Mike-72 Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Proboha proč hybrid? Já nevím, napadlo mě, že bych po městě místo za 13 jezdil za 4 litry. Blbost? Je Prius špatnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Já nevím, napadlo mě, že bych po městě místo za 13 jezdil za 4 litry. Blbost? Je Prius špatnej? Tak si fakt radši kup nafťák, dobrej nafťák pojede s menší spotřebou než prius a hlavně trošku pojede Prius je mířenej na holywůdské superstár a eko-maminy z amerických předměstí, které se chtějí rychlostí chůze šourat městem, hlavně aby každej viděl, že mají hybrid. Hybrid od Lexusu, v těch velkých limuzínách je zase o něčem jiném... Ale lepší Fábie v naftě než prius... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Tak si fakt radši kup nafťák, dobrej nafťák pojede s menší spotřebou než prius a hlavně trošku pojede Prius je mířenej na holywůdské superstár a eko-maminy z amerických předměstí, které se chtějí rychlostí chůze šourat městem, hlavně aby každej viděl, že mají hybrid. Hybrid od Lexusu, v těch velkých limuzínách je zase o něčem jiném... Ale lepší Fábie v naftě než prius... Těch 13 litrů je právě v naftě:-) No nepotěšil jsi mě:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Těch 13 litrů je právě v naftě:-) No nepotěšil jsi mě:-)) No tak to bude asi jízdním stylem, ono když hybridu šlápneš na krk, tak jedeš taky za hodně, za hodně moc, protože ty auta jsou těžký jak kráva, motory nemaj výkon a převody jsou na ježdění po městě (Prius)... Já jel v hybridním Lexusu a myslím, že samotnej benzíňák by možná žral míň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Taky jsem posunul 911 ke kolegovi a ted blbnu v tomto :-) a je to docela p...l jak to letí :-) krasavec! jinak jediná správná barevná kombinace pro miňas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Těch 13 litrů je právě v naftě:-) Tak to nejezdim ani v benzínu to je asi hodně špatnej motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Stačí těžká noha na plynu... Já třeba jezdil PDY-Ol. s benzínem za 13.5 litru a naftou za 15, s oběma auty cca stejná průměrná rychlost, u benzínu možná o trošku vyšší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 (upraveno) ...to je síla. A já si říkám, že mých 7,5 ve městě a 10,5 na německý dálnici je dost (2,0 tdci). edit: a to jsem schopen jezdit stylem digitální plyn ano/ne Upraveno 15. března 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 ...to je síla. A já si říkám, že mých 7,5 ve městě a 10,5 na německý dálnici je dost (2,0 tdci). edit: a to jsem schopen jezdit stylem digitální plyn ano/ne Plyn ano/ne je plyn binární 1/0 A bude hůř, pokud Kaddáfí nevyhubí povstalce nebo oni nezahubí nebo se to nějak zvrhne v Bahrajnu, tak bude benál a nafta fakt dost drahá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Fakt je, že na to moc nešlapu (ve městě ani není kde), ale s 3,5 litrovým benzínem jezdím kombinovanou spotřebu za 11.6 (dálnice, klasická slnice a město). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Psal jsem, že město jezdím za 13 litrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 M3maniac-pěkný,mě se vždycky Mini líbilo,možná bych si ho i koupil,ale furt mám problém s tím,že mi připadá,že je to auto pro ženský,nebo že je to nějaký roztomilý.Prostě se nedovedu v tom autě představit.Ale nikdy jsem v tom nejel,takže bych třeba rychle změnil názor:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 M3maniac-pěkný,mě se vždycky Mini líbilo,možná bych si ho i koupil,ale furt mám problém s tím,že mi připadá,že je to auto pro ženský,nebo že je to nějaký roztomilý.Prostě se nedovedu v tom autě představit.Ale nikdy jsem v tom nejel,takže bych třeba rychle změnil názor:-) já ho koupil ženě a pak s ním jel z Prahy domů a už jsem si ho nechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomin Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Taky mně Mini připadá jako kára pro ženskou, v CooperS to asi sice solidně pojede, ale řekl bych, že je to předražený prcek. Já bych radši bral 911. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Psal jsem, že město jezdím za 13 litrů To je smutný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Taky jsem posunul 911 ke kolegovi a ted blbnu v tomto :-) a je to docela p...l jak to letí :-) dobra volba,len to chce dobre cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Dnes jsem se dockal 1968, 6,6l V8, 330 HP, najeto 60t, puvodni do sroubku, mam radooost !Foto naprd, barva je kombinace zlate a zelene met, 4d bezsloupkovy hardtop, 5,65m, klima funkcni jako vse ostatni, sezona muze zacit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Dnes jsem se dockal 1968, 6,6l V8, 330 HP, najeto 60t, puvodni do sroubku, mam radooost ! Foto naprd, barva je kombinace zlate a zelene met, 4d bezsloupkovy hardtop, 5,65m, klima funkcni jako vse ostatni, sezona muze zacit Doprdele, to je krása. Amerika v nejlepších letech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Tak to je narez! Jak dlouho trvalo najit kus v takovem stavu? Kolik to stalo snad ani nechci vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 (upraveno) Dnes jsem se dockal 1968, 6,6l V8, 330 HP, najeto 60t, puvodni do sroubku, mam radooost ! Foto naprd, barva je kombinace zlate a zelene met, 4d bezsloupkovy hardtop, 5,65m, klima funkcni jako vse ostatni, sezona muze zacit Týýý wolleee ... Tak s touhle károu si na českých silnicích vytřeš i s novým Astonem Hele v tom kufru jsou dvě matrace ne? Upraveno 15. března 2011 uživatelem Mike-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se