eskimak Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 Dneska jsem potkal na Jižní spojce 120km/h jedoucí Genessis za ním boreček v Q7 a dotahoval se klasický trapák v Octa RS aby nechyběl a ukázal, že mu to taky jede A ktory z nich bol najtrapnejsi a preco?
Hasňa Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 Dneska jsem potkal na Jižní spojce 120km/h jedoucí Genessis za ním boreček v Q7 a dotahoval se klasický trapák v Octa RS aby nechyběl a ukázal, že mu to taky jede To je příspěvek jak od puberťáka na tuzing fóru.
Josef01 Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 Mě to prostě přišlo směšný, když se na mě nalepí v 80-tce 3 metry za mnou auto, zoufale se snažící přejdet, za ním druhý s rukou vystrčenou ležérně z okna a třetí mě sitihne podjet zprava a stíhá ty dva, prostě jak malý děti s hračkou v ruce....
varjag Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Pěkný, kde si ho pořídil?Po trech mesicich hledani po cele Evrope me nakonec prastil pres cumak primo v Praze :-)
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 (upraveno) Mě to prostě přišlo směšný, když se na mě nalepí v 80-tce 3 metry za mnou auto, zoufale se snažící přejdet, za ním druhý s rukou vystrčenou ležérně z okna a třetí mě sitihne podjet zprava a stíhá ty dva, prostě jak malý děti s hračkou v ruce....Und deine taktik? Skusit šůsn? Upraveno 6. září 2015 uživatelem vwtyp11
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Und deine taktik? Skusit šůsn? poznam to video - len nejak mi unika pointa v tejto suvislosti
Jettero Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 (upraveno) Po trech mesicich hledani po cele Evrope me nakonec prastil pres cumak primo v Praze :-)Pokud bys hledal servis kde maji skvělý přístup k lidem tak jeden je ve Zlíně (Roko-motor). Upraveno 6. září 2015 uživatelem Jettero
eskimak Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Mě to prostě přišlo směšný, když se na mě nalepí v 80-tce 3 metry za mnou auto, zoufale se snažící přejdet, za ním druhý s rukou vystrčenou ležérně z okna a třetí mě sitihne podjet zprava a stíhá ty dva, prostě jak malý děti s hračkou v ruce....No ked sa na Teba dvaja tlacili a treti stihol obehovanie zprava mozno by stalo za zamyslenie ci si vzhladom na svoju rychlost siel v spravnom pruhu...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 No ked sa na Teba dvaja tlacili a treti stihol obehovanie zprava mozno by stalo za zamyslenie ci si vzhladom na svoju rychlost siel v spravnom pruhu...nedavno som tiez popisoval, ze aj ked nechodim pomaly, tak zazivam podobne scenky - len napriklad od Chodova do centra su az tri prudy ( alebo z centra opacne na Chodov ),ale je tam obmedzenie na 50 a ja sa drzim tesne nad 60 a chlapci sa tam nahanaju zprava-zlava ( ked som mimo useku merania, tak idem cca 70 ) a preleti vedla mna min o 30 viac... a su to casto take auta, co ma potom na dialnici zbytocne brzdia.
Josef01 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 eskimak: Je to jednoduché, prostě 3 pruhy, měřený úsek ve všech pruzích auta a tři se honí mezi nimi, je to tak nepochopitelné? Samozřejmě když se rychle přiblížili, tak jsem jim uhnul, ale v té chvíli to vzal ten třetí pravým pruhem s nadějí, že ty dva předjede, co dodat...
honza71 Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Diky vsem....nene je to zeleny ;-))Zeleny, modry, cerveny, stribrny... To auto je tak pekny, ze barvu vzal cert :-)
instant Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 eskimak - oni maju v prahe merane useky. my sme vdaka bohu este stale zaostali balkanci. u nas zase funguje iny fenomen: vsetci slovaci chcu jazdit v lavom pruhu. podla mna by mali na slovensku stavat dialnice iba s lavym pruhom. pravy je tu uplne na xuja. keby na to nebol zakon, nejazdia v nom ani kamiony..
CEGY Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 (upraveno) eskimak - oni maju v prahe merane useky. my sme vdaka bohu este stale zaostali balkanci. u nas zase funguje iny fenomen: vsetci slovaci chcu jazdit v lavom pruhu. podla mna by mali na slovensku stavat dialnice iba s lavym pruhom. pravy je tu uplne na xuja. keby na to nebol zakon, nejazdia v nom ani kamiony..To sou věci s tím levým pruhem. To ale vybízí k tomu jezdit v pravém a totálně s tím vytrtkat. pravopis Upraveno 6. září 2015 uživatelem CEGY
eskimak Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 eskimak: Je to jednoduché, prostě 3 pruhy, měřený úsek ve všech pruzích auta a tři se honí mezi nimi, je to tak nepochopitelné? Samozřejmě když se rychle přiblížili, tak jsem jim uhnul, ale v té chvíli to vzal ten třetí pravým pruhem s nadějí, že ty dva předjede, co dodat...Je to uplne pochopitelne aj logicke, len to nebolo jasne. Ked je komplet plno a niekto mysickuje vlavo vpravo tak k tomu niet co dodat . Btw, s tym napadom jazdit na SK len v pravom pruhu - to nefunguje, tam su kamiony... .Osobne mam horsiu skusenost (dlhodobo) z jazdenim v lavom pruhu v CR ako v SR (no offense!) ale tak trochu chapem ze su k tomu objektivne dovody (tankodrom BA-PRG).
varjag Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Pokud bys hledal servis kde maji skvělý přístup k lidem tak jeden je ve Zlíně (Roko-motor).Dik. Trochu z ruky pro me, ale dobre servisy se pocitaji vzdycky ;-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 ludia su divny a divnejsi....
Jettero Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 Dik. Trochu z ruky pro me, ale dobre servisy se pocitaji vzdycky ;-)Já mám na výběr jestli pojedu do Ostravy (15 kn) nebo do Zlína (140km) a po zkušenostech s Ostravou, ty dvě hoďky v autě klidně obětuju.Nehledě na to, zě ze Zlína te alespoň 2x ročne pozvou na jejich akce kde si můžeš vyzkoušet všechna jejich auta a dobře se najíst/napít (většina lidí se tam jezdí nažrat )
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 tak ale z Prahy je to dost mimo.... napriklad.
Josef01 Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 (upraveno) http://ostrava.idnes.cz/ridic-se-hnal-dalnici-temer-o-sto-kilometru-rychleji-nez-bylo-povoleno-1zf-/ostrava-zpravy.aspx?c=A150908_101720_ostrava-zpravy_jog Na jednu stranu jezdit u nás pod vlivem a ještě takhle rychle je kravina, na druhou stranu mi to připomíná scénku z Cimrmana, kterou si dovolím parafrázovat. Jedete po dálnici, pácháte trestný čin (0,5 promile) a jedete jako pirát (220km/h), jedete, jedete a najednou jede bezúhonný občan s povolenou rychlostí, při jízdě obráceně je z bezúhoného občana zase grázl... (německá hranice), prostě blbost v EU a ne jediná. Upraveno 8. září 2015 uživatelem Josef01
MJ. Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Jedete po dálnici, pácháte trestný čin (0,5 promile) a jedete jako pirát (220km/h), jedete, jedete a najednou jede bezúhonný občan s povolenou rychlostí, při jízdě obráceně je z bezúhoného občana zase grázl... (německá hranice), prostě blbost v EU a ne jediná.sem si to musel několikrát přečíst než mi to docvaklo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se