Radimk Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna před 1 hodinou, African napsal: Musejí dát náhradní auto stejné třídy, kámoš teď čekal na volant MB šest týdnů Ale vyfasoval stejnou S class akorát bílou místo černé kterou má.... Nemusí. Bohužel nemusí. Tak je to psáno. Můžou, je to zvykem, ale můžeš to i platit. Přijímací technik to měl nabídnout.
African Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna 1 hour ago, Radimk said: Nemusí. Bohužel nemusí. Tak je to psáno. Můžou, je to zvykem, ale můžeš to i platit. Přijímací technik to měl nabídnout. Máš pravdu, záleží i na pojistce...v havarijní většinou náhradní vozidlo je
Radimk Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna před 3 hodinami, African napsal: Máš pravdu, záleží i na pojistce...v havarijní většinou náhradní vozidlo je U koncernu ( myslím že u celého, nejen u Audi) je jediná možnost okamžité bezplatné mobility ( náhradní auto), když se ti véhikl zastaví na cestě. Potom musí operátor na lince pomoci vyhledat nejbližší aktivní servis a dát ti auto. Ale zase jen na dobu nějak omezenou, to zas tak přesně nevím. Ale k těm žhavičům- občas je to peklo. Nedávno mi mechanik zalomil jednu a dost ze zapotil, než to vyšťoural. Já nabízím výměnu všech naráz. Jak odejde jedna, další jsou dřív nebo později na řadě. A vzhledem k jejich ceně ) pokud to není ta jedna řídící) tak je to z jedné vody nahotovo.
bluman Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna U BMW, pokial je auto v zaruke, je nahradne auto rovnakej kategorie na 3 dni.
ATOM Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-automobilky-otocily-konec-spalovacich-motoru-v-roce-2035-uz-podle-nich-neni-realny-40536000
Josef01 Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Já bych to dal na rok 2085, alespoň nebudeme muset číst ty breky největších chudáků na světě - automobilek. 1 1
ATOM Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Ja bych vubec zadne datumy nezavadel. A uz vubec ne do zakona. 5
African Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna 2 hours ago, Josef01 said: Já bych to dal na rok 2085, alespoň nebudeme muset číst ty breky největších chudáků na světě - automobilek. Tak kdyby ti hrozilo, žře přijdeš o práci jako dalších tisíce lidí, třeba by jsi mluvil jinak Tohle je utopie od samého začátku a navíc už nám tak nějak dochází, že změny klimatu s tím nemají zase tak moc společného....ale sakra se tohle téma pro nějáké vykuky hodí.
Josef01 Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Lidí je málo, každý chce být manager a nemá kdo opravit auto, vodovod, elektřinu apod., podle nejaktuálnějších statistik se nedostatek odhaduje na přibližně 100 tisíc pracovníků v řemeslných profesích.
YPO Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna no .... a do toho má polovina čechů duševní problémy a spásu hledá na chronomagu 4
African Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna (upraveno) Spíš potěšilo, že jednu z dalších EU nařízených debilit a to senzory tlaku v pneumatikách má VW vyřešené formou ABS. Nemusím tak u nových zimních kol vyhazovat další prašule zbytečně oknem Celkově má to Taigo všechny ty assistenty takové mírumilovné a lehce vypnutelné z volantu, to jsou v dnešní bláznivé době velké bodíky... Upraveno 28. srpna uživatelem African 3
Micey Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Afri, takový to nejdebilnější = automatický brždění (front assist) má tlačítko na volantu jo? To by se mi líbilo, nebo dělám něco blbě..? Ty máš na volantu ty mačkací tlačítka, nebo dotykový?
African Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna 4 minutes ago, Micey said: Afri, takový to nejdebilnější = automatický brždění (front assist) má tlačítko na volantu jo? To by se mi líbilo, nebo dělám něco blbě..? Ty máš na volantu ty mačkací tlačítka, nebo dotykový? Na volantu jsou mačkací...každopádně jsem ještě front assist vůbec neřešil, protože ani nevím jestli ho v autě mám Najeto 2 tisíce a ještě mě auto nikdy samo nezabrzdilo, tak opravdu nevím. Z volantu jedním tlačítkem vypneš hlídání rychlosti a hlídání pruhů (to stejně v malých rychlostech nefunguje, myslím do 60km) a start stop je fyzické tlačítko u šajtr páky s tlačítkem na vypnutí parkovacích asistentů. Hlídání rychlosti ti dvakrát jemně cinkne, pomalu to ani neslyšíš a pak už drží hubu, ani to nevypínám.
ATOM Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna před 43 minutami, Josef01 napsal: Lidí je málo, každý chce být manager a nemá kdo opravit auto, vodovod, elektřinu apod., podle nejaktuálnějších statistik se nedostatek odhaduje na přibližně 100 tisíc pracovníků v řemeslných profesích. Tak tady s tebou naprosto souhlasim. Ale co to ma spolecneho se spalovaky ? Jako ze budou EV bezudrzbove a tim padem nepotrebujes automechaniky?
Micey Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna @African Aha, tak ho asi máš nějakej míň hysterickej, páč mám dojem že v novejch autech už to snad i bejt musí, a koncern je na tydle píčovinky háklivej. Máš kliku:)
ATOM Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna @Micey Front assis African urcite ma. Tusim od roku 2022 vsechny nove homologovane auta jej musi mit.
Josef01 Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna před 12 minutami, ATOM napsal: Tak tady s tebou naprosto souhlasim. Ale co to ma spolecneho se spalovaky ? Jako ze budou EV bezudrzbove a tim padem nepotrebujes automechaniky? To byla jen reakce na to, kolik lidí přijde o práci....
ATOM Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna před 3 minutami, Josef01 napsal: To byla jen reakce na to, kolik lidí přijde o práci.... Ahaa, jasny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se