Dantechno Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 A to ani nevite ze nechodim do kostela. Sakra samej slusnej Dusin. Chlasta a suka tady vubec nekdo nebo se jen moralizuje a jezdi na padestce 35. Chapu ze delat ze sebe vzor cnosti je modni ale vocad pocad. Jinak me prijemne prekvapila funkcni mobilni verze fora. Jdu spat abych zitra mohl zas pachat zlo a predjizdet. Nebojte mam jeste daleko horsi vlasnosti:-)) Jakej vzor ctnosti ... rychlost tu urcite prekroci kde kdo ale takovy hovadiny ktery tu ty obhajujes , nad tim zustava rozum stat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Ohleduplnost ano, snazim se, ale ma to sve limity. Spěchat jakože fest můžeš tak maximálně do nemocnice, porodnice, ke zvěrolékaři. Spěchat ve jménu budování kapitalismu je na hraně Ale pravdu máš v tom, že to chce kromě ohleduplnosti i cit. Ono to v reálu není tak, že někdo jede buď jak prase nebo 35. Jede buď dobře (klidně i svižně) nebo blbě (ohrožuje pomalostí, rychlostí nebo nepředvídatelností). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Spěchat jakože fest můžeš tak maximálně do nemocnice, porodnice, ke zvěrolékaři. Spěchat ve jménu budování kapitalismu je na hraně Ale pravdu máš v tom, že to chce kromě ohleduplnosti i cit. Ono to v reálu není tak, že někdo jede buď jak prase nebo 35. Jede buď dobře (klidně i svižně) nebo blbě (ohrožuje pomalostí, rychlostí nebo nepředvídatelností). Jo. O to mi slo. Snazim se, aby se ostatni ridici se mnou na silnici necitili nekomfortne, i kdyz specham. Jen mi prislo, ze po par prispevcich picuse se 400hp cayenem se tu stalo spechani hrichem podobnym jako nakup fejku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 jsem si vzpomněl na tohle video - další co spěchal.... vzal bych mu řidičák a rok ho nechal s lopatou opravovat patníky u silnice, počínaje těma co zničil, debil... vecna skoda, ze tam nebyl 1 betonovej a dobre chycenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) Ranní report aneb jak jsem potkal jsem Fikuse.- 2 Fikusové podjeli kolonu v přímém pruhu před křižovatkou levým odbočovákem- 2 Fikusové podjeli kolonu v přímém pruhu před křižovatkou pravým odbočovákem- 1 Fikus podjel kolonu v odbočováku přímým pruhem- 1 Fikus podjel kolonu v pruhu před křižovatkou parkovacím pruhem- 2 Fikusové ohrozili protijedoucí vozidla protože odbočovali na křižovatce do nepovoleného levého směru- vítězem je Fikus ve shnilé zelené Laguně 6S6, který předjel kolonu cca deseti aut čekajících na vedlejší před křižovatkou protisměrným pruhem a protože ho nějaká baba na té křižovatce nechtěla pustit, po projetí křižovatkou jí hodil trpišáka aby to následně na padesátce osolil co mu ta hnilotina dovolila To vše na 14 km v Praze. Když si vezmu zorné pole za volantem, když si vezmu, že se na této cestě šinu v cca deseti homogenních kolonách (které se mění až po hlavních křižovatkách), tedy počet aut, která registruji, není nijak vysoký, tak 9 magorů mi přijde dost. A to nepočítám spěchače, kteří po dvou až třech na každé křižovatce ještě líznou červenou... Ale mám i radost. Stál jsem v koloně na Čechově mostě směrem do centra v levém odbočovacím pruhu. Měli jsme zelenou, ale čekali jsme až přejedou protijedoucí vozidla. Nějaká vytřeštěná kráva chodkyně se rozhodla, že těmi stojícími auty proběhne mimo přechod (protože na něm byla čerevená), akorát přes moje vyšší auto neviděla blížícího se malýho pažouta v přímým, volným pruhu. Vlítla tam a pak jen zírala, jak to ta kočka v pažoutu ubrzdila. Jen jsem čuměl jak ta kráva probíhá, čumí na hradčany a periferně a v zrcátku jsem viděl, že se něco blíží. Hustý. Adrenalin jsem měl až ve špičkách vlasů. Ta kočka v pažoutu měla fakt rychlou reakci. Nejela rychle a zamázla to na pár metrech, že se jí kráva chodkyně jen opřela rukama o levý blatník. Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Ptal jsem se na to v Mercedesu, protože mě strašili v BMW, že servis říká, že jje převodovka bezúdržbová a pak se vysere, protože potřebuje měnit olej. V Mb se mění jednou za 120 tisíc km, ale prý ji mění poctivě po 60 tisících, aby dobře bylo. tak to mas dobry MB servis, my kdyz jsme byli se sluzebnim ML v Brne u Hoska s tim ze auto cuka pri jizde, tak nam zavolal mechanik spatky a to stylem: "Pane to je spatny, to jede jen na 5 valcu", no a nase odpoved "Ale to auto MA jen 5 valcu", takze jsme sli jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Ranní report aneb jak jsem potkal jsem Fikuse. - 2 Fikusové podjeli kolonu v přímém pruhu před křižovatkou levým odbočovákem - 2 Fikusové podjeli kolonu v přímém pruhu před křižovatkou pravým odbočovákem - 1 Fikus podjel kolonu v odbočováku přímým pruhem - 1 Fikus podjel kolonu v pruhu před křižovatkou parkovacím pruhem - 2 Fikusové ohrozili protijedoucí vozidla protože odbočovali na křižovatce do nepovoleného levého směru - vítězem je Fikus ve shnilé zelené Laguně 6S6, který předjel kolonu cca deseti aut čekajících na vedlejší před křižovatkou protisměrným pruhem a protože ho nějaká baba na té křižovatce nechtěla pustit, po projetí křižovatkou jí hodil trpišáka aby to následně na padesátce osolil co mu ta hnilotina dovolila To vše na 14 km v Praze. Když si vezmu zorné pole za volantem, když si vezmu, že se na této cestě šinu v cca deseti homogenních kolonách (které se mění až po hlavních křižovatkách), tedy počet aut, která registruji, není nijak vysoký, tak 9 magorů mi přijde dost. A to nepočítám spěchače, kteří po dvou až třech na každé křižovatce ještě líznou červenou... Ale mám i radost. Stál jsem v koloně na Čechově mostě směrem do centra v levém odbočovacím pruhu. Měli jsme zelenou, ale čekali jsme až přejedou protijedoucí vozidla. Nějaká vytřeštěná kráva chodkyně se rozhodla, že těmi stojícími auty proběhne mimo přechod (protože na něm byla čerevená), akorát přes moje vyšší auto neviděla blížícího se malýho pažouta v přímým, volným pruhu. Vlítla tam a pak jen zírala, jak to ta kočka v pažoutu ubrzdila. Jen jsem čuměl jak ta kráva probíhá, čumí na hradčany a periferně a v zrcátku jsem viděl, že se něco blíží. Hustý. Adrenalin jsem měl až ve špičkách vlasů. Ta kočka v pažoutu měla fakt rychlou reakci. Nejela rychle a zamázla to na pár metrech, že se jí kráva chodkyně jen opřela rukama o levý blatník. ..paráda Bandi..a to jsem si myslel..že jsem paranoidní a moc ten provoz sleduju..nebo naopak dědkovatím..ale jak to čtu, tak je to realita dopravy všedních dnů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Ranní report aneb jak jsem potkal jsem Fikuse. - 2 Fikusové podjeli kolonu v přímém pruhu před křižovatkou levým odbočovákem - 2 Fikusové podjeli kolonu v přímém pruhu před křižovatkou pravým odbočovákem - 1 Fikus podjel kolonu v odbočováku přímým pruhem - 1 Fikus podjel kolonu v pruhu před křižovatkou parkovacím pruhem - 2 Fikusové ohrozili protijedoucí vozidla protože odbočovali na křižovatce do nepovoleného levého směru - vítězem je Fikus ve shnilé zelené Laguně 6S6, který předjel kolonu cca deseti aut čekajících na vedlejší před křižovatkou protisměrným pruhem a protože ho nějaká baba na té křižovatce nechtěla pustit, po projetí křižovatkou jí hodil trpišáka aby to následně na padesátce osolil co mu ta hnilotina dovolila To vše na 14 km v Praze. No, a teď to vynásob dvěma až třema při maximálně stejném počtu km a "welcome to the Balkan" Chlapi, to se přijeďte někdy podívat. Po třech a půl letech už to beru jako kolorit a součást místní kultury a zvyklostí, ale začátky byly fakt těžký. Nad spoustou věcí už dnes mávneme rukou, některé věci jsme - bohužel - museli i částečně převzít, abychom se vůbec někam dostali. Nikdy ale třeba nerozdejchám dva kouříci a připoutané rodiče na předních sedadlech starých pleček (za pásy, ale jen vpředu jsou tu pálky...) a za nimi vzadu mezi sedačkami stojící, dusící se děti všech věkových kategorií, počínaje těmi, co se sotva sami udrží. A ti to vidí, vše se učí od fotra a matky (sorry, jinak to říct nejde) a budou mít stejné návyky jako oni a zase je předají svým dětem, atd, .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 ja by som zaviedol vodicaky na motocykel ako podmienku na vodicak B. Chces jazdit autom? Spokojne - odval si jednu dve sezony na skutri, alebo na motorke, pekne naholáka pomedzi vsetky tie SUV kokotiny, nakladaky, dodavky a pickupy. Myslim ze bezmozgov by ubudlo rapidne, rychlo a navzdy. patologicke pripady by isli rychlo na spopolnenie a ostatni by snad pochopili co je rychlost, fyzika a zdravy rozum. edit: namiesto toho zacali davat 17 rocnym detom moznost soferovat.. OMB, proc by mel byt nekdo nucen jezdit na necem tak strasnem jako jsou motorky? Uplne jsem se z tohodle napadu otrasl .