Gustaf Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 co to je? to ně jaký křivý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 (upraveno) Teda ten Autosalon na Prime, to zacina bejt nejak furt bizarnejsi. Dnesni reklamni spot na Superba a nejakej hotel v Krkonosich, hehe.. Ale z toho pana si delat legraci nebudu, to by nebylo fer. Upraveno 19. listopadu 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 (upraveno) co to je? to ně jaký křivý to je nějaká čórka nééé ? ............. a ve stodole splácali hjůndéj s ochcáfkou......... Upraveno 19. listopadu 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Tyjo kazdy tady mění auto a v inzerci nic :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Hlavně v čase 7:55 jsem skoro zaplakal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 To by se ti líbilo tady, v tom lese jsme to prolézali naživo....http://www.dream-car.ch/messerli_kaufdorf.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Dotaz - dají mně, jako fyzické osobě, někde roční operák, když potřebuju nájezd 50.000 km? Všude inzerují jenom max. 20-30 kkm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Druha Delta v rodine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Dotaz - dají mně, jako fyzické osobě, někde roční operák, když potřebuju nájezd 50.000 km? Všude inzerují jenom max. 20-30 kkm Zkus rt-torax.cz, jsou vyrazne flexibilnejsi nez kdokoli z "velkejch". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr10 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Druha Delta v rodine. A jaká je zatím spokojenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 (upraveno) Ja mam svoju ciernu od leta, najazdil som 17000 km a zatial velka spokojnost. Sedu mame od minuleho tyzdna, je v nej slabsi motor nez mam ja- 1.6 diesel, ale ide celkom pekne. Ma aj ine sedacky, o palec mensie disky a inu vybavu, cize aj ked sa to na prvy pohlad nezda, jedna sa o mierne rozdielne auto. Upraveno 22. listopadu 2015 uživatelem StefanM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Nevim, kam to dat, tak pro potechu oka dam sem. Hezky hodinky included, ackoli jsem nepoznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr10 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Ja mam svoju ciernu od leta, najazdil som 17000 km a zatial velka spokojnost. Sedu mame od minuleho tyzdna, je v nej slabsi motor nez mam ja- 1.6 diesel, ale ide celkom pekne. Ma aj ine sedacky, o palec mensie disky a inu vybavu, cize aj ked sa to na prvy pohlad nezda, jedna sa o mierne rozdielne auto.Ja jak do toho poprve sednul, tak jsem byl prekvapeny, jak prijemne, kvalitne to vypada a kolik je uvnitr mista. A vzdycky me potesi, kdyz ji vidim na silnici, protoze designove se jim fakt povedla. Tak, at slouzi co nejlip a nedele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Nevim, kam to dat, tak pro potechu oka dam sem. Hezky hodinky included, ackoli jsem nepoznal. Pán to má docela v ruce (nebo spíš v noze) a nebojí se, i přes blikající palubovku jede dál, respekt. Já bych byl posranej až za ušima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Pán to má docela v ruce (nebo spíš v noze) a nebojí se, i přes blikající palubovku jede dál, respekt. Já bych byl posranej až za ušima.Krásně jede. Nádherně plynulá jízda, fakt uctivý hlubokosklon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 A nejlepší je, že je to relativně safe zábava - do zatáček jede 30 a v reálu jede max kolem 70 km/h . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 No sice asi jo, ale to peklo, co má pod zadkem? To chce hodně citlivou nohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 však s tím už na sněhu někdy jel, jen ten plyn zkušeně lehtá...video parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 To bezesporu, byť kdyby to byla čistě zadokolka, bylo by to mnohem horší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Jeden čas jsem jezdil závody s RC autama(1:10) a měli jsme i seriál drift závodů, místo pneumatik novodur trubky a na parketách. Bylo to super, 4WD, místo klasických rychlých závodů to byl takový ladný tanec.Taky byl super podnik s benzínovýma 1:5 na Spartě na ledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se