Irma Bunt Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Jo, někdy je to více recenze hotelů než aut. Ta jejich soutěž, která zabírá polovinu pořadu me sere nejvíce (koho to zajímá) Mě ještě štve jejich hodnocení. 98% (např. Amarok včera)? Vždyť to by muselo být dokonalý auto, kterému by neměl nic vytknout... Přijde mi, že od jejich hodnocení si člověk musí odečíst 90 a vyjde mu počet bodů na stupnici 1-10.
tommas4 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Co to je za pořad, že bych se podíval?
spineshank Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Co to je za pořad, že bych se podíval? to je takovej českej Top Gear jak po pořádným průjmu spojeným s lobotomií
African Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Mě ještě štve jejich hodnocení. 98% (např. Amarok včera)? Vždyť to by muselo být dokonalý auto, kterému by neměl nic vytknout... Přijde mi, že od jejich hodnocení si člověk musí odečíst 90 a vyjde mu počet bodů na stupnici 1-10. To tě nemusí štvát, stačí když jim v tom pořadu nebudeš věřit ani slovo Tady je vysvětlení:https://mam.ihned.cz/c1-59950010-skofin-partnerem-autosalonu-televize-prima
Petr72 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Tak to je jasne prečo je hodnotenie produktov skupiny take ,,vyvážené a objektívne " ale Sršeň sa javí naporiadku
African Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Na pažoutu najeté první kilometry a furt to jede, v dnešní době se člověk i diví. Kamarád dnes vezl funglovku nějakého Fiátka a chudák nedojel, auto začalo stávkovat tak má náhradní, ale stane se. Taky mě dostali včera v pneuservisu, já jsem asi zaspal dobu nebo co, prý kde mám nějaká čidla na tlak, ve ventilkách nebo prý v ABS? Já čuměl jak z jara...tak jsem volal k prodejcovi, prý v ABS, no a mám kliku protože jsem ušetřil čtyři tisíce za čidla :-) Zajímavá doba...
Radek124 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Jo jo, do nových kol čidla á 400 až litr, nasadit gumy a hurá k AD, "za drobný poplatek" je spárovat s řídící jednotkou v autě - a až v tom za 3-4 roky scípne baterka, tak repete. A nebo jestli chcete ušetřit čas pane, objednejte si kolečka za prémiové ceny od nás a rovnou Vám je obujeme a spárujeme = vlhký sen všech dealerství, ani kačka utracená bokem. Taky mám štěstí na poslední model kde tahle "bezpečnostní fíčura" ještě není...
geometr Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Mně zrovna tohle tak špatný nepřijde, naopak. Už jsem to tu někde psal. Nemusím lítat kolem auta s manometrem a když píchnu, zjistím to dřív než bude kolo na ráfku a dycky je někde nějakej pneuservis.
eskimak Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Akurat neviem odkial tie ceny... pod 60e som tie senzory snad este nevidel (s ventilom), na premiove auta cca 150e/ks.
eskimak Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Akurat ze napr. v Audi ci MB si to sparujes sam cez menu za 5s.
Radek124 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 2geometr: Kolikrát měls za poslední roky defekt - a kolikrát z toho stihnuls dojet do servisu dřív, než stáls na ráfku? Co jsem zažil tak u malých defektů kolo znatelně ušlo vždycky až dlouho po zastavení (tj. "placaté ráno" - nevíš jestli si z tebe v noci neudělal prču opilec, nebo jde o vadný ventilek = nafoukneš pěnou a někam dojedeš), nebo k tomu průseru dojde na dálnici - no a pak jedeš až na krev než se dá bezpečně zastavit, protože u krajnice by kolo měnil leda sebevrah, gumu sere čert. Nemluvě o tom že většina "bydlenek" a vietnamců je schopná nastartovat a vyjet i na třech kolech - a nějaké alarmy je netankují, když jim na cestu hraje rádio... Mě na bezdrátových TPMS pohoršuje hlavně to, že jde o spotřebku bez výměnné baterky v ceně páté gumy - a o nějakém "proaktivním" měření tlaku u nich nemůže být řeč, pokud řídící jednotky reagují alarmem až na >25% pokles proti konstrukčnímu minimu, což může být klidně pod polovinou provozního tlaku...
Xenomorfus Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 (upraveno) Tak ja mel u Caddyho hlidani tlaku a byl sem za nej rad. asi mam i trochu smulu na defekty, na cele pobocce za 5 let bylo asi 7 defektu, z toho 5 sem mel ja a 6-ty kolega, kdyz jsme jeli spolu na servis :-). U Caddyho to fungovalo naprosto bezvadne a upozornilo mne to na 3 defekty drive, nez bych to byl schopen zjistit vizualne nebo zmenou chovani vozidla. Vzdy jsem v klidu dojel do servisu ci dofoukl na nejblizsi pumpe.A to i tehdy, kdy rano jeste kolo placate nebylo, ale melo nejakych 1,5 atm Edit: jo a pokles tlaku to zaznamenalo, kdyz byl rozdil oproti aktualne nastavenemu asi 0,2 atm. Takze bylo i tak kola potreba jednou za mesic dofouknout a nebo mu potvrdit, ze je to tak OK. Upraveno 27. října 2017 uživatelem Xenomorfus
dieegoo Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Tak připraveno na zimu... komplet přeleštěno, nanesena keramika, leskne se to jak psí kulky
Radek124 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 2Xenomorfus: OK, je možné že mám jen staré informace a že u některých aut už to funguje kulturněji...
Xenomorfus Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 Nemam jinou osobni zkusenost nez Caddy 2016 model, takze je uplne klidne mozne, ze u jineho auta to stoji za ...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 (upraveno) 2Xenomorfus: OK, je možné že mám jen staré informace a že u některých aut už to funguje kulturněji...Ty ses jak moje pani - cim min toho vo necem vi, tim radikalnejsi na to ma nazor. Ale zas je pravda, ze by to nikdy nepriznala... Upraveno 27. října 2017 uživatelem Zmizík
DavidLC Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Odesláno 27. října 2017 S Espace jsem nikdy nepíchl za 90tis km ale blikalo to jak vánoční stromeček.Takže ze začátku jsem na to vždy skočil,pak už jsem to neřešil ;-)U H3 stál jeden ventilek kolem 3ky.Komu to slouží dobře a nestojí to blbost,dobře mu tak :-)Nevadí mi,že to nemám (jako plno ostatních kykotin,z kterých je někdo nadšený).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se