Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 23 hodinami, Marty223 napsal:

To vypadá skvěle! 

Taky se chystám na zápis(spíš přepis), ale mám to takový složitější… konkrétně u M3 e46 jsou zapsaný na předek 225/45 19 jenomže si myslím, že úředník tam udělal chybu, protože se to pomalu ani nevejde a nikde jsem ani nedohledal, že by se tam někdy tak vysoký profil dával… jak složité je to zapsání? Jaké podklady bylo potřeba mít?

Myslím že tento typ pneu máš aj na dverovom štítku takže do techničáku Ti pojde zapísať normálne ak si na základe vinka zažiadaš o COC v BMW a ideš na DI. V CZ s tým robia menej problem ako u nás. Tu im drbe za všetko 💁🏼‍♂️

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
Odesláno
před 28 minutami, Steke_m napsal:

Tak jsem zkoušel, zkoušel, až jsem stejně koupil zase Outbacka. Chtěl jsem cíleně tuhle limitku a podařilo se jí sehnat. 

pekné, zvláštna farba. Smutné že sa v EU predávajú posledné vyrobené kusy, ešte by to mohlo chvíľu vydržať ..... Keď vypadne Outback nebude čo od Subaru kúpiť. Moje zatiaľ 85tisíc bez chybičky pokiaľ nepočítam zavlhnutie predného svetlometu - výmena na záruku dúfam že to druhé pustí tiež v záruke 😅

Odesláno

On je to ten lak co je v USA a Kanadě pro verze Wilderness. Na slunci krásně modrý, za šera takový modrošedý. 
No Subaru v Evropě už pouze elektro. Konec, šmitec. 😐

Odesláno
před 24 minutami, Lou napsal:

Vyzvedl jsem novej služební vagon. Zatím oproti předchozí generaci smíšené pocity, ale radost z novýho vozu je vždycky.

Superb? Už se jim konečně podařilo napasovat ten hranatej displej do tý kulatý kapličky? 🤣

• Haha 1
Odesláno

Display v kapličce je, jak když ti ná nekdo lopatů po čuni. Ale ve výsledku to za jízdy nevnímam. Infotaniment je plynulejší, ale trochu složitější. Volič převodovky je fajn, ale chce to návyk. Líbí se mi sedačky s masáží. Travel asist s tenpomatem, když chceš. Celkově bych řekl ,,mohutnější” pocit.

Odesláno

@Lou mam objednaneho Superba jako dalsi firemni, dodani nekdy na podzim. Vzal jsem liftback, zadni cast kombi mi prijde jako nedodelana.

Je ten infotainment bez problemu? Mam ted Scouta 2023 a pri pripojeni carplay se docela seka, casto se i restaruje (vetsinou to vyjde, kdyz nekam podle navi dojizdim a chybi par zatacek - v cizim meste k nezaplaceni).

S vestavenou navi jsem to nepozoroval, carplay ted pouzivam pul roku kvuli Spotify. Update softu u AD nepomohl...

Kaplicka s displejem je... no, zvlastni...

Odesláno

Carplay nepouzivam, ale oproti S3 funguje infotainment hladce.

Zatim mam asi 1000 km, libi se mi projev motoru 142 kW, podvozek DCCje podle me oproti prechozi verzi lip naladenej. Od podvozku mi ale subjektivne prijde vic hluku.

Kaplicka je divna, ale v provozu to vubec nevnimam. 
Sere me absence schranky na bryle, kterou mely vsechny skodovky. 

Odesláno

V ramci vybirani novyho povozu jsem si dnes byl konecne vyzkouset Volvo V60, pac na nej jsou ted nejlepsi operakovy nabidky, koncem roku se prestava vyrabet. Koncepcne starsi auto mi prijde jako dobrej napad, jeste tam neni tolik moc ruznejch elektronickejch kurvitek a hlidacu. Ve srovnani s Passatem uvnitr o dost mensi, ale s tim jsem pocital.. zas je to takovy utulny:) Predvadecku meli v nejblbsi konfiguraci, tedy 20” kola plus sportovni podvozek - fakt by me zajimalo, kdo si tohle objedna do rodinnyho  kombiku od Volva se zakladnim motorem, naklepava to jako prase. Standard podvozek s normalnima kolama bude snad cajk. Zakladni benzinovej motor.. jako neni to uplne blby, ale na to ze to ma papirove takrka 200 koni, cekal bych pri proslapnuti plynu pri predjizdeni brisknejsi reakci, trva snad 2 vteriny nez se prevodovka domluvi s motorem, jestli jakoze fakt. Super sedacky, detaily typu Carplay jenom pres kabel sou otravny, ale asi by se to zvladlo.

