ..... nechce se mi to počítat, ale můžeme se dostat k průměrné rychlosti třeba150km/h

zkus to ještě nějak přehodnotit .... se mi to fakt nějak nezdá už i proto že jsem jezdíval denně štreky a rozhodně to trvalo víc než hodinu a půl

Odesláno

tak si to nějak dáme dohromady dle vložených dat

50000 ročně x přepočteno na kalendářní den (365dní) = ujeto 137km denně

137km denně za hodinu .... je průměrná rychlost 137km za hodinu

když vezmeme v potaz že máme víkendy .... měsíc dovolené atd., tak se dostáváme zase k jiným číslům ..... nechce se mi to počítat, ale můžeme se dostat k průměrné rychlosti třeba150km/h

zkus to ještě nějak přehodnotit .... se mi to fakt nějak nezdá už i proto že jsem jezdíval denně štreky a rozhodně to trvalo víc než hodinu a půl

Nikdy mne nenapadlo to nějak počítat na čas to je fakt. Jezdím většinou po dálnici, tempomat dávám na 150 což je ve skutečnosti asi 140. Nikdy mne nepadlo to nějak sesumarizovat časově. Je fakt že minimálně jednou týdně jedu nějakou delší trasu v součtu 250 až 400 km tak možná mi to jen nepřijde, ale toho času bude v součtu víc. Zítra mne čeká Český Krumlov a to mám 700 tam a zpět a půl dne v autě to je fakt.
Odesláno (upraveno)

koukám, že ti z něj něco odpadlo [emoji38]2: [emoji38]2: [emoji38]2: díky za reakci...je druhej kandidát, tak až to bude aktuální, tak tě asi poprosím o názor...Překvapila mě ta spotřeba, čekal jsem míň u tohodle motoru. Co ty dvě sedačky ve třetí řadě? To jsou asi veliký nouzovky, což?

Odpadla krabice s jídlem, pauza na odpočívadle. Byly jsme tam pod stany a měli své zásoby.

Spotřeba vyšší, nejezdil jsem po dálnicích nijak spořivě. Většinu cesty po dálnici tempomat , Dánsko 130-150, Německo no comment a Polsko taky nepředpisově.

Majitele na fóru Nissan píšou že s tímto motorem jezdí i za 6,52 (Qashqai, X-trail).

Ale já jezdím dle pocitu.

Teď jak jezdím po městě, tak mám do 8l, takže se to ještě zprůměruje.

Nicméně jsem s autem (motor, podvozek, zpracování) spokojen.

Upraveno uživatelem ben.liszok
Odesláno

Odpadla krabice s jídlem, pauza na odpočívadle. Byly jsme tam pod stany a měli své zásoby.

Spotřeba vyšší, nejezdil jsem po dálnicích nijak spořivě. Většinu cesty po dálnici tempomat , Dánsko 130-150, Německo no comment a Polsko taky nepředpisově.

Majitele na fóru Nissan píšou že s tímto motorem jezdí i za 6,52 (Qashqai, X-trail).

Ale já jezdím dle pocitu.

Teď jak jezdím po městě, tak mám do 8l, takže se to ještě zprůměruje.

Nicméně jsem s autem (motor, podvozek, zpracování) spokojen.

jasný...me se taky zamlouvá . Co ty sedačky vzadu ?
Odesláno

Dnes v Chuchli , C63 měla nádherný sound :) .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Je potřeba využít posledních pár hezkých dnů. Nakonec jsem místo "mka" vzal 335i . Díky za rady zdejším členům, mka je v kabrioletu fakt škoda.

5fb52f55a45921da05e10d2df79a9459.jpg550c2e61b9151c46527f22b7622d7fe2.jpg7e64b2d2134d20e7e4652d905dfc35cd.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Hezky pekne, gratuluju :-) Jen ja jsem na ty puvodni stavy, takze bych dal stribrny kola, ledvinky a sundal ty okapovy roury misto vyfuku :-))

Kola uz shanim, tohle jsou nejake cinske jeb..y, auto ma performance paket, vyfuky s klapkou, jen nejaky umelec uriznul origo koncovky a navaril tam greedy. To ale asi necham byt.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Hezky pekne, gratuluju :-) Jen ja jsem na ty puvodni stavy, takze bych dal stribrny kola, ledvinky a sundal ty okapovy roury misto vyfuku :-))

Jj, ledvinky se musí jíst horké..

Odesláno

Koupili jsme manželce SWIFTa .. Aktualni pomer cena / vybava je u nej vynikajici. Drzi to jak motokára. Nemá to zadny turbo. A nevypada veru zle.  Kufr je na picu ale jezdi v tom zatím sama a když jedeme dal vezmeme Aurise TS.

Ja mel vždy Toyotu - a vždy spokojenost takze u ni zustavam uz dlouhe roky.   Na japonce nedáme proste dopustit :)

Návštěvník tolja
Odesláno

Dneska jsem potkal megahumustuning - cerna matna folie a 4 jako-mini-vejfuky! 48e79feabc29089aea670b0caf1bd720.jpg

to jsou hlavně kanónů, anebo parkovací čidla

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...