Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

co to je za auto? obětuju ti minutu času a udělám ti v photoshopu vizualizaci

Černý Focus 2010

Edit: To sem zvědav. Díky.

Upraveno uživatelem Jiří_99
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Ja to nemyslim zle ale myslis, ze tmavejma svetlama u Focusu 2010 muzes neco vylepsit? Proste slib nam, ze to neudelas a mas klid.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno (upraveno)

Jsem to nadhodil doma. No, dle toho pohledu jsem moc nepochodil. Já se o takové péčoviny nikdy nezajímal. Ale teď, když jsem se na to auto díval.. Nevypadalo by to vůbec zle. Jenže jsem neměl páru, že ty folie tak strašně brzdí průtok světla. Představa byla, že naběhnu do firmy kde dělají okna, zatmaví mi to i s homologací a vyřízené. Tak zas asi nic..  :crying_anim:  Teď budu jen tak trochu píča bez světel.. :lol2:  :lol2:

Edit: To Zmizík: jsem si říkal, že by mi ty světla přidaly aspoň třicet koní. Taky jsem vyděl fajné fotku nastříkaných brzdových kotoučů na červeno. Ale takový příval síly už se prej jen těžko zvládá.  :cheers:

Upraveno uživatelem Jiří_99
Návštěvník qoyi
Odesláno

Živíš se rozstřelováním aut? :-)))))

Ne, ale kdysi jsem hodně jezdil (zas tak dávno to není), měl několik totálek, nějaká zvěř a k několika nehodám jsem přijel (vlastně jenom jedna zaviněná a to na náledí, ale ve 130ti na dálnici no) a pár skorosmrťáků ne svou vinou (tam jsem se vždy vyhnul spíš díky štěstí a reflexům). Teď už nejezdím tolik a když jo tak pomalu, protože už vozim dítě. Teda, pomalu myslim dálnice 135 tempomat, dálky 120 tempomat, ale předvídavost a agrese ubyla. Taknějak jsem už pochopil že rychlost neni všechno a že důležitější je vytrvalost. Což ale neznamená že začnu platit pokuty, cha, cha.

Jestli skutečně jezdí tak, jak tu vždy píše, tak se tomu rozstřelování ani nedivím :D Jen doufejme, že to bude vždy jen strom a další překážky a ne někdo, koho sejme.

Do stromu jsem ještě nenaboural, vždy to byly další vozy nebo zvěř, vždy bez zranění osob. Vzhledem k tomu kolika nehodám jsem se vyhnul a jaký situace (hlavně chyby ostatních) a v jakých rychlostech jsem to vyřešil tak, že jsem musel zastavit a pár minut to rozdejchávat, tak jsem sám se sebou dost spokojenej. Navíc si se mnou nejel. Když někoho vezu tak jedu trochu jinak, naposledy jsem vezl asi 4 lidi 200km a po 10ti kilometrech všichni usnuli, takže zas tak "agresivně" jak si představuješ to nebude. Ale umím to. A dám to i tak, abych nikoho neohrozil, narozdíl od většiny ostatních.

Odesláno

Jsem to nadhodil doma. No, dle toho pohledu jsem moc nepochodil. Já se o takové péčoviny nikdy nezajímal. Ale teď, když jsem se na to auto díval.. Nevypadalo by to vůbec zle. Jenže jsem neměl páru, že ty folie tak strašně brzdí průtok světla. Představa byla, že naběhnu do firmy kde dělají okna, zatmaví mi to i s homologací a vyřízené. Tak zas asi nic.. :crying_anim: Teď budu jen tak trochu píča bez světel.. :lol2: :lol2:

Edit: To Zmizík: jsem si říkal, že by mi ty světla přidaly aspoň třicet koní. Taky jsem vyděl fajné fotku nastříkaných brzdových kotoučů na červeno. Ale takový příval síly už se prej jen těžko zvládá. :cheers:

vyser se na to...
Odesláno

...ale předvídavost a agrese ubyla....  ...Což ale neznamená že začnu platit pokuty, cha, cha....

...Když někoho vezu tak jedu trochu jinak....

Působíš na mě trochu jako "Majk je pán" v textový podobě...  Btw, je sice hezký, že když někoho vezeš, jezdíš jinak, ale i když  nikoho zrovna nevezeš, nejsi na silnici sám. 

Odesláno

Jsem to nadhodil doma. No, dle toho pohledu jsem moc nepochodil. Já se o takové péčoviny nikdy nezajímal. Ale teď, když jsem se na to auto díval.. Nevypadalo by to vůbec zle. Jenže jsem neměl páru, že ty folie tak strašně brzdí průtok světla. Představa byla, že naběhnu do firmy kde dělají okna, zatmaví mi to i s homologací a vyřízené. Tak zas asi nic..  :crying_anim:  Teď budu jen tak trochu píča bez světel.. :lol2:  :lol2:

Edit: To Zmizík: jsem si říkal, že by mi ty světla přidaly aspoň třicet koní. Taky jsem vyděl fajné fotku nastříkaných brzdových kotoučů na červeno. Ale takový příval síly už se prej jen těžko zvládá.  :cheers:

Černé auto + černá kola, skla, světla...vždyť bys to úplně zabil, chce to kontrast a ne všechno spatlat do jedné barvy

Návštěvník qoyi
Odesláno

Působíš na mě trochu jako "Majk je pán" v textový podobě... 

To mě mrzí. 

Odesláno

Jsem to nadhodil doma. No, dle toho pohledu jsem moc nepochodil. Já se o takové péčoviny nikdy nezajímal. Ale teď, když jsem se na to auto díval.. Nevypadalo by to vůbec zle. Jenže jsem neměl páru, že ty folie tak strašně brzdí průtok světla. Představa byla, že naběhnu do firmy kde dělají okna, zatmaví mi to i s homologací a vyřízené. Tak zas asi nic.. :crying_anim: Teď budu jen tak trochu píča bez světel.. :lol2: :lol2:

Edit: To Zmizík: jsem si říkal, že by mi ty světla přidaly aspoň třicet koní. Taky jsem vyděl fajné fotku nastříkaných brzdových kotoučů na červeno. Ale takový příval síly už se prej jen těžko zvládá. :cheers:

Ještě si můžeš dát na zadek nálepku monster, to přidá dalších 15. Hlavně si tam nedávej Zetko, to naopak 40 ubere, jak mě nedávno poučil kamarád:-D
Odesláno

vojta1: ty jsi preci :) ale pobavilo to!

Odesláno

:D moje první auto bylo Ford Probe - to byla paráda a jelo to líp, když jsem měl bíle obtažený nápisy na pneu (i když to byly Kumho :D)! Akorát jsem u každýho kola klečel s fixou asi 25minut...

Odesláno

Černé auto + černá kola, skla, světla...vždyť bys to úplně zabil, chce to kontrast a ne všechno spatlat do jedné barvy

Kontrast je na hovno. Třeba teď nedávno jsem viděl krásnou sedmu. Celá černá (tak jak se mi to líbí - světel jsem si nevšiml) a chromové doplňky. Katasrofa. Tak zkurvit tak hezké auto...j

Odesláno

Já měl na podvozku diodový trubice. Jelo to míň, bo sem musel dávat bacha, abych někde neštrejch a nesundal je.

No a pak samo v kufru woofer tak velkej, že už to pak ani nebyl kufr. To zas koníky dodalo, takže se to vyrovnalo s těma diodama a byl klid.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...