Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trocha sa bojim tojo ze obrusia krycie plexi a ten lak co na to daju to po roku vzda, tak plexi su okamzite v prdeli. Ale niekde som videl ze ponukaju aj vymenu plexi za nove (origo Hella) a tym padom problem odpada.

Odesláno

Hele nejlíp zavolat a zeptat se. Když kouknul na moje světla, tak rovnou řekl, že už to někdo necitelně strhnul tu vrchní vrstvu. Určitě se chce zeptat.

Odesláno

To teda je hodně. Já na koncernu navíc natáčení mám. Ale zase se mi zdá jen čočka taková mléčně zamlžená, jinak vše funguje a plexi je ok.

Nechám to prokloktat hlavou a kdyžtak se jich zeptám.

Díky

Odesláno

To teda je hodně. Já na koncernu navíc natáčení mám. Ale zase se mi zdá jen čočka taková mléčně zamlžená, jinak vše funguje a plexi je ok.

Nechám to prokloktat hlavou a kdyžtak se jich zeptám.

Díky

O to by jsi to mohl mít levnější. Navíc ti na tom udělá/vymění co ty chceš. Se mnou vše prodiskutoval, vše mi vysvětlil. Když pak našel vyjebané ozubení na "packách" natáčení světel a ulomený držák projektoru, volal jaké jsou možnosti a co to +/- udělá s cenou. Týpek fakt v pohodě. Kukni na ně na FB, pošli zprávu, případně zavolej na 728 007 584. To je číslo z vizitky přímo na Davida který to dělal mě. 

Trocha sa bojim tojo ze obrusia krycie plexi a ten lak co na to daju to po roku vzda, tak plexi su okamzite v prdeli. Ale niekde som videl ze ponukaju aj vymenu plexi za nove (origo Hella) a tym padom problem odpada.

Na tohle téma jsme krátce debatovali. Prý spousta firem používá obyč autolak, který po pár měsících, v lepším případě po proce sleze a lampa se může brousit znovu. O to blbější je to prý pak práce, protože musí dolů i zbytky toho autolaku. Podobně jsou na tom i nějaké levné laky určené na světla, asi z číny..? To už nevím přešně. Tak, aby to bylo tip ťop, trvá tři dny to udělat. Práce + kvalitní UV vrstva, lak a světlo prý vydrží bez problémů. Taky říkal, že když ti někdo nabídne broušení světel a řekne si míň jak 4K, tak nebrat. To je právě autolak nebo nějaký takový bordel. Kvalitní technologie UV vrstvy, lak, materiál na broušení a samozřejmě práce a jsi na čtverce ani nevíš. Ale prý za to ručí, UV vrstva jen tak nesleze. Víc o tom nevím, co mi naložili, to vezu..  :cool02:

Odesláno

Mě na E60 obyč xenony (žádný natáčení) řekli 25k za obě, tak sem si nechal zajít chuť.

To je fakt nějak moc. To ti řekli kde? Taky sviť líp?

To Masák80: tobě to dělal kdo? Jsou tam myslím dva, ne? Já si nechal vyměnit projektor, dát čirou čočku /že je lepší než obyčejná - má lepší, ostřejší rozptyl světla a taky vyšší svítivost/ a výbojky samozřejmě. To mě taky docela nasralo. Pač výbojky jsem nechal měnit před cca rokem. Týpek mi je ukázal a řekl, že mají najeté minimálně 70k kiláků a už jsou vysvícené. Dokonce zpochybnil originalitu značky, zdálo se mu to na padělek z číny v kvalitě zpracování. Svítily fakt špatně, do toho vysvícená čočka, vypálený projektor + zblázněné natáčení... No, jak jsem psal, teď je to sto a jedna. Jak kdyby to vyjelo z fabriky, možná i lepší. Podle mě z těch 18k co jsem za to dal, to stojí za každou korunu.

Odesláno

Jojoo, taky David. Ten to montuje. A myslím si, že klučina na tom vozíku, teď mu nemůžu přijít na to řecký jméno, se vrtá v těch světlech. Toť můj názor. Já si výbojky dodal svoje, v tu chvíli nejlepší Philips na trhu za nákupní cenu. Cca 2,2tis tušim. Takže jsem tam byl bezmála za 18tis taky vlastně :-)

Odesláno

Ja mam dobry reference na dobresvitime.cz nabidka na Volvo XC70 2009 (nataceci bixenon) byla 7 000 za obe. Znamymu to delali pred 2 rokama a porad dobry, vcetne kryciho laku. Parabolu znova pokovili a neco tam tusim i menili (za origo dil). Cena supr, origo svetlo je tusim 22 000/ks.

Odesláno

Já ještě můžu doporučit https://www.bixenony.cz/

Řešil jsem tam trochu jiný problém - praskajíci světla na C70 - a jako jediný mi byli schopni navrhnout mnohem lepší variantu, než koupi celých xenon světlometů za raketu. Prostě to rozebrali a dali tam novej plast z halogenovych světel, která jsou o půlku levnější.

Odesláno

Ja mam spatne zkusenosti se svitlip. Po montaži na Bawu u E91 se mi svetla rosili a pak po roce prestal svitit pulkruh takze reklamace a jak nekdo pise prace na jednicku? To bych nerekl. Po otevreni kapoty bylo videt jak jsou ty svetla slepeny. Uz bych do toho nesel. Original je original nehlede na to ze sundavat svetla u Bawa je pakarna jako blazen a vetsinou musi jit predni naraznik dolu.

Odesláno

Svitlip jako super, ale ceny nesmysl, ja to chtel na 130i svoji a rekli si 22 koliku, tak to bohuzel... nechal sem to rozlestit 3m technologii v lakovne v modranech za 3 obe svetla a super! Kontakt kdyztak predam. Delaj i detailling, nano a keramiku atd, lakujou pro BMW, sikovny kluci. A v pohode.

Odesláno

Je to trochu OT, ale nechci zakládat nové vlákno a třeba mi poradíte: Potřebuju čas od času zaparkovat na modré. Můžu zablokovat vjezd do garáže se souhlasem vlastníka? Technicky vzato to není parkovací místo, aspoň myslím. A nevíte někdo, jak to rozliší to auto s kamerami - nebo hůř, měšťáci?

Odesláno (upraveno)

Je to trochu OT, ale nechci zakládat nové vlákno a třeba mi poradíte: Potřebuju čas od času zaparkovat na modré. Můžu zablokovat vjezd do garáže se souhlasem vlastníka? Technicky vzato to není parkovací místo, aspoň myslím. A nevíte někdo, jak to rozliší to auto s kamerami - nebo hůř, měšťáci?

Auto z kamerama neokecas, mestaky (ze zkušenosti co mám a co mi chodej do práce s podobnejma dotazama-stani na inv.stani se souhlasem majitele a pod. ) s majitelem nablízku-kus od kusu, dá se to, ale spoléhat na to nemůžeš.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Já bych zakryl/ sundal RZ.Stojící auto ji mít nemusí.

Hádat se nechci, ale ve vjezdu je to překážka provozu-odtah, když se toho chytne aktivní městak (volat by měl majitel vjezdu, ale nikdy nevíš, na koho padnes). A to ho vyjde dráž než pokuta.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...