shaggy Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Clovek, ktory jazdi RR ci Cayenne ma viac ako jedno auto. Po meste staci Mini, Fiesta, maximalne Golf. Ja mam do mesta stareho Focusa a aj to mi je zbytocne velke. V meste je menej niekedy viacej.Vela rodin ma auto velkosti Fabia Kombi a podobne a odvezu sa aj 4. Kolega ma Yaris a dve deti. Sice vravi, ze Chorvatsko s tym uz neda, ale ked boli 3 tak v pohode :-)
Maxmillian Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Ja si myslim, ze ty velky auta co v nich jezdi zensky s detma jsou proste druhy velky auto do rodiny a to prvni maly, ktery vy byste chteli, aby meli vsichni ma manzel a jezdi v nem do kolbenky... Mimochodem tim jak jsou SUV vyssi a kratsi, tak se s nima parkuje leckdy lip, nez s ultra praktickym kombikem nebo sedanem. Takze by si kvuli vam museli koupit treti auto
montemar Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 (upraveno) tady pobliz je rodina, pan ma cernyho range rovera a pani cernyho range rovera sport.. kazdej jezdi jen tim svym, potkavam je, jak jedou treba za sebou... Upraveno 15. května 2018 uživatelem montemar
Speedster Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Já spíš nechápu proč se tady ty SUV furt řeší...je to prostě jen další možnost. Stejně jako si můžu koupit elegantní rolády tak můžu pořídit masivní breitlingy. Každého volba. A ještě jedna technická..všichni si automaticky myslí že když má někdo drahé SUV že má automaticky víc dalších aut...já bych si tedy dovolil tvrdit pravý opak.Když už znám někoho z drahým SUV tak je to právě RR apod. a k tomu 30 a více let starý veterán se kterým se najede do 2tis. ročně. Protože starat se o více aut zabere dost času a kdo je vytížený prací na to prostě nemá chuť..sám to znám když jsem měl na starost více aut. Teď mám jednu modrou stodolu a řeším jen 2x ročně olej a 1x přezutí.
African Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 (upraveno) Kdybych měl řešit každou situaci jiným autem, tak jich mám deset jako hodinek :-) SUV mě pro rodinu vyšlo dle využití nejlépe, město prokličkuji, parkování najdu, dovolenou u moře se dvoumi dětmi na pohodu, hory v zimě na pohodu, vyrvání kořene stromu v zahradě na pohodu. Neříkám že někdo tady z Vás, ale z mého okolí tvrdí lidi že SUV je k ničemu převážně ti, kteří ho v životě neměli :-) A z prodejů aut je vidět že to úplně blbé nebude, prodeje SUV v ČR raketově rostou. Samozřejmě pokud člověk nevytáhne zadek z velkoměsta, tak je asi tento typ vozu bezpředmětný.... Upraveno 15. května 2018 uživatelem African
pebe Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 mš na SUV vadí že to hrozně hučí, když kolem projíždí a já jedu na kole. Vždycky se leknu že jede náklaďák
TLD Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Tak k tem SUV, mam o trosku vetsi SUV. Mam ho od r. 2011, a planuju ho na dalsich 100let nechat:) Jezdim s nim porad a vsude. Kdyz jsem ho poridil, tak se koupil jeste krasnej benzinovej outback, jako ze na pohodlne jezdeni, dlouhe streky atd. A po dvou letech sel z domu pro nadbytecnost. Radsi jezdim SUV:) Me proste nevadi jezdit okolo toho kila, na huceni sem si tak nejak navknul, s parkovanim nemam problem, vyssi spotrebu neresim, nic se na tom nekazi, tak se me to cca vraci v udrzbe, i kdyz ted teda odesla po 7mi letech H4ka v levem svetle... A v zime gumka na steraci . Ano, nemam zadne asistenty, 5ka bawec bude jiste pohodlnejsi, o dost, auto vypada jak 50let stare... Ale me fakt bavi. Na vse! Mame jeste benzinovou v70, jezdi s tim pani do prace, s detma atd, ale jak mam ridit ja, jedem Toy. A jedem porad a vsude
sibirnaya Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 ja svou X5 proste miluju. uz mame spolu 257t km.. a jezdim z 80% po meste..
