African Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 Má ta zvláštní pozice bůdíků vůči volantu nějaký význam?I-Cockpit by měl být bezpečnější, jelikož při odečtu máš oči v menším úhlu než u klasických budíků a tím pádem máš větší kontrolu nad tím co se děje před tebou :-) Dal jsem smajlíka, protože si o tom myslím své, ale každopádně se mi to líbí. Ovšem varování že ne každému sedne, když si totiž někteří lidé seřídí sedačku, tak mají přes půlku budíků volant. Takže musí se sedačkou výš aby viděli, ale pak se jim zase blbě sedí. Bacha na to, již při testovácí jízdě jsem o tomhle problému věděl, takže si to pořádně odzkoušel.
Potkan Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 Je to pravda, ze ty nejsilnejsi benziny jsou v tech Pazoutech jenom 1.6ky?
martigen Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 (upraveno) Je to pravda, ze ty nejsilnejsi benziny jsou v tech Pazoutech jenom 1.6ky? Ano, 165koni max. Silnejsi benziny (dvoulitry) co ted maji - 205 a 272koni davaj jen do "nizkejch " gt a gti a navic vsem od podzimu pribude filtr pevnejch castic... Upraveno 1. července 2018 uživatelem martigen
honzyk Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 No tak když se nám tu rozběhla diskuse o Peugeotech, přidám aktuální článek :-) http://www.auto.cz/jizdni-dojmy-s-peugeotem-508-jizdu-a-vzhled-stavi-nad-prakticnost-122869
TLD Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 Tak kontrola hotova, celej spodek pekne promazanej, vzadu nove kotouce Brembo, desky, ulozeni panhardky. Stan / zahradka nasazena. Jsem ready. Uz se tesim:)
honza71 Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 (upraveno) Tak na fotce je ten kombik (novy 508 sw) vskutku krasavec. Ale imho to bude drahy, moc drahy. Nechame se prekvapit. Upraveno 1. července 2018 uživatelem honza71
Potkan Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 Ano, 165koni max. Silnejsi benziny (dvoulitry) co ted maji - 205 a 272koni davaj jen do "nizkejch " gt a gti a navic vsem od podzimu pribude filtr pevnejch castic...To budou beztak ty stejny motory co jsem mel v Minim. To uz mi nesmi do domu tyhle 1.6ky. Jinak kombik fakt peknej.
lordsoft Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 To budou beztak ty stejny motory co jsem mel v Minim. To uz mi nesmi do domu tyhle 1.6ky. Jinak kombik fakt peknej.+1, mal som to v C4, .... ... ... never more.
African Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 Tak kontrola hotova, celej spodek pekne promazanej, vzadu nove kotouce Brembo, desky, ulozeni panhardky. Stan / zahradka nasazena. Jsem ready. Uz se tesim:)Wow, a kam se chystáš?
TLD Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 Vlastiku, kamarade, mel jsem perfektni plan na FR / IT pohranici, dojet k mori a pak pres Provence zpet. Ale to me rodinka ,,smetla ze stolu´´, ze jsou tam dlouhe etapy a ze by to kluky prestalo bavit. Takze jsem vymyslel neco vic ,,baby friendly´´, sotolinky na IT / SLO pohranici, pobehat po kopcih, koupani v Soce a Nadize, pak peknej prejezd kopcema k Postojne, kouknem na koniky v Lipici a sjedem na Istrii, dam jim par dni u more ( to jsem nadsenej, znas to ), je tam Karl May trail, to chci zkusit, a pak kouknem na Velebit, tam se moc tesim, a pres Logarskou dolinu domu. Takova pohoda
African Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 To zní parádně, pak hoď nějaké ty fotky :-)
martigen Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 +1, mal som to v C4, .... ... ... never more.Or vyrobce doporucenej spatnej olej, pak zacli chrastit rozvody a pak...? Treba uz to vychytali? nevim
lordsoft Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 Or vyrobce doporucenej spatnej olej, pak zacli chrastit rozvody a pak...? Treba uz to vychytali? nevimudajne dalsie revizie uz fixli, ja som mal tu prvu.. inak dynamika motoru celkom fajn, horsie uz spotreba.. Sent from my iPhone using Tapatalk
maco70 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 My se v létě doma pereme o tento gay car :-)). Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk
maco70 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 Kola jsou Japan racing 16''. Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk
shewcza Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 Kola jsou Japan racing 16''. Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk jr14 Hier
maco70 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 No, jo, model JR 14 black bronze ET 20 :-) Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk
sibirnaya Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 tyhle kola vubec neznam. ale emixpetce slusej. ja vcera vytah ecko..
Igicz Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 Sibiř super! Ty budeš mít za chvíli víc veteránů než hodinek:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se