Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

nechapem vyrobcov, ze na takomto sa nezamyslia....

ale aj trojkove BMW malo takto blbe

kryty na svetlach ( kde to asi nie je dolezite...??!)

Odesláno

Existují na to leštící pasty, nebo to i nabízejí firmyjako službu. Soused si to dělal sám na jiném autě a strávil s tím celé dopoledne.

P.S. Soused to má asi 4 měsíce a vypadá to pořád pěkně, asi ty pasty obsahují i UV filtr.

Je to mozne, videl som sadu kde bol nejaky pripravok na ochranu UV ktorym to bolo treba natriet po rozlesteni. Ja som len chcel podotknut ze lestit tempo pastou nestaci, vysledol bude sice vyborny ale kratkodoby.
Odesláno

Mně v servisu tvrdili, že na 15 let starém Mitsubishi už zažloutlé světlo rozleštit nejde. Trochu divné je, že mi to rozleštění předtím nabízeli - že by měli zkušenosti s jiným nejaponským druhem plastu?

Odesláno

Po několika plechovkách VIF to Sko začalo jezdit docela potichu a bere to skoro o litr méně, co na začátku, ten 3 litrovej diesel (60% dálnice, 40% mimo).

post-11110-0-34966500-1440962751_thumb.jpg

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

jo?

mam aj ja aplikovat?

nepoznam to az tak, ale uz sa to tu spomenulo

Odesláno

Dával jsem to i do benzínu a bylo to znát na chodu motoru. Teď dávám VIF do nafty a hodně to pomohlo, předchozí majitel na to kašlal a lil tam ty srač.ky s řepkovým olejem.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

fajn, tak dakujem za skusenosti - skusim aj ja!

Odesláno

V časopise Svět motorů nedávno testovali benzín - obyčejný / aditivovaný / obyčejný + VIF a vyšlo, že palivo s přilitým VIFem má suveréně nejlepší čistící a mazné schopnosti. Navíc to vychází i o něco levněji, než nákup aditivovaného benzínu. 

Odesláno (upraveno)

Po 2 měsících ježdění s Oktávií RS Combi -2,0 benzín, 220 koní můžu říct, že jsem s výběrem spokojený. I na 18? se dá mluvit o pohodlném svezení, podvozek je fakt dobře vyladěný ? teda aspoň oproti běžné Oktávce.
Motor v kombinaci s DSG jede výborně. S lehkou nohou o něm nevím, je velice tichý a oproti předchozímu dieselu, byť v CR, je toto mooc příjemné. Když na to šlápnu tak skvěle akceleruje, zvuk je fajn i přes ten umělý zvukový generátor,nebo co tam je. Pádla na řazení jsem použil párkrát, DSG se mi líbí více J . Motor brutálně táhne v režimu Sport, kde řadí i u 7tis, ale i v režimu Normal jede výborně a musím hoodně sledovat tachometr, abych nejel rychleji než je zdrávo.. Motor nedává najevo pocit únavy a krásně zrychluje celou dobu bez známky únavy.
Spotřeba se usadila, když jedu s rodinou tak jezdím dálky okolo 7l, když jedu sám tak 8-9. Po městě 8-10 l. Na tak výkonný motor paráda.
Kožené sedačky jsou pohodlné i pro moji postavu 190/95, volant padne do ruky velmi dobře.
Různé serepetičky ve výbavě jako skvěle fungující hlasové ovládání skoro všeho, sklápění zadních sedaček jedním pohybem, bixenony, adaptivní tempomat - potěší.

Takže za mě OK :)

Upraveno uživatelem Ondrej71
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

V časopise Svět motorů nedávno testovali benzín - obyčejný / aditivovaný / obyčejný + VIF a vyšlo, že palivo s přilitým VIFem má suveréně nejlepší čistící a mazné schopnosti. Navíc to vychází i o něco levněji, než nákup aditivovaného benzínu. 

mne zatial na tych novsich autach by to asi az tak nepomohlo, ale mame v firme nejake kusky uz okolo 100 t. km a tam to dam overit a uvidime....

Odesláno

U benzínu se to projevilo dost rychle, u dieslu jsem to začal vidět až po 10 tis. km, hlavně se to projevilo na delších trasách. U dieslu se objednává i zimní verze, která má vliv i na mrznutí nafty. Rovnou jsem si objednal velké balení, které vyjde výrazně levněji - redrider.cz

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

prave som sa ta chcel spytat na zdroj!

dakujem!!! :cheers:

Odesláno

Panove potreboval bych radu. Po delsim rozhodovanim a premyslenim jsem zjistil, ze to chce vetsi auto. Tak nejak jsem si vyhlidl Range Rover SPORT jeste stary model s TDV8. Ma nekdo nejake zkusenosti? postrehy? na co si dat pozor? Nebo radsi neco jinyho, popripade co? diky 

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Panove potreboval bych radu. Po delsim rozhodovanim a premyslenim jsem zjistil, ze to chce vetsi auto. Tak nejak jsem si vyhlidl Range Rover SPORT jeste stary model s TDV8. Ma nekdo nejake zkusenosti? postrehy? na co si dat pozor? Nebo radsi neco jinyho, popripade co? diky 

ak mas zaujem o velke a pritom aj o nieco spolahlivejsie auto, tak radsej Mercedes GL

Odesláno

Líbil se mi jeden dlouholetý uživatel Range Rover - sice co dva měsíce něco opravuju, ale nikdy mě to nikde nenechalo, takže asi tak :)

Odesláno

Podle mne jsou to takový "Urban Legend", já jsem s tímhle stereotypem žil do doby, než jsem se náhodou dostal k LR Discovery III, překvapilo mě, jak to bylo příjemný a bezproblémový auto, teď už třetím rokem máme RR V8 TD a plná spokojenost, za celou dobu zazlobila jen parkovací kamera, svezení parádní, spotřeba výborná, je třeba si zvyknout na to, že v zatáčkách se kutálí člověk po sedačkách a v zimě to chce asi i trochu zkušeností, protože to celkem dost vyjede, projede, atd., ale blbě to zatáčí, jezdí to bokem a brzdí jako sáně na pekaře.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...