spineshank Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 myslím že jsou lepší věci jak zatmavené světla
Jiří_99 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 (upraveno) co to je za auto? obětuju ti minutu času a udělám ti v photoshopu vizualizaciČerný Focus 2010 Edit: To sem zvědav. Díky. Upraveno 9. října 2017 uživatelem Jiří_99
Jiří_99 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Kdo ve dvaceti netuzil, nemá srdce. Kdo tuzí ve třiceti, je tak trochu píča. W. Churchill.Tvl, tak to jsem tak trochu píča...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 (upraveno) Ja to nemyslim zle ale myslis, ze tmavejma svetlama u Focusu 2010 muzes neco vylepsit? Proste slib nam, ze to neudelas a mas klid. Upraveno 9. října 2017 uživatelem Zmizík
Jiří_99 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 (upraveno) Jsem to nadhodil doma. No, dle toho pohledu jsem moc nepochodil. Já se o takové péčoviny nikdy nezajímal. Ale teď, když jsem se na to auto díval.. Nevypadalo by to vůbec zle. Jenže jsem neměl páru, že ty folie tak strašně brzdí průtok světla. Představa byla, že naběhnu do firmy kde dělají okna, zatmaví mi to i s homologací a vyřízené. Tak zas asi nic.. Teď budu jen tak trochu píča bez světel.. Edit: To Zmizík: jsem si říkal, že by mi ty světla přidaly aspoň třicet koní. Taky jsem vyděl fajné fotku nastříkaných brzdových kotoučů na červeno. Ale takový příval síly už se prej jen těžko zvládá. Upraveno 9. října 2017 uživatelem Jiří_99
Návštěvník qoyi Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Živíš se rozstřelováním aut? :-))))) Ne, ale kdysi jsem hodně jezdil (zas tak dávno to není), měl několik totálek, nějaká zvěř a k několika nehodám jsem přijel (vlastně jenom jedna zaviněná a to na náledí, ale ve 130ti na dálnici no) a pár skorosmrťáků ne svou vinou (tam jsem se vždy vyhnul spíš díky štěstí a reflexům). Teď už nejezdím tolik a když jo tak pomalu, protože už vozim dítě. Teda, pomalu myslim dálnice 135 tempomat, dálky 120 tempomat, ale předvídavost a agrese ubyla. Taknějak jsem už pochopil že rychlost neni všechno a že důležitější je vytrvalost. Což ale neznamená že začnu platit pokuty, cha, cha. Jestli skutečně jezdí tak, jak tu vždy píše, tak se tomu rozstřelování ani nedivím Jen doufejme, že to bude vždy jen strom a další překážky a ne někdo, koho sejme. Do stromu jsem ještě nenaboural, vždy to byly další vozy nebo zvěř, vždy bez zranění osob. Vzhledem k tomu kolika nehodám jsem se vyhnul a jaký situace (hlavně chyby ostatních) a v jakých rychlostech jsem to vyřešil tak, že jsem musel zastavit a pár minut to rozdejchávat, tak jsem sám se sebou dost spokojenej. Navíc si se mnou nejel. Když někoho vezu tak jedu trochu jinak, naposledy jsem vezl asi 4 lidi 200km a po 10ti kilometrech všichni usnuli, takže zas tak "agresivně" jak si představuješ to nebude. Ale umím to. A dám to i tak, abych nikoho neohrozil, narozdíl od většiny ostatních.
Gustaf Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Jsem to nadhodil doma. No, dle toho pohledu jsem moc nepochodil. Já se o takové péčoviny nikdy nezajímal. Ale teď, když jsem se na to auto díval.. Nevypadalo by to vůbec zle. Jenže jsem neměl páru, že ty folie tak strašně brzdí průtok světla. Představa byla, že naběhnu do firmy kde dělají okna, zatmaví mi to i s homologací a vyřízené. Tak zas asi nic.. Teď budu jen tak trochu píča bez světel.. Edit: To Zmizík: jsem si říkal, že by mi ty světla přidaly aspoň třicet koní. Taky jsem vyděl fajné fotku nastříkaných brzdových kotoučů na červeno. Ale takový příval síly už se prej jen těžko zvládá. vyser se na to...
dieegoo Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 ...ale předvídavost a agrese ubyla.... ...Což ale neznamená že začnu platit pokuty, cha, cha.... ...Když někoho vezu tak jedu trochu jinak.... Působíš na mě trochu jako "Majk je pán" v textový podobě... Btw, je sice hezký, že když někoho vezeš, jezdíš jinak, ale i když nikoho zrovna nevezeš, nejsi na silnici sám.