Sakumprdum jsem asi cekal vetsi pecku, musim se priznat:)

Kdyby tady mel nekdo nejaky dlouhodobejsi zkusenosti, budu rad kdyz se podeli.

Odesláno

Naprosto přesně moje pocity! Než jsem zase skočil do Subaru, zkoušel jsem třeba i Volvo V60 B4 a Kodiaq nějaký Sportline s dieselem. Oběma autům trvá 2-3 sekundy než přeřadí, než se něco začne dít, než se milostivě rozjedou. Jsou šíleně utlumený, nebo nevím co. 

Odesláno
V 10. 4. 2026 v 12:17, Micey napsal:

V ramci vybirani novyho povozu jsem si dnes byl konecne vyzkouset Volvo V60, pac na nej jsou ted nejlepsi operakovy nabidky, koncem roku se prestava vyrabet. Koncepcne starsi auto mi prijde jako dobrej napad, jeste tam neni tolik moc ruznejch elektronickejch kurvitek a hlidacu. Ve srovnani s Passatem uvnitr o dost mensi, ale s tim jsem pocital.. zas je to takovy utulny:) Predvadecku meli v nejblbsi konfiguraci, tedy 20” kola plus sportovni podvozek - fakt by me zajimalo, kdo si tohle objedna do rodinnyho  kombiku od Volva se zakladnim motorem, naklepava to jako prase. Standard podvozek s normalnima kolama bude snad cajk. Zakladni benzinovej motor.. jako neni to uplne blby, ale na to ze to ma papirove takrka 200 koni, cekal bych pri proslapnuti plynu pri predjizdeni brisknejsi reakci, trva snad 2 vteriny nez se prevodovka domluvi s motorem, jestli jakoze fakt. Super sedacky, detaily typu Carplay jenom pres kabel sou otravny, ale asi by se to zvladlo.

Sakumprdum jsem asi cekal vetsi pecku, musim se priznat:)

Kdyby tady mel nekdo nejaky dlouhodobejsi zkusenosti, budu rad kdyz se podeli.

Mame uz sesty Volvo, aktualne V90 D5 CC. Mam to na 20" kolech, vzadu vzduch a je to jak v perine. Otazkou samozrejme je, co ti firma umozni nakonfigurovat.

Jestli to bude novy auto, tak se mi nezda, ze Carplay je pres kabel. To bylo u predchoziho infotainmentu Sensus, toto uz ma Android a je to pres bluetooth. 

Co vim, skoncila V90 a V60 mela zustat jako jedinne kombi plus ruzny velikosti platformy XC. Zajimave... 

Odesláno
Před hodinou, antitomas napsal:

Mame uz sesty Volvo, aktualne V90 D5 CC. Mam to na 20" kolech, vzadu vzduch a je to jak v perine. Otazkou samozrejme je, co ti firma umozni nakonfigurovat.

Jestli to bude novy auto, tak se mi nezda, ze Carplay je pres kabel. To bylo u predchoziho infotainmentu Sensus, toto uz ma Android a je to pres bluetooth. 

Co vim, skoncila V90 a V60 mela zustat jako jedinne kombi plus ruzny velikosti platformy XC. Zajimave... 

Firmu vem cert, ja to mam na soukromou osobu:) Carplay nevim, prodejce mi tvrdil ze to je pres kabel a nevidel jsem duvod proc mu neverit. Jo, V60 pry vyroba do konce roku a pak konec.

Odesláno

Ad Carplay - koncern s tim softwarem ma problemy, zlobilo to hodne v passatu, min v audi, ale i tam to obcas vypadlo, jak psal nekdo vyse, clovek jel 500 km pres nekolik zemi bez problemu a ve meste pred ubytkem to spadlo a nechtelo se to spojit ani s kabelem, nebo po startu nekdy pripojeny behem par vterin a nekdy klidne i 5 minut

Odesláno

Škodovka to same. I čistě po kabelu. Někdy vůbec nenaběhne. Jindy, všechno cajk, jedeš, paráda, rychle zesílíš nebo ztlumíš hlasitost a kousne se. Odpojíš, připojíš…a hovno. Někdy pomůže rychlý reset. Jindy odpojit, chcípnout auto, dát mu 5-10 minut. Jednou jsem to ten den už nerozchodil vůbec. Ráno pohoda 🤷‍♀️ Ve Fordu sem tam nenaběhne napoprvé, ale stačí znovu připojit kabel, nebo někdy jen odemknout telefon. S novou 17 častěji. U té Škodovky je to výrazně horší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...