Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

Já nevím, napadlo mě, že bych po městě místo za 13 jezdil za 4 litry. Blbost? Je Prius špatnej?

Tak si fakt radši kup nafťák, dobrej nafťák pojede s menší spotřebou než prius a hlavně trošku pojede :) Prius je mířenej na holywůdské superstár a eko-maminy z amerických předměstí, které se chtějí rychlostí chůze šourat městem, hlavně aby každej viděl, že mají hybrid.

Hybrid od Lexusu, v těch velkých limuzínách je zase o něčem jiném... Ale lepší Fábie v naftě než prius...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si fakt radši kup nafťák, dobrej nafťák pojede s menší spotřebou než prius a hlavně trošku pojede :) Prius je mířenej na holywůdské superstár a eko-maminy z amerických předměstí, které se chtějí rychlostí chůze šourat městem, hlavně aby každej viděl, že mají hybrid.

Hybrid od Lexusu, v těch velkých limuzínách je zase o něčem jiném... Ale lepší Fábie v naftě než prius...

Těch 13 litrů je právě v naftě:-)

No nepotěšil jsi mě:-))

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Těch 13 litrů je právě v naftě:-)

No nepotěšil jsi mě:-))

No tak to bude asi jízdním stylem, ono když hybridu šlápneš na krk, tak jedeš taky za hodně, za hodně moc, protože ty auta jsou těžký jak kráva, motory nemaj výkon a převody jsou na ježdění po městě (Prius)... Já jel v hybridním Lexusu a myslím, že samotnej benzíňák by možná žral míň :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Stačí těžká noha na plynu... Já třeba jezdil PDY-Ol. s benzínem za 13.5 litru a naftou za 15, s oběma auty cca stejná průměrná rychlost, u benzínu možná o trošku vyšší.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

...to je síla. A já si říkám, že mých 7,5 ve městě a 10,5 na německý dálnici je dost (2,0 tdci).

edit: a to jsem schopen jezdit stylem digitální plyn ano/ne :D

Plyn ano/ne je plyn binární 1/0 :) A bude hůř, pokud Kaddáfí nevyhubí povstalce nebo oni nezahubí nebo se to nějak zvrhne v Bahrajnu, tak bude benál a nafta fakt dost drahá.

Odkaz ke komentáři

M3maniac-pěkný,mě se vždycky Mini líbilo,možná bych si ho i koupil,ale furt mám problém s tím,že mi připadá,že je to auto pro ženský,nebo že je to nějaký roztomilý.Prostě se nedovedu v tom autě představit.Ale nikdy jsem v tom nejel,takže bych třeba rychle změnil názor:-)

Odkaz ke komentáři

M3maniac-pěkný,mě se vždycky Mini líbilo,možná bych si ho i koupil,ale furt mám problém s tím,že mi připadá,že je to auto pro ženský,nebo že je to nějaký roztomilý.Prostě se nedovedu v tom autě představit.Ale nikdy jsem v tom nejel,takže bych třeba rychle změnil názor:-)

já ho koupil ženě a pak s ním jel z Prahy domů a už jsem si ho nechal :)

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem se dockal :) 1968, 6,6l V8, 330 HP, najeto 60t, puvodni do sroubku, mam radooost !

Foto naprd, barva je kombinace zlate a zelene met, 4d bezsloupkovy hardtop, 5,65m, klima funkcni jako vse ostatni, sezona muze zacit :)

Týýý wolleee ... Tak s touhle károu si na českých silnicích vytřeš i s novým Astonem :gunsmilie:

Hele v tom kufru jsou dvě matrace ne? :rolleyes:

Upraveno uživatelem Mike-72
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...