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 ...dva kouříci ... a za nimi ... děti... častý jev i u nás, bohužel, tohle vidím denně, děti od 1+ sedí ve smradu a v průvanu ...welcome to the Balkan ... už to beru jako kolorit a součást místní kultury... Strašný je, že vzhledem k častosti jevu je to součástí i naší kultury a to si myslíme, jaký nejsme zápaďáci borec v Q7 jede jak drsoň, protože tak má posazený celý životní projev, borec ve shnilý Laguně tak jede ze životní frustrace, stylem "aspoň v tom autě jsem úspěšnej" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 tak to mas dobry MB servis, my kdyz jsme byli se sluzebnim ML v Brne u Hoska s tim ze auto cuka pri jizde, tak nam zavolal mechanik spatky a to stylem: "Pane to je spatny, to jede jen na 5 valcu", no a nase odpoved "Ale to auto MA jen 5 valcu", takze jsme sli jinam. :-)) třeba se jen splet:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 častý jev i u nás, bohužel, tohle vidím denně, děti od 1+ sedí ve smradu a v průvanu Strašný je, že vzhledem k častosti jevu je to součástí i naší kultury a to si myslíme, jaký nejsme zápaďáci borec v Q7 jede jak drsoň, protože tak má posazený celý životní projev, borec ve shnilý Laguně tak jede ze životní frustrace, stylem "aspoň v tom autě jsem úspěšnej" Bandi, já mám pocit, že tě strašně s..e, když někdo jede rychle a že vždycky víš, z jakýho mindráku dotyčný rychle jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Bandi, já mám pocit, že tě strašně s..e, když někdo jede rychle a že vždycky víš, z jakýho mindráku dotyčný rychle jede. Me by dneska neuhodl, ja jsem potreboval tak strasne na zachod, ze jsem videl rude a chudak ta pani, co si celou ulici jedouc desitkou hledala misto ... chudak je prototo. ze ji pan buh urcite neodpusti to, jak strasne me mucila ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 (upraveno) Bandi, já mám pocit, že tě strašně s..e, když někdo jede rychle a že vždycky víš, z jakýho mindráku dotyčný rychle jede. Ani jedno. Sám nejezdím jak šnek, nemám na to povahu. A to jak a proč se lidi chovají není jen o volantu, to je obecný jev. Na těch lidech to prostě vidíš. A neni těžký zařadit lidi, jestli je to úspěšný developer nebo úspěšný předbíhač fronty v Tescu. Ani se nechci do týhle diskuze pouštět, to bysme se dostali k jádru (a příčině) český věčně nasraný povahy. edit: ještě jedna poznámka - tři často obsazený dětský sedačky v autě me činí trochu přecitlivělým na hovada, co mě ohrožují (přičemž sám nemám problém ani s dětma jet dynamicky a svižně a využívat možností provozu) Upraveno 4. listopadu 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Btw, nedavno jsem stal v kolone na d8... Strasne jsem chtel spechat, ale nebylo kudy... Nebylo ani kam odstavit auto...tak jsem se musel vychcat do flasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Btw, nedavno jsem stal v kolone na d8... Strasne jsem chtel spechat, ale nebylo kudy... Nebylo ani kam odstavit auto...tak jsem se musel vychcat do flasky Tohle se mi stává v evropských velkoměstech. Před cestou se nakafuju, myslim, že přece nebudu stavět před městem, to dojedu a pak dvě hodiny postávám v kolonách v šestiproudech se zatnutými zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Koukám že téma blinkání v autě i mimo něj už jste vyčerpali, co bude dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Tohle se mi stává v evropských velkoměstech. Před cestou se nakafuju, myslim, že přece nebudu stavět před městem, to dojedu a pak dvě hodiny postávám v kolonách v šestiproudech se zatnutými zuby ale ta uleva potom ... to je pocit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 edit: ještě jedna poznámka - tři často obsazený dětský sedačky v autě me činí trochu přecitlivělým na hovada... No teda - ja manzelku posazuju normalne na misto spolujezdce. (sorry, nemohl jsem si tu debilni poznamku odpustit ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 OMB, proc by mel byt nekdo nucen jezdit na necem tak strasnem jako jsou motorky? Uplne jsem se z tohodle napadu otrasl .... PRESNE PRETO.. aby to bolo pre vacsinu ludi NEZABUDNUTELNE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se