Trojan Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Kamarad zachrapal kdyz vedl rodice z dovoleny z letiste, v jejich Felicii, vypadalo to podobne... Kdyz pak vidim jak v tom vezou nekteri lidi deti, bez sedacek... 1
Tomsn Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 (upraveno) Dobrý den, nevím jesli to patří úplně sem, ale přemýšlím kde udat skládačku od pana Horáka z Brna. Jedná se o repliku caterhamu sedmičky tuším. Je to od známé které náhle zesnul manžel a zůstalo to v garáži v domě který se prodává momentálně. Má to motor z Fordu Sierra 1.8, asi by se na to musel podívat někdo kdo tomu rozumí protože je to skoro celé hotové, zbyl k tomu návod na stavbu a vše, chybět by mělo pár věcí - sedačky, čelní sklo, výfuk, teleskopy, volant. Tuším, že to bylo přihlášeno jako přestavba :X Díky za jakoukoliv radu. Tom Upraveno 30. září 2016 uživatelem Tomsn 1
Tomsn Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 Ahoj, jak říkám tuším, že to bylo v polopřevodu jako přestavba.. ale co říkala ona tak to prej nechala odhlásit nebo co... seděl sem s ní na pivku a víc sem toho prozatím nevytáhl, zkusím pozjištovat. Ona si představovala 60k. 1
spineshank Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 vypadá to zajímavě.....ale taky jsem si málem zlomil krk abych se na to podíval 1
Tomsn Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 hehe, zkusil jsem fotky obrátit a vložit normálně a stejně jsou vždy takhle 1
Návštěvník Jagman Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 Hodne zalezi na papirech prestavba je blbost pokud je to bez papiru tak leda na zavody ale pak zakezi co je tam za podvozek jakej je ram atd moc otazniku nakonec to koupis za 60 vrazis tam tak 150-200k minimalne a stejne to nebude poradne fungovat 1
Tomsn Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 Ahoj, zkusím o tom zjistit co nejvíce, je to přímo od tohoto pána z Brna http://auta5p.eu/katalog/necra/necra.php měla by to být replika lotusu 7... díly atd. řešil vše s ním.. vím, že do toho už vrazil docela dost... ale mrtvého se bohužel na detail nezeptám 2
enslow Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 Vždyť to píšu, protože toho medvěda nenastartuješ. Jinak stopětku jsem pár let také vlastnil, pár kámošů jí má dodnes takže občas i řídím, mám ten stroj moc rád, hromadu krásných vzpomínek, ale s tím adrenalinem nevím nevím tedy :-) Aspoň mě v ní nikdy nějak moc nestoupl... V tom pripade mas pravdu. Kamosovi tiez odislo co tebe a u nas v mercedesi oprava 850e. 1
Pirx Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 Hodne zalezi na papirech prestavba je blbost pokud je to bez papiru tak leda na zavody ale pak zakezi co je tam za podvozek jakej je ram atd moc otazniku nakonec to koupis za 60 vrazis tam tak 150-200k minimalne a stejne to nebude poradne fungovat No s tema notama to asi nejak jde, ne? Kaipan prece vyhrozoval, ze to zabali, pac nejde prihlasit 'novy' auto s VW 1.8T kvuli emisim, proto zacal delat ty zrudy prestaveny z fakiru a fabii..... ale ted koukam ze ten 'lotus' ma furt v nabidce, tak to maj asi uz zas nejak poreseny... nebo nejakym zazrakem udelali z 1.8 euro 5?
Lamiczka Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 Cca mesic zpet jsem si to u nich na strankach cetl i nejaky clanky jinde. Tusim bylo neco i na dfens a jestli se nepletu, tak musi clovek koupit napr tu octavku a stavi se to na jeji papiry jako povolena prestavba. Takze to neni novy auto....
Josef01 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Dnes bych to nazval, kdo čim nejezdí, protože doprava v Praze je totálka, za to zablokování Jižní spojky uzavřením jednoho pruhu bych nechal uříznout někomu koule.
Návštěvník Jagman Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Vcera sem jel okolo 7 vecer smerem na Beroun a polouchal radio a prej to byl taky masakr vsechno okolo smichova mrtve
Jeremy Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Já jel dneska ze severu tradiční 40minutovku hodinu a půl. A to jsem na začátku udělal správné rozhodnutí a nenajel na D8.
lloffass Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Nevím kam s tím, ale asi je blbost zakládat nové vlákno... Poraďte mi... Máte někdo zkušenost s Ford servisy v Ostravě? Moje Mondeo utrpělo nějaké kosmetické vady na parkovišti, odřený nárazník, lehce promáčklý blatník a taky odřený, škráblé dveře. Chci to nechat někde opravit, teď vybírám kde...
LovecK Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 (upraveno) 2lloffas: Tak na tohle snad nemusi byt ani Ford, staci najit dobrou auto lakovnu. O jedne vim, ale je od OVy cca 70km smer Olomouc. Kdyz tak SZ. Před: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-mě-právě-naštvalo/?p=1463167 Po opravě: Upraveno 5. října 2016 uživatelem LovecK
lloffass Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Díky, ale 70 km je fakt dost z ruky. Já tak doufám, že tam zavezu auto, a domů se dostanu tramvají, nebo mě stáhne žena. Leda by měli k zapůjčení něco zajímavého jako náhradní auto, to bych si dal pak říct...
Lamiczka Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 (upraveno) Zkusím se zeptat i tady, netušíte někdo kde rozumně sehnat kola na Hondu Accord 8G. Měl bych přezout, ale ideálně bych dokoupil druhou sadu... Našel jsem jedny na bazoši, ale ty jsou zarezervovaný a zbytek hujdy. V Hondě bohužel na accorda nic už nemají, protože se už neprodává a ze civica tam nesedí rozměr Kdyby náhodou někdo měl a chtěl se jich zbavit, tak R17 x 7 1/2J, ET55 s pneu 225/50 EDIT: ideálně bych chtěl origo honda kola, ve zančkách alu se moc neorientuju, tak jsem to tudy ještě neřešil... Upraveno 5. října 2016 uživatelem Lamiczka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se