Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mrdku v podobe dvojkove Fabie mame pred barakem. Chci hračku. Neco co mi po otevreni garaže udela radost a úsmev na mém hnusnem ksichte :)

Francouz mi do baraku nesmi. Hjundaj bych nekoupil ani zadarmo to radeji budu jezdit do smrti sockou.

Jeste nejake otazky? :))))

Odesláno

Sorry nechci aby to vypadalo blbe ani namyslene ale Hjundaj zustane Hjundajem i kdyby stalo dva miče... a ver mi ze to nejsou predsudky.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Sou/nejsou - vod toho to sou předsudky aby si je měl každej, jaký chce.

Odesláno (upraveno)

@laska: Jeden Karlos na fórum stačí, ale zeptám se. Co to teda je, když ne předsudky? Neber to ve zlém, taky mi ta značka nejni extra sympatisch, hlavně způsobem prezentace v médiích. Tohle je ale auto, který ladil s týmem ex-boss divize M. Podle mě fakt povedený, nehledě na tragickou Hjundají PR obecně. Každopádně cílovka asi nebudeš, konkurent M3/4 to fakt neni :)

edit: citace... já než to nadatluju, jsou tam další dva příspěvky

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Tata prodaval Hjundaje a kdyz mi vypravel ty zverstva co se tam dejou...dalsi vec ze jsem v tech autech jezdil sice jen obcas a o vikendu ale stacilo to abych si na tu automobilku udelal nazor vseobecný.

Nerikam na nakup do Globusu a zpatky je to asi v pohode. Ale mas pravdu ze sto lidi sto chuti.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No předsudek je přece to, že něco předem odsoudím aniž bych se to snažil poznat. To může bejt docela blbý v oblastech práva ale je to úplně pochopitelný třeba právě u aut, kde je veškerá vomáčka součást hry.

Odesláno

Sorry nechci aby to vypadalo blbe ani namyslene ale Hjundaj zustane Hjundajem i kdyby stalo dva miče... a ver mi ze to nejsou predsudky.

Samozřejmě že zůstane, pokud ho tedy nepřejmenují, ale osmiválcový pětilitrový Genesis není zas až tak hrozný auto .....

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Samozřejmě že zůstane, pokud ho tedy nepřejmenují, ale osmiválcový pětilitrový Genesis není zas až tak hrozný auto .....

Bude to modla až bude stát novej čtyři mega a dva roky starej tři.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Predsudky sou jednoduchy, k tem se kazdej rad priznava. Da se to pouzivat jako alibi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...