kloubik Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 tenge, záleží na co to chceš. Jestli na ježdění okolo baráku s minimem dálnice, tak v pohodě a nebál bych se toho. Bude to jako každé jiné průměrně spolehlivé evropské nebo americké auto. Pokud bys šel do nového, nebál bych se vůbec. Italové podle mě umí diesel dobře, ale na málo km není důvod nevzit benzín. Já o nem chvíli taky uvažoval, ale chtěl jsem auto co bude dávat pohodlně a potichu dlouhé přesuny po dálnici a na to wrangler s all terrain gumama a svoji koncepci moc není. I když jich tady v US jezdí dlouhý trasy taky dost. Většinu ale těch opravdu do terénu (odstrojene dveře, lift, větší kola atd) majitelé vozí na vleku za velkým pickupem. Za 2-3 roky tu bude fungl nová verze, a vypadá to že přijde o soft top, sklápěcí čelní sklo i odnímatelné dveře. Takže jestli to chceš na léto bez střechy, tak neváhej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 To ani ne, ale v příštích dvou letech musím něco vybrat pro ženu a malou - bezpečné, pohodlné a s dostatkem prostoru abych tam všecky ty krámy co s sebou tahají narval. Terén pro mě moc nehraje roli, ale jsme na horách dost často ale čistý terén to není, na dálnicích bude taktéž, ročně odhaduju tak 30tis.km +-. Takže čistýho offroada nechci. Mám ještě dost času na výběr, ale chtěl jsem se podívat na wranglera a zkusit ho..fakt je že se svýma téměř 2 metrama si za mě nikdo nesedne, ale to v málo autech. Má vyjít něco zajímavého mimo Snowmana v příštím roce či dvou? Překročit 1mil. nechci, už čistě z přesvědčení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Kamarád používal ten Rubicon i jako rodinný auto, ale ženský na to hrozně šlapou a jezdí s tím za 18l v pohodě, tak koupil Subaru Forester a manželka je s tím hrozně spokojená. Při tvé výšce budeš mít za sebou rozumné místo pouze u aut s provedením Long nebo u Superba. Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Kamarád má Jeep Rubicon. Je s ním hrozně spokojenenj, je pravda, že pod ním pořád leží a kupuje náhradní díly v USA, ale jinak super! Tak to je fakt super ! Chtěl bych s tím jet na dovolenou, asi by byla má poslední. Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Tak to je fakt super ! Chtěl bych s tím jet na dovolenou, asi by byla má poslední.A v cem jezdis na dovolenou? A kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Tak to je fakt super ! Chtěl bych s tím jet na dovolenou, asi by byla má poslední. Je ale pravda, že on s tím jezdí fakt šílený terén a srazy atd., takže je to o nečem jiném než po běžné silnici. Navíc si to předělával na plyn, přece jenom těch 14l/100km při ježdění do práce bylo dost. Ještě porovnání s mým autem Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Pekna Jeepka. Moc se me libi to ,,prislusenstvi´´ co se k tomu da sehnat. Tem naftovejm VM bych se radeji vyhnul.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Mě napadlo tohle.... Von Charles oslovuje královskou matku "mumie" ?To sem nevěděl, cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Docela zajímavý odkaz na problémové motory:http://www.autorevue.cz/techto-20-motoru-obejdete-v-bazaru-sirokym-obloukemano, uz som to tu raz riesil, zial treba tie veci sledovat, vela dobrych info ma aj Autobild v Nemecku Viktor ved to uz asi aj podla veku, nie?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Je ale pravda, že on s tím jezdí fakt šílený terén a srazy atd., takže je to o nečem jiném než po běžné silnici. Navíc si to předělával na plyn, přece jenom těch 14l/100km při ježdění do práce bylo dost. Ještě porovnání s mým autem Samo , že jsem myslel poruchovost.A v cem jezdis na dovolenou? A kam?Letos 3700 km po evropě a čim, to si najdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Je ale pravda, že on s tím jezdí fakt šílený terén a srazy atd., takže je to o nečem jiném než po běžné silnici. Navíc si to předělával na plyn, přece jenom těch 14l/100km při ježdění do práce bylo dost. Ještě porovnání s mým autem Jsi psal něco o Sclass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 To platí, Mini vozím v kufru, když potřebuju menší auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 To platí, Mini vozím v kufru, když potřebuju menší auto jasne, s Minim si jazdil v obchodnom dome, ked sme sedeli na kafe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 To ani ne, ale v příštích dvou letech musím něco vybrat pro ženu a malouUrčitě bych dal na seznam nové Subaru Outback. Pohodlné, dobrá spotřeba, v terénu a sněhu více než schopné, s nejnovější verzí CVT převodovky jezdí skvěle, prostě ideál pro ženskou. Ale chápu že se Jeep líbí, projeďte oboje a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 na bezne pouzitie samozrejme radsej Subaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Ženě jsem vyměnil auto a misto jedničkové Fabky 2001 vzal tu ošklivou dvojkovou ale rok 2010 a osvědčený a nesmrtelný motor 1,4 benzin 63kW s roční zárukou od DAS Welt Auto tak snad bude na pár let klid... P.S akorát musim vyměnit ty pernikářsky značky... Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Mel by byt. Mam tohle jako firemni, stejny motor, asi 2008 a 160000km. Je to teda strasna plecka, na dalnici neslysim radio, na mokru a snehu to klouze jak na bruslich, ale vubec se to nesere. Ja ji mam od 2010 a asi 40000km a za tu dobu zadna oprava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Jj,snad ano Nickolasi.Docela pěkná výbava akorát ted řešim problém...jestli tam nechat namontované tažné nebo ne...vím že při zastaveni PČR by mohla zaplatit cca pětistovku ale jelikož bude jezdit převážně po městě a na couračky tak je tam předpoklad že ochrání zadní náraznik.Sice jsem to na první rok nechal havarijně pojistit ale ...Vaše názory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Muj nazor je, ze ten, kdo jezdi s vodmontovatelnou koulej, je prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 jj žena a koule, to je prasárna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se