IntoPicture Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Pokud ti nevadí ten Fusion vzhledově, tak se na něj zaměř, mimo všeho, co tu zaznělo je to auto, které zná zpaměti každý druhý servis (nějakou dobu to bylo nejprodávanější dovozové auto v ČR) a většina dílů je směšně levných díky politice Fordu. Za tu cenu máš málo jeté kusy s 4x abg, abs, klimou, metlou a komplet elektrikou... případně v 1.6tce, která sice dost žere, ale zase jede jinak než ty menší motory kolem. Ad Fiat vs Renault - motoricky je oboje ok a drží, dál bych preferoval Fiat, má u nás horší pověst, než jaká to jsou auta a podle toho, co jsem viděl bych si myslel, že se Punto sype míň než Clio (jak podvozek, tak elektro) a že Fiat má obecně lepší servis. Kdyby chtěl děda větší auto, tak (opět) vzhledově nepříliš povedené Stilo je obvykle držák, překvapivě zmáknutý líp než Punto... A pokud jde o spolehlivost, tak servisovaným Getzem udělá děda líp než asi čímkoliv z jihu.
SCIFI Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 ZdarecChci se zeptat na Audi A6 Quattro, tuším že 3,0 diesel, r.v. 2005, manuál. Má s tímto někdo zkušenost po cca 300k km? Klidně do SZ. Má ho kamarád jako služebák, takže vše jasné.asi záleží jak se o to staral, měnil poctivě olej atd. dávali jsme pryč nedávno A4 rv 2009 a měla najeto 290 a byla v perfektním stavu. koupil si to známej a je spokojenej. ať nejsem of tak mě se kolečko polámalo a zbylo na mě starý záložní služební 745i snad 7 let starý a docela mile mě to překvapilo jak spotřebou tak jízdou.
sibirnaya Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 hod si kostkou. muze se to zacit srat, ale taky nemusi, muze to byt levny, ale taky nemusi. 300k je uz celkem dost, spocitej si, jestli se ti to vyplati.
GSIA79 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 S tímhle kilometrovým proběhem a diesel, ke všemu firemní kára... a naše nafta, je to loterie. Motor, pokud byl pravidelně servisován,tak se ani nepřiblížil k hranici své životnosti. Zato přední náprava, která tuhle těžkou krávu nesla, to bude mít pomalu spočítaný.
bedja Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 ZdarecChci se zeptat na Audi A6 Quattro, tuším že 3,0 diesel, r.v. 2005, manuál. Má s tímto někdo zkušenost po cca 300k km? Klidně do SZ. Má ho kamarád jako služebák, takže vše jasné...čekají tě zřejmě ty nejhorší věci (bohužel).. do těch 3set je to ůplně v pohodě, ale zřejmě tě čekají řetězové rozvody, obě klapky sání(budou již zakarbonované) atd..ale třeba už to kamarád všecko vyměnil.. ..jak píše sibiř..to už je na náhodě..
bedja Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 S tímhle kilometrovým proběhem a diesel, ke všemu firemní kára... a naše nafta, je to loterie. Motor, pokud byl pravidelně servisován,tak se ani nepřiblížil k hranici své životnosti. Zato přední náprava, která tuhle těžkou krávu nesla, to bude mít pomalu spočítaný...já mám teď necelých 2stě a přední náprava původní..něco mě trochu začalo klapkat vzadu po zimě.. zatím jsem měnil pouze zadní tlumiče..ale mám vzduch, tak jsou tam jen tak navíc.. vzadu jsou navíc měchy..
montemar Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 .. stav po dovče. najeto cca 3000km po rakousku, italii, německu.. plně naložená škodka, 1.6 tdi...
montemar Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 to sem nesledoval, ale presne na pul nadrze jsem dojel do it k pobrezi (644km) .. tak si myslim, ze to pocitadlo ukazuje celkem na ferovku.
PepaSFI Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Diky za obsahly popis a s tim Fiatem bych taky nemel vnitrni problem. Meli jsme kdysi dvojkove Punto 1.2i 8V a bylo naprosto bez problemu. Sehnat dnes ale slusny kousek s obstojnou vybavou je uz ale dost orisek. O vikendu jsem toho dost pojezdil a zaver? Obhlizena ***** v mizernych stavech, Clio pocitove prilis male, Mazda 2 byla pekna, ale jako jedina nemela ABS a trochu se o slovo hlasila pocinajici koroze. Fusiona jsme jeste nevideli, ale necekane jsme se seznamili s benzinovym Fiatem Idea a ten by taky pripadal v uvahu. Cenovku jsme navysili na cca 85tis. Nemas na tu Ideu nejaky "drb" z prvni ruky? Bohužel na Ideu žádný reference nemám, ani neznám nikoho kdo by to měl a nějak moc jich jezdit nevídám. Vlastně ani nevím s čím je to příbuzný, aby se daly odvodit případné slabiny.
GSIA79 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Zdravím, má tady ještě někdo Opel Omega? Já jezdím s 3.2V6i. Najeto mám 112tis. Kupoval jsem v r. 2004 a za tu celou dobu, mi odešlo jen benz. čerpadlo. Rozvody jsem dělal 1x.
Pavel K. Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Jo a tady je klucí trocha inspirace na takové to letní poježdění a na letní káru. Minulý týden jsme ji předávali. :-)Tak to pěknej mazel
GSIA79 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Máš Subaru..., tak co blbneš? Taky mám 10let starou káru a dnes jsem s ní byl zrovna na STK. Nenašli na ní vůbec nic, udělal jsem ji celej spodek, motor. Přes zimu byla rozebraná do šobrku a příští zimu, bude mít irmscher kabátek.Děkuji všem za názor....asi tím pádem zůstanu u svého Subaru Outback, který má najeto pár km, ale už má skoro 10let.
montemar Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 .. stav po dovče. najeto cca 3000km po rakousku, italii, německu.. plně naložená škodka, 1.6 tdi...ještě dodatek : 1.75 eurobabek za litr ropy v itálii... .. síla
michalval Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Děkuji všem za názor....asi tím pádem zůstanu u svého Subaru Outback, který má najeto pár km, ale už má skoro 10let.Subaru neměň. Měl jsem Outback r.v. 2004 2,5 benzín, a bylo to nejspolehlivější auto, jaké jsem kdy měl. Najel jsem s ním za 4 roky 120 tis. a jediné, co jsem řešil, byly žárovky a plašička na kunu, která si udělala hnízdo v mém voze
montemar Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 todle tady jezdi po meste.. na leto asi super, ale nemela by se v tom nosit prilba?
montemar Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 tak uz jsem alespon zjistil, co je to za model. smart CROSSBLADE. vsechny vyrobene kusy jsou ocislovany. a k rizeni (asi) staci bryle.. http://www.auto.cz/smart-crossblade-jde-tu-o-vzhled-677
Liqid Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 Na co přilbu, je tam rám tohle je takové městské "prdítko" tam se počítá max s ťukanci.
montemar Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 prdítko? jede 135! .. když zaprší, je docela piplačka ho zabalit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se