Tittus Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Hm, manželka má dlouhýho Wranglera a že by měla problémy se někam vejít nebo parkovat jsem si nevšiml. To auto hrozně chtěla a děsně ji baví s ním jezdit. Tak proč ne...
Dali Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Tvoje manželka je mi sympatická. až budu jednou v důchodu, tak prodám A8 ( nebo co zrovna budu mít) a nechám si jenom Wranglera.
JR_2010 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Ono je otázkou (a neber to osobně) jestli si toho nevšimnou víc ti okolo, protože když vidím, jak má dcera za pár týdnů zdevastovaný auto od okoloparkujících, tak bych vraždil...
skalis Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Nesmite ty mestsky odreniny brat tak vazne. Mam auto taky poskrabany - obcas manzelka obrubnik, jednou se i mne zadarilo, kdyz jsem nakladal skrin sebrat lak z nakladovy hrany narazniku, a pak nevysvetlitelny skrabance, co zrejme nekdo treba udelal schvalne a pak od parkovani u obchodaku. Rozcili me, kdyz vidim, jak nekdo otevre dvere do jinyho auta, sam to deckam vtloukam do hlavy, ale naucil jsem se pribyvajici skrabance proste ignorovat. Poskrabany bude driv nebo pozdeji kazdy auto, novy i ojety a resit to nema cenu.
Conrad Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Pánové z vlastní zkušenosti po operaci páteře co se týče posazu a vystupování třeba i menší SUV je to pravé ořechové
kuncák7 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 (upraveno) Kdyz budete jen jezdit a nebudete me otravovat at napr. zvetsim parkovaci mista, tak si klidne jezdete v tanku :-)).Nasi ted resi auto a volba je jasna- SUV- kvuli nastupovani a vystupovani, stari je previt. Upraveno 15. května 2018 uživatelem kuncák7
Conrad Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 (upraveno) Kdyz budete jen jezdit a nebudete me otravovat at napr. zvetsim parkovaci mista, tak si klidne jezdete v tanku :-)).Nasi ted resi auto a volba je jasna- SUV- kvuli nastupovani a vystupovani, stari je previt.Co stáří ale pooperační stav klidně ve 30 Upraveno 15. května 2018 uživatelem Conrad
Maxmillian Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Kdyz budete jen jezdit a nebudete me otravovat at napr. zvetsim parkovaci mista, tak si klidne jezdete v tanku :-)). Hele, ale to neni spatnej napad. Zaridis to? ;-)
montemar Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 (upraveno) kdo rad ridi, pro toho je suv utrpeni .... neumim si predstavit jet 180, 200 po nemecke dalnici s karoqem... Upraveno 15. května 2018 uživatelem montemar
kuncák7 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Hele, ale to neni spatnej napad. Zaridis to? ;-)Ne :-)). Jinak tohle vlakno rad ctu, cerpam informace a i se u nej bajecne bavim, takze pokracujte :-).
JR_2010 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 Nesmite ty mestsky odreniny brat tak vazne. Mam auto taky poskrabany - obcas manzelka obrubnik, jednou se i mne zadarilo, kdyz jsem nakladal skrin sebrat lak z nakladovy hrany narazniku, a pak nevysvetlitelny skrabance, co zrejme nekdo treba udelal schvalne a pak od parkovani u obchodaku. Rozcili me, kdyz vidim, jak nekdo otevre dvere do jinyho auta, sam to deckam vtloukam do hlavy, ale naucil jsem se pribyvajici skrabance proste ignorovat. Poskrabany bude driv nebo pozdeji kazdy auto, novy i ojety a resit to nema cenu.Když to je jako s hodinkama, někdo má tu "patinu" rád a škrábance mu nevadí a jinej se jde hned oběsit, když najde první vlásečnici, s tím nic neuděláš, to má člověk v hlavě. A potom je rozdíl v tom, když si auto škrábneš sám, protože tolerance k sobě sama je větší než když ti to udělá bezohlednej, cizí cocot. (číča)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se