Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

Podíval jsem se na Nissan.cz a jsem překvapen cenami. Opravdu příjemné a pokud si automobilka zachovala kvalitu, mohl by to být zajímavý kup. Zvláštní je, že jsem ho na silnici ještě neviděl, něco tak pěkného a zvláštního bych nemohl přehlédnout. Nenašel by se nějaký vlastník přímo u nás na fóru, hodila by se vlastní zkušenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podíval jsem se na Nissan.cz a jsem překvapen cenami. Opravdu příjemné a pokud si automobilka zachovala kvalitu, mohl by to být zajímavý kup. Zvláštní je, že jsem ho na silnici ještě neviděl, něco tak pěkného a zvláštního bych nemohl přehlédnout. Nenašel by se nějaký vlastník přímo u nás na fóru, hodila by se vlastní zkušenost.

Jestli se nepletu tak teprve od zari na ne berou objednavky, takze jich na ulice moc jeste nebude.

Odkaz ke komentáři

Tak to je snad poprvé co čtu, že se Juke někomu líbí...Mě osobně ten design oslovil hodně a je mi sympatickej, ale od ostatních většinou slyšim jenom nadávky...

No mi to příjde jako by už nevěděli, co tam namíchat... QQ pokřížený s Muranem a ještě něco navrch...
Odkaz ke komentáři

Onisane: v tom mém odkazovaném modelu ano, já to myslel co bude dál, ford teď už dává jako top motor přeturbované 2.0 t. Podle mě spolupráce s volvem je po prodeji značky před koncem.

Bohužel, to je obecný trend... Za chvíli si už člověk co bude chtít solidní motor bude muset zajet do USA
Odkaz ke komentáři

Onisane: v tom mém odkazovaném modelu ano, já to myslel co bude dál, ford teď už dává jako top motor přeturbované 2.0 t. Podle mě spolupráce s volvem je po prodeji značky před koncem.

Bohužiaľ, 2,5 T u fordu končí, nespĺňa emisnú normu EURO V

Odkaz ke komentáři

Hm, u nového BMW 7 si v servisu účtují víc než jednu celou hodinu práce za výměnu vzduchového filtru, že prý je hluboko a musí se hodně věcí rozdělat. No a tihle klucí dokážou rozebrat celé auto a zase jej složit do 4 minut. Je tohleto fér?

Odkaz ke komentáři

Hm, u nového BMW 7 si v servisu účtují víc než jednu celou hodinu práce za výměnu vzduchového filtru, že prý je hluboko a musí se hodně věcí rozdělat. No a tihle klucí dokážou rozebrat celé auto a zase jej složit do 4 minut. Je tohleto fér?

Těmhle vlaje vejfuk a kola mají na dva šrouby. To na BMW nemáme.. :-)
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Bohužel, to je obecný trend... Za chvíli si už člověk co bude chtít solidní motor bude muset zajet do USA

Když káru, tak s pořádným motorem a zvukem. Svezl jsem se v tomhle a je to jedním slovem BOMBA!!!!

http://www.fordvehicles.com/f150raptor/

Hlavně koukněte na videa :-)

Odkaz ke komentáři

Když káru, tak s pořádným motorem a zvukem. Svezl jsem se v tomhle a je to jedním slovem BOMBA!!!!

:gora:

Ony se totiž dělají i káry s motorem a zvukem, které umí projet zatáčku :) . Tohle, jestli to dobře vidím na té fotce jak letí vzduchem, má ještě vzadu furt listová pera :D . Tomu říkám podvozek :lol:

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Věř tomu, že to zatáčí, ale na rozdíl od všech těch multilinků a všeho možného, to tady bude bez údržby ještě v době kdy se půjde do prodeje 18ctá generace BMW X6 :D

Občas mám pocit, že auto předminulé generace nemohlo vlastně ani jezdit, že když to nemá multi.McPh- All- tsc a další "bflmpsvz" tak se to vlastně nedá uřídit, nezatáčí to, je to nepohodlné a pod. Ale ono je to také o nastavení a někdy i o řidiči :)

¨Ten Raptor je parádní svezení, nevím co od svezení očekáváte, ale já "bezpečí, zábavu, spolehlivost" a to všehno Raptor nabízí mírou vrchovatou :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Onisan: S tím Raptorem s Tebou musím naprosto vyjímečně souhlasit - řídit 410 koňový auto s podvozkem kočáru je velká výzva! A navíc si dovedu představit, jak rychle se tím dá jezdit mimo silnic!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...