pjanek Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 sch7: To máš všude stejný. Já zas při delších přesunech (např. Barcelona - Praha) po dálnici nevypínal na benzínce motor a tankoval jsem do běžícího auta (bo rozžhavený turba). Po cca 15. tankování mi přestal fungovat ukazatel průměrné spotřeby. Vynuloval se a každých cca 1.000km se průměrná spotřeba zvedne o 0,1l. BMW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 sch7 : nový siperb je uz po záruce? kulance nic ? pjanek : to jako nemáš 3-4 minuty čas na schlazení a vypnutí motoru ? jinak by mě zajímalo, jak jsi to rozžhavil ve španělsku nebo ve francii , kde hrozí zabavení vozu za rychlou jízdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 M3: 180 tempomat celou cestu. Čas mám, ale s 50l nádrží a průměrem 14l/100km jet 1800km a na každým tankování chladit 4 minuty kvůli 5 minutám tankování + WC.... to by mě fakt nebavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 No ja tu mam doma dva dopisy od španělských idiotů s pokutou za 159 kmh v M3 jsme jeli pomalinku..... za 10,8 ve francii jsou ještě větší kokoti a za 180 když trefiš idiota jsi rad že ti zustane auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 enrico : no když pojedeš kudlu tak uvaříš brzdy skoro na každem seriovem autě, dokonce i na M3 a davat si keramiku na rychle rodinne auto? a pak je měnit za 400k ? no kokotina, pičoviny v tom dělaj většinou lidi , co je to nic nestojí. Na německem foru se dočteš proč si lidi předělavaj GT3 z keramiky ne železo.... brzdí v extrému o 7% líp a stojí 5x tolik u výměny.... To auto není supersport, je to rychlé GT jak jsi napsal, problémy s brzdama má bohužel i RS6 je to prostě těžká a rychlá lokomotiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 V 8. 2. 2017 v 21:44, M3maniac napsal: sch7 : nový siperb je uz po záruce? kulance nic ? pjanek : to jako nemáš 3-4 minuty čas na schlazení a vypnutí motoru ? jinak by mě zajímalo, jak jsi to rozžhavil ve španělsku nebo ve francii , kde hrozí zabavení vozu za rychlou jízdu... Nn je novej cca 2 měsíce a už je to podruhé a už řešíme ze jim ho vrátíme. Myslím ze Škoda se neumí chovat k zákazníkům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Tak za a) nikdy bych si věc jako megapředraženej superb nekoupil a za je hnusnej a ošizenej.... Doufám, že jim ho hodíte na hlavu, protože škodovka, která stojí meloun by měla mít jiné parametry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 V 8. 2. 2017 v 22:25, M3maniac napsal: Tak za a) nikdy bych si věc jako megapředraženej superb nekoupil a za je hnusnej a ošizenej.... Doufám, že jim ho hodíte na hlavu, protože škodovka, která stojí meloun by měla mít jiné parametry... No ve firmě jich máme asi 100 i (autopujcovna ) a nebudu řešit ze každému druhému odletěla lišta okolo dveří. Ale tohle děla jen ten můj těším se až budeme mít něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Tak se hlásím do klubu. Mondeo Mk3 kombík, 2.0i, najeto 0.25M, příští týden si jede pro novou spojku, stabilizátory a nějaké drobnosti, lehounce rezne, ale za cenu Seiko SGDM jsem ho musel mít... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 prej hjondé nezastavíš?tady si s tím příroda dokáže poradit jako my mu to kdyžtak rozmrazíme a nabijeme, to zas jó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 V 8. 2. 2017 v 21:31, sch7 napsal: Tak dnes po výměně budiku v nové škodě Superb ( katalogové cena 1,1 m ) ze musím tancovat víc jak 10 litru. Jinak ze se to znovu zničí a rozhodí se něco s plovakem. Už vím ze příště Škoda ne U každého auta něco odejde, ale zásadní je přístup výrobce k lidem. Bohužel u nás jsou kupující ovce, tak se k nim tak přistupuje, úplně stejně jako v O2 apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 V 8. 2. 2017 v 21:50, M3maniac napsal: No ja tu mam doma dva dopisy od španělských idiotů s pokutou za 159 kmh v M3 jsme jeli pomalinku..... za 10,8 ve francii jsou ještě větší kokoti a za 180 když trefiš idiota jsi rad že ti zustane auto...Pockej jak dopisy? Jakoze te vyfotili a podle spz si nasli tvou adresu a poslali dopis s pokutou? Jeste nedavno tohle vubec nefungovalo, tzn ze zahranici pokuty nedokazali vymahat. Nejaka zmena v Eu legislative, ktera jim umoznuje se k tobe dostat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 V 9. 2. 2017 v 6:40, tommas4 napsal: prej hjondé nezastavíš?tady si s tím příroda dokáže poradit 20170209_073109-768x1024.jpg jako my mu to kdyžtak rozmrazíme a nabijeme, to zas jó Tak to je uplne umelecke dilo. Kde to je? Nejaka delsi chumelenice s mrazem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Nahoře na Sedle, jsme tisíc metrů nad mořem. Nesněžilo, ale tři dny mlha, tedy vysoká vlhkost vzduchu a 7 až 10 pod nulou, takže to je jen a pouze námraza Ovšem dneska slunce a bude nádhernej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 V 9. 2. 2017 v 6:56, tmoris napsal: Pockej jak dopisy? Jakoze te vyfotili a podle spz si nasli tvou adresu a poslali dopis s pokutou? Jeste nedavno tohle vubec nefungovalo, tzn ze zahranici pokuty nedokazali vymahat. Nejaka zmena v Eu legislative, ktera jim umoznuje se k tobe dostat? Posílali se už před dlouhými léty, nevím jak dnes protože mě díky bohu již delší dobu žádný nepřišel. Posílal jsem prachy na účet do Německa i Rakouska, známej to hodil do popelnice a pak si ho v Německu při nějáké kontrole stejně zkasírovali a vím že platil i něco navíc, takž je to i vymahatelné. To tommas4: Krása, příroda prostě umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 moris: no jeli jsme domu na spanelskych po koupi vozu a prodavajici nas naprasil, na jednu stranu chapu na druhou ne, vsichni spanele jeli stejne rychle nebo rychleji. A jet 2700km nebo kolik to bylo v emku 130 neni muj salek kavy :-)) i 159 bylo za trest. To jedes v emku na ctvrt plynu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 V 8. 2. 2017 v 21:50, M3maniac napsal: No ja tu mam doma dva dopisy od španělských idiotů s pokutou za 159 kmh v M3 jsme jeli pomalinku..... za 10,8 ve francii jsou ještě větší kokoti a za 180 když trefiš idiota jsi rad že ti zustane auto... Až se někdy budeš rozčilovat, že "plebs" vnímá řidiče BMW jako bandu trotlů s malým pérem, tak si přečti svůj výplod. Jenom u nás, v Rusku a podobných banánových státech se najdou individua, která se chlubí porušením zákona a ještě mají tu drzost sprostě označovat policajty, kteří je při tom přistihnou Hlavně že když někdo někomu udělá odřeninu na parkingu, tak by sekali ruce... Dtto výše, český řidič bere jako bonzování i možnost poradit policii v mapě, kde se má či NEMÁ měřit. V 9. 2. 2017 v 6:56, tmoris napsal: Pockej jak dopisy? Jakoze te vyfotili a podle spz si nasli tvou adresu a poslali dopis s pokutou? Jeste nedavno tohle vubec nefungovalo, tzn ze zahranici pokuty nedokazali vymahat. Nejaka zmena v Eu legislative, ktera jim umoznuje se k tobe dostat? http://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/?qid=1486625252427&uri=CELEX:32015L0413 - s ohledem na předchozí příspěvek se mi nutí napsat, díky bohu za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) V 9. 2. 2017 v 7:38, Bobisek napsal: Až se někdy budeš rozčilovat, že "plebs" vnímá řidiče BMW jako bandu trotlů s malým pérem, tak si přečti svůj výplod. Jenom u nás, v Rusku a podobných banánových státech se najdou individua, která se chlubí porušením zákona a ještě mají tu drzost sprostě označovat policajty, kteří je při tom přistihnou Hlavně že když někdo někomu udělá odřeninu na parkingu, tak by sekali ruce... Dtto výše, český řidič bere jako bonzování i možnost poradit policii v mapě, kde se má či NEMÁ měřit. http://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/?qid=1486625252427&uri=CELEX:32015L0413 - s ohledem na předchozí příspěvek se mi nutí napsat, díky bohu za to.Já teda nevím. Ale přijde mi, že ten limit 130 je prostě nízký. Chápu, že na zničené D1 má svůj smysl, ale když jezdím po Německu běžné se jezdí kolem 150 až 160 a žádný problém s tím není. Občas musím absolvovat delší jízdu a když jedu na tempomat 140 nebo 130 a je to přes 1000 km tak je to na bouračku už jen proto, že u toho usnu. Mám naopak velkou radost když si vezmu Z4ku po okrese se projedu 90 abych si to užil a pak zkusím na dálnici co to dá. Taky občas jedu rychleji než 130 a to i u nás. Dost často jezdím Cheb Vary a ta dálnice je v některé hodiny téměř prázdná a až na některá místa je poměrně pěkně udělaná, rychlostní limit 150 si myslím, že by tam byl OK. Upraveno 9. února 2017 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 V 9. 2. 2017 v 7:38, Bobisek napsal: Až se někdy budeš rozčilovat, že "plebs" vnímá řidiče BMW jako bandu trotlů s malým pérem, tak si přečti svůj výplod. Jenom u nás, v Rusku a podobných banánových státech se najdou individua, která se chlubí porušením zákona a ještě mají tu drzost sprostě označovat policajty, kteří je při tom přistihnou Hlavně že když někdo někomu udělá odřeninu na parkingu, tak by sekali ruce... Dtto výše, český řidič bere jako bonzování i možnost poradit policii v mapě, kde se má či NEMÁ měřit. http://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/?qid=1486625252427&uri=CELEX:32015L0413 - s ohledem na předchozí příspěvek se mi nutí napsat, díky bohu za to.Koukám, že malý péro maj i lidi bez BMW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 V 8. 2. 2017 v 23:33, Filip.J napsal: Tak se hlásím do klubu. Mondeo Mk3 kombík, 2.0i, najeto 0.25M, příští týden si jede pro novou spojku, stabilizátory a nějaké drobnosti, lehounce rezne, ale za cenu Seiko SGDM jsem ho musel mít...Vítej do klubu modrého oválu, přeji Ti mnoho pohodových kilometrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se