Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ty otáčky jsou supr, hned jsem si toho všiml, to by se mi taky líbilo. V podstatě v každým benzínovým autě na dálnici říkám, že tomu chybí dlouhá šestka.

Upraveno uživatelem Filip.J
Odesláno (upraveno)

Nejsem expert, jenom mám ten dojem. Pro akceleraci bych samozřejmě musel podřadit. Taky píšu o jízdě 130 km/h, ne 160...

Edit: KFL - přesně, díky :-)

Upraveno uživatelem Filip.J
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Je to hybrid, jestli se nemejlim.. i vidíš, že dle fotky potřebuje 59 kW k jízdě, takže proč ne :).

Tydle hybridi...

Odesláno

Tydle hybridi...

No jo, jenže pak potřebuješ zrychlit a veškerá důstojnost je v tahu, protože to řve jak skůtr (minimálně teda u IS, ES a podobnejch; nevim, jak je na tom LS).

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No jo, jenže pak potřebuješ zrychlit a veškerá důstojnost je v tahu, protože to řve jak skůtr (minimálně teda u IS, ES a podobnejch; nevim, jak je na tom LS).

He. Búch nás vochraňuj před takovejdlema píčovinama.

Odesláno (upraveno)

tak taky skuter by si fakt chcel.. :) LS je ina kategoria, specialne tento hybridny LS600h.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

samozrejme chapem v com su prednosti tohto povozu, myslel som skor na ten cukrikovy stav laku a ostatnych povrchov :) sotolinou by to u mna koncilo.. aj ked neviem, kde by som ju nabral, no.. ale asi to niekde existuje, ked sa take auta vyrabaju :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...