Bells Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Jsem to nadhodil doma. No, dle toho pohledu jsem moc nepochodil. Já se o takové péčoviny nikdy nezajímal. Ale teď, když jsem se na to auto díval.. Nevypadalo by to vůbec zle. Jenže jsem neměl páru, že ty folie tak strašně brzdí průtok světla. Představa byla, že naběhnu do firmy kde dělají okna, zatmaví mi to i s homologací a vyřízené. Tak zas asi nic.. Teď budu jen tak trochu píča bez světel.. Edit: To Zmizík: jsem si říkal, že by mi ty světla přidaly aspoň třicet koní. Taky jsem vyděl fajné fotku nastříkaných brzdových kotoučů na červeno. Ale takový příval síly už se prej jen těžko zvládá. Černé auto + černá kola, skla, světla...vždyť bys to úplně zabil, chce to kontrast a ne všechno spatlat do jedné barvy
Návštěvník qoyi Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Působíš na mě trochu jako "Majk je pán" v textový podobě... To mě mrzí.
Návštěvník Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Jsem to nadhodil doma. No, dle toho pohledu jsem moc nepochodil. Já se o takové péčoviny nikdy nezajímal. Ale teď, když jsem se na to auto díval.. Nevypadalo by to vůbec zle. Jenže jsem neměl páru, že ty folie tak strašně brzdí průtok světla. Představa byla, že naběhnu do firmy kde dělají okna, zatmaví mi to i s homologací a vyřízené. Tak zas asi nic.. Teď budu jen tak trochu píča bez světel.. Edit: To Zmizík: jsem si říkal, že by mi ty světla přidaly aspoň třicet koní. Taky jsem vyděl fajné fotku nastříkaných brzdových kotoučů na červeno. Ale takový příval síly už se prej jen těžko zvládá. Ještě si můžeš dát na zadek nálepku monster, to přidá dalších 15. Hlavně si tam nedávej Zetko, to naopak 40 ubere, jak mě nedávno poučil kamarád:-D
martigen Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 moje první auto bylo Ford Probe - to byla paráda a jelo to líp, když jsem měl bíle obtažený nápisy na pneu (i když to byly Kumho )! Akorát jsem u každýho kola klečel s fixou asi 25minut...
DavidLC Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 A co přidal na výkonu ten přizvedlej výfuk u Simsona,to bych vám přál zažít :-))
montemar Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 ja si dal do prvniho auta subwoofer. a fakt to jelo rychlejc
Jiří_99 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Hergot to je tipů na zvednutí výkonu. A co ty "závoďácký" pruhy? Ty nikdo nezkoušel? To musí bejt panečku raketa...
Jiří_99 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Černé auto + černá kola, skla, světla...vždyť bys to úplně zabil, chce to kontrast a ne všechno spatlat do jedné barvyKontrast je na hovno. Třeba teď nedávno jsem viděl krásnou sedmu. Celá černá (tak jak se mi to líbí - světel jsem si nevšiml) a chromové doplňky. Katasrofa. Tak zkurvit tak hezké auto...j
Harwey Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Aj pri racing pruhoch plati, ze cim vice pruhu, tym vacsia rychlost?
Maxel Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Já měl na podvozku diodový trubice. Jelo to míň, bo sem musel dávat bacha, abych někde neštrejch a nesundal je.No a pak samo v kufru woofer tak velkej, že už to pak ani nebyl kufr. To zas koníky dodalo, takže se to vyrovnalo s těma diodama a byl klid.
Maxel Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Aj pri racing pruhoch plati, ze cim vice pruhu, tym vacsia rychlost? Nemyslim. Platí jen, čim víc pruhů tím víc adidas (nebo adihash?